Labarytis.
Oi koks nelengvas rūpestėlis Luety. Kantrybės ir stiprybės tau, sveikatos tėčiui, tegu po truputį juda, kaip nors. Po keletą kartų per dieną judink jį, Luety, jei tik supranta jis to nejudejimo pasekmes. Nes, nu, kuo ilgiau gulinės, tuo bus sunkiau jam.
Sveikatos ir Mukos vyrui. Sveikit, stiprekit, saugokit ir mylėkite vieni kitus. Kol esat visi, jūs net neįsivaizduojat kaip tai svarbu, kaip brangu būti kartu.
Pati nuostabiausia spalva - geltona. Jau kaaaip patinka geltonos tulpės! Ir pavasarį geltona pieva pienių, geltoni rapsų laukai.. Kai laukų pakelėse sužydi laukinės raudonos aguonos ir mėlynos rugiagėlės kartu, aš visada randu laiko sustot ir tiesiog pasigrožėti tuo natiurmortu. Ir ne kartą, kol jos žydi. Taip paprasta ir taip gražu.
Ir gėlių jokių jau nebeauginu, darželių neturiu. Nesinori. Tulpės nuo kadais pačios pražysta bet kur, kur kažkada gal augo. Pievoj scylės, paukštpienės ir kita daugiametė miela smulkmė išlenda. Palaukiu kol nužydi ir nušienauju. Nėra naminių prižiūrimų gėlių, bet visada kažkas šalia laukinio žydi. Man gražu ir užtenka.
Kava šįryt mano stipri. Galvą skauda, tai reik gero tiršto dopingo. Praeis kaip visada.