Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Muka,pasirenku bele kokį receptą.
https://www.lamaista...u-pyragas-47082
Kad ir šitą.Panašus procesas kiaušiniai,sviestas ir riešutai,vaisiai.MB sakė nuo pernai yra dar gabaliukas.Jis vasarą po kasnį dar skanavo.Gal alkoholio nenaudojai? bigsmile.gif Sulaistai ,laikosi kad ir kelis metus. mirksiukas.gif
Gal kas siunčiatęs pakavimo priemones iš patikimų klientų?Ieškau,neišsirenku.Noriu dėžučių. ax.gif Dar kažko į vidų įmesti,kad galėčiau kepurę ir šaliką įtalpinti. ax.gif Iš parduotuvės pirkau pakavimo,tai dėžutė su langeliu 2.50,plius drožėlęs 1.50 ir jau 4 gaunasi.Dar jei kaspinas........... blink.gif
Kūčiukus kepu vos ne kas savaitę,susivalgo.Jau dabar mb per nagus mušu,kad vaikams neliks.Turėčiau šviežių mielių kepčiau vėl. mirksiukas.gif
Atsakyti
laisčiau ale turbūt gal per daug... ai tuščia jo būsiu be pyrago 4u.gif
Tėvai pas brolį į Dubliną visma mėnesiui unsure.gif abu pergyvena, kad per ilgai ... bet patys užsisakė bilietus na jeigu ką visada gali paankstinti grįžimą ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Dusia, kaip nuostabiai atsipūtėt!

Muka, kaip jūsų abiejų sveikatos?

Luety, kai tėvulis?

Ingrida,aš tik galiu stebėtis, kiek energijos - jaučiuosi tokia tinginė.

Ex, širdele, kaip tau sekasi su šuniuku ir kate? Neužsnigo?

Saintlina, Lesius turbūt nenorės grįžt namo :)

Geros dienos!

Atsakyti

Alkoholis nepelyja...  Stiprus. Pyragas man nuodemingai skanus. Todėl ir nekepsiu.  Bo visas ant šlaunų ir dubces nusės :D . Geriau iškepti skanų kitiems. Ir neskanu man :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 11 24, 11:52)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Dusia, kaip nuostabiai atsipūtėt!</p><p>Muka, kaip jūsų abiejų sveikatos?</p><p>Luety, kai tėvulis?</p><p>Ingrida,aš tik galiu stebėtis, kiek energijos - jaučiuosi tokia tinginė.</p><p>Ex, širdele, kaip tau sekasi su šuniuku ir kate? Neužsnigo?</p><p>Saintlina, Lesius turbūt nenorės grįžt namo smile.gif</p><p></p><p>Geros dienos!</p>

Pou po truputuką MB siūlus jau išėmė, apžiūrėjo šeiministė sako gyja gerai. Dabar po 2 savaičių reabilitacija kaimynės dukra sakė paglobos ji 3 ligoninėje dirba. O aš kraujo tyrimai iš naujo visi dar mamogramas šiandiena žodžiu procese kol neatsibos rolleyes.gif O kaip tavo žandikaulio ir plaučių reikalai?
Dusia37 žinau nepelyja, bet gal pats iš savęs gavosi šlapias ai biesas težino, bet nėra šis pyragas dėl kurio eičiau iš proto.... bet va senovinis napoleonas wub.gif kaip sakoma atisduočiau nedraugavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 23, 12:40)
<p>Labos. Rytė isisprausem terminuose baseinuose... Labai smagiai. Dabar jau aerouoste, leidžiam paskutinius forintus. Atvaziavom valandą anksčiau. Saugiau taiip man. Luety pikts ant tokių kaip mudu... Bet mes neturime ką lankyti grįžę, naslaitukai. Budapešte saulėta apie 10 šilumos. Dar grįžti noretusi į šitą miestą, ypač į baseinus.</p>

Labas rytas,
rubai jau dziusta lauke,geriu kava savo kazkodel
Dusia,sveika sugryzus.
Jo jo,ant tokiu varliu keliauninkiu supykau biggrin.gif biggrin.gif Papykau ir praejo.
Pas mus saule kazkas pavoge,nera si ryta. unsure.gif

QUOTE(Muka @ 2021 11 24, 08:18)
Pou po truputuką MB siūlus jau išėmė, apžiūrėjo šeiministė sako gyja gerai. Dabar po 2 savaičių reabilitacija kaimynės dukra sakė paglobos ji 3 ligoninėje dirba. O aš kraujo tyrimai iš naujo visi dar mamogramas šiandiena žodžiu procese kol neatsibos  rolleyes.gif O kaip tavo žandikaulio ir plaučių reikalai?
Dusia37 žinau nepelyja, bet gal pats iš savęs gavosi šlapias ai biesas težino, bet nėra šis pyragas dėl kurio eičiau iš proto.... bet va senovinis napoleonas  wub.gif kaip sakoma atisduočiau nedraugavus  biggrin.gif

Kai dirbau Kaune darzelyje,ten sandelininke dirbo tokia 70 m moteris,sibiriake,ji kepdavo Napoleonus senovinius.Boze ,iki siol atsimenu kokie jie tobuli budavo .Va toki turint pyraga,kitu nebereikia.
Tevuliui dare skana,bloku zarnyne nera.Ir tai gera zinia Kai kur zarnos issiplete,kai kur yra turinys,kai kur tuscia ,sake,zvakutes kasdien,kasdien jis man ziuri i akis ir sako,kad nori i...aiskinu,kad jis su kateteriu,negali keltis,kad yra paruosta jam atlikt lovoje,o jam psichologiskai nesidaro.Manau,kol neleis keltis,nieko nebus
Vakar geresnis,pazino mane,suprato,kad yra ligoninėje,bet slauge palatos jau kita,tai ir tvarka prastesne daug,apsnerksti staliukai,mėtosi siuksles.Labai jauciasi koks personalas dirba.
Muka,tau kazka itaria,kad ieškai patvirtinimo?Viskas bus gerai 4u.gif
Pou,kaip pati laikaisi?
Nekepu jokiu bobu ar pyragu,neduota man,ir isvis,esu toli nuo virtuves gimus,nepatinka man ji,stengiuos visada isvengt,jei tik galiu.Uztai MB gimes virtuvej biggrin.gif megsta experimentus,gaminti,kepti,skanauti.Ne visada pavyksta,bet jam patinka ir valio,yra tik skatinamas.
Geros dienos visom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 lapkričio 2021 - 11:02

Luety, bet kaip gera, kad tėtis smagyn  :wub: 

Muka, sugis brangiausias, rūpesčio sumažės.

Mano žandikaulis ok, tik va atsirado rytinė sloga nepaliaujama, kažkas alergizuoja, neatrandam kas. Labai vargina. Buvau pas LOR, sakė, iš jos pusės viskas gerai. Ai, klausos nervas kiek pažeistas, silpniau girdžiu. Na ir pasvaigimai tie tokie įdomūs.

Man užvakar mamogramą darė, o vakar dar echoskopiją pakartojo. Pirmadienį dalis atsakymų, kita dalis po trijų savaičių. Jei nepraeis, dar po mėnesio viską kartos. Stresas nepraeina nieko blogo nenuveikęs. Bet viskas bus gerai. Jaučiu.

Man taip pat Napaleons labai skanu. Nors šiaip esu gaivesnių tortų, pyragų mėgėja, bet šiam, jei geras, neatsispiriu. Va kokie morenginiai, riebūs, gali panosėj stovėt, nenoriu, negundo visai.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 11 24, 13:40)
<p>Luety, bet kaip gera, kad tėtis smagyn  wub.gif </p><p>Muka, sugis brangiausias, rūpesčio sumažės.</p><p></p><p>Mano žandikaulis ok, tik va atsirado rytinė sloga nepaliaujama, kažkas alergizuoja, neatrandam kas. Labai vargina. Buvau pas LOR, sakė, iš jos pusės viskas gerai. Ai, klausos nervas kiek pažeistas, silpniau girdžiu. Na ir pasvaigimai tie tokie įdomūs.</p><p>Man užvakar mamogramą darė, o vakar dar echoskopiją pakartojo. Pirmadienį dalis atsakymų, kita dalis po trijų savaičių. Jei nepraeis, dar po mėnesio viską kartos. Stresas nepraeina nieko blogo nenuveikęs. Bet viskas bus gerai. Jaučiu.</p><p></p><p>Man taip pat Napaleons labai skanu. Nors šiaip esu gaivesnių tortų, pyragų mėgėja, bet šiam, jei geras, neatsispiriu. Va kokie morenginiai, riebūs, gali panosėj stovėt, nenoriu, negundo visai.</p>

Hm kaip ilgai laukti atsakymų unsure.gif man reumatologė sakė iki pirmadienio turėti atsakymus ....
Luety vėžio žymenys pakitę, CRB jau antri metai rodo uždegimą, per daug kalio, hemoglobinas 160 ir rodmenys kaip įkalti unsure.gif
aš pati kepu napoleoną pagal smetonišką receptą ale sau kepti kažkaip netaip ax.gif šiaip nė vienas giminės balius nepraeina be jo o va anytai jis netinka tai ir nedarau jiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 24 lapkričio 2021 - 11:58
Labas dienas smile.gif
Aš to vaisinio pyrago nemėgėja. Kūčiukų nusiperkam pakelį, per akis užtenka. Pas mus tradicija - meduoliai imbieriniai ) šituos visą gruodį kepu, Kalėdų dvasią kviečiu, vadinasi smile.gif
Man šian trenerė/teisėja pasiūlė pavasarį važiuoti į tarptautines ganymo varžybas, tai jaučiuosi taaaip įvertinta. T.y. šuo įvertintas. Nu čia tas pats ))))) sakė, nėr mačiusi geresnio kolio nei maniškis wub.gif
Atsakyti
Gavosi du pyragai.Vieną kepu tik jį formoje.Sendaikčiuose kažkada molinį tokį nemažą nusipirkau ir jame kepu tik kalėdinį.Toks bobos formos ir palieku jame pyragą.Kitą kepsiu atidaromoje paprastoje. mirksiukas.gif
Na aš irgi neįsivaizduoju lovoje kaip atlikti reikalą?Irgi turbūt negalėčiau,man stresas,jei kas nors už pertvaros tualete,net mažo negaliu atlikti. ax.gif Apie basonus irgi nekalbu,reiktų turbūt tik kateterio,po operacijos taip ir buvo. ax.gif
Mamogramą pražiopsojau vasarą,eisiu pas šeimos gydytoją gruodžio 9,prašysiu pakartojimo.Rankinėje visą vasarą tebe nešioju išeinamos žarnos tetstą,vis nepsiruošiu. ax.gif
Pažiūrