Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(saintlina @ 2021 11 17, 08:41)
Mano tėvai irgi tulpes augino, svogūnėlių pardavimui. Mes išskindavom tik žiedus. Taip gaila visad buvo skint smile.gif

Luety, aš toli nuo tokių dalykų, bet manau, kad po kurio laiko reik bandyt tėvelį kažkaip įkalbinėt krutėt. Ilgas gulėjimas negerai. Kuo ilgiau, tuo sunkiau bus judėt pradėt.

Mes svogunelius augindavom sau,ne paradvimui.
Darom mankstas kasdien,kojas rankas judinam,kiek galim,kiek neskauda,siandien liepsiu jau vartytis,matysiu iki kokio laipsnio gales apsiverst.
Atsakyti

Labas rytas,

blogai ta UK su namais į aukštį, o ne plotį. Būtų daugiau erdvės, sakyčiau, kad liuksusinis dalykas - vaikštynė. Mano močiutei pusę metų neleido nei stovėti, nei sėdėti, buvo labai sudėtingas šlaunikaulio lūžis. Raumenys atrofavosi muo gulėjimo, bet po pusmečio ją statėm į vaikštynę ir pradėjo krutėt, vaikščioti.

Pas mus sode daug pelių, kirstukų. Anyta sakė, kad anksčiau visas tulpes susmaližiaudavo. Tad net nesodinau. Bet vėlyviai auga pievoje, gal neranda? 

Man tulpės labai patinka, ypač pilnavidurės, bordo spalvos.

Atsakyti
Man gražiausios geltonos tulpės.
Kažkada pelės suvalgė kokį 100 svogųnėlių tulpių . Palikau malkinėje, kad išdžiūtų . Neberadau smile.gif
Šį rudenį susodinau savo iškastas, nepirksiu ... Visai nemenkai . Man nepavyksta 100 pr jų iškasti , kokie tai vaikai lieka .
Kokias besodinčiau po kelių metų lieka tik vienos spalvos - raudonos . Vienintelės gėlės kurias skinu ir vežu namo pasimerkti . Nemėgstu mirusių gėlių. Pievoje gražiau negu vazoje ... Man smile.gif
Ir aplamai aš nesu prekybininkų džiaugsmas. Pirkti todėl, kad pigu ne man . Durnesnės reklamos kaip pirkdamas sutaupai nėra biggrin.gif sutaupai neprikdamas biggrin.gif
Atsakyti

Man irgi geltonos tulpės patinka. Kvepiančios ir kur žiedlapiai neišsiskečia. Pilną kiemą kadaise turėjau. Dabar jau nedaug belikę.
Turiu giminaičių gėlininkų, jie iš Olandijos siunčiasi vazoniukus tulpių, pačias tulpes parduoda, vazoniikai su žemėm ir svogūnais lieka. Kartais atveža maišus tų svogūnų. Faina - pasodini ir nežinai, kokių žiedų sulauksi. Bet visad gražūs būna.

Atsakyti
Na man reikia naują sklypą apsodinti.O kam permokėti,jei galima pigiau? blink.gif ax.gif
Noriu kokių gerų slyvų dar pasisodinti.Kažkokios egzotikos? ax.gif
MB meta mane nuo seno namo su citrinvyčiu,bet jam reikia lipti kažkur?Kur perkelti? ax.gif

Kažko ilgai siūlai keliauja?Pasirinkau perpildytą paštomatą,bet man patogiausia.Tai matyt kol neatlaisvins? ax.gif Kaip ir neskubu,turiu dar tų siūlų,tuo labiau į miestą grįšime šeštadienį tik.Tai gal iki to laiko atveš? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 17, 14:21)
Na man reikia naują sklypą apsodinti.O kam permokėti,jei galima pigiau? blink.gif  ax.gif
Noriu kokių gerų slyvų dar pasisodinti.Kažkokios egzotikos? ax.gif
MB meta mane nuo seno namo su citrinvyčiu,bet jam reikia lipti kažkur?Kur perkelti? ax.gif
Kažko ilgai siūlai keliauja?Pasirinkau perpildytą paštomatą,bet man patogiausia.Tai matyt kol neatlaisvins? ax.gif Kaip ir neskubu,turiu dar tų siūlų,tuo labiau į miestą grįšime šeštadienį tik.Tai gal iki to laiko atveš? ax.gif

Pas mane puikiai auga persikai ir abrikosai - va ir egzotika...
Jei perpildytas paštomatas tai įdeda į kitą . Kai išsiuntė turėjo siuntos kodą atsiųsti ... Pagal ji gali matyti kur jie yra .Jei ne paslaptiks iš ko pirkai siūlus ?
Ingrida kai reikia tai pasižiūriu kur pigiau ...
Bet pirkti , tik todėl kad pigu ne man smile.gif
Kažkaip išaugau iš to - kaip neprikti jei taip pigu ...

Atsakyti
Jau atėjo siunta.Gavau žinutę. wub.gif
Iš mezgimui.lt išsirinkau.
Esame sodinę ir persiką ir abrikosą.Persikus jau ragavome,abu sušąlo. unsure.gif Bandysiu vėl. ax.gif Žilakrūmį kas auginate?Ar patenkintos?Nežinau ar egzotika?Bet stebuklo nematau kaip ir baltasis šilkmedis? ax.gif
Neb mūsų amžiui šoninė su troškintais kopūstais.Net supykino valgant.O taip užsinorėjųsi buvau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 17 lapkričio 2021 - 18:38
Labos smile.gif
Pirkti, kad pigu na tikrai būna ir taip ax.gif O jeigu dar reikia tai išvis nugalėtoja jaučiuosi nučiupusi nuolaidą tongue.gif
Dusia37 klausei ar pirkau papildus turkiukuose, kur AA rekomendavo neturėjo o Estroven neprekiauja. O tu siunteisi iš Iherb?
Dėl medelių neturiu kur sodinti o slyvos tik ne ijulskaja roza neskani ... na tai mano skoniui kauliukas vos atsilupa ax.gif
Mmmm skaniai nuskambėjo šoninė su kopūstais kiba kada reiks pasidaryti o MB valgis ką nors kitą smile.gif
Luety duok die tau ištvermės 4u.gif
Laukiu kavos nes naktis prasivartyta darbiniai žiurkėnai planus kūrė verysad.gif
Atsakyti

Labarytis. 

Oi koks nelengvas rūpestėlis Luety. Kantrybės ir stiprybės tau, sveikatos tėčiui, tegu po truputį juda, kaip nors. Po keletą kartų per dieną judink jį, Luety, jei tik supranta jis to nejudejimo pasekmes. Nes, nu, kuo ilgiau gulinės, tuo bus sunkiau jam. 

Sveikatos ir Mukos vyrui. Sveikit, stiprekit, saugokit ir mylėkite vieni kitus. Kol esat visi, jūs net neįsivaizduojat kaip tai svarbu, kaip brangu būti kartu.

Pati nuostabiausia spalva - geltona. Jau kaaaip patinka geltonos tulpės! Ir pavasarį geltona pieva pienių, geltoni rapsų laukai.. Kai laukų pakelėse sužydi laukinės raudonos aguonos ir mėlynos rugiagėlės kartu, aš visada randu laiko sustot ir tiesiog pasigrožėti tuo natiurmortu. Ir ne kartą, kol jos žydi. Taip paprasta ir taip gražu.

Ir gėlių jokių jau nebeauginu, darželių neturiu. Nesinori. Tulpės nuo kadais pačios pražysta bet kur, kur kažkada gal augo. Pievoj scylės, paukštpienės ir kita daugiametė miela smulkmė išlenda. Palaukiu kol nužydi ir nušienauju. Nėra naminių prižiūrimų gėlių, bet visada kažkas šalia laukinio žydi. Man gražu ir užtenka.

Kava šįryt mano stipri. Galvą skauda, tai reik gero tiršto dopingo. Praeis kaip visada. 

Atsakyti

Labas rytas.
Kava pagal orą. ax.gif
Norėti šoninės vieną,bet į pasą pažiūrėti reikia retkarčiais.Vakare pajaučiau,matyt,kad kasą turiu?Mezimas gal sename name ir yra,bet tingėjosi tamsoje klampoti,o jei nėra.MB sako gi savo pelyą turi.Išėjau,gerai kai netoli pasodintas pasiskyniau su mairūnu pamaišiau,medaus ir išgėriau porą puodelių.Nuėmė visą maudimą. mirksiukas.gif Atradau gerą skonį,mairūną dedu į visas arbatas.Jis vienmetis?Pasodinau namo į kelis vazonus ir lauke dar žaliuoja.Ir į mėsą tinka,sriubas ,visur.Skaniau dabar nei šalavijas. ax.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 lapkričio 2021 - 08:25
Labas rytas smile.gif

Kad apie gėles kalbėjom, atnešu jums keletą glėbių smile.gif ne tulpės ir ne geltonos, bet šviežutėlės gražutėlės tiesiai iš Traviatos premjeros Operos ir baleto teatre wub.gif Uch, kaip puikiai vakarą praleidau thumbup.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 lapkričio 2021 - 08:46
O premjera wub.gif kas Violeta vaidino gal Asmik?
Ex ačiū tau mieloji wub.gif
Atsakyti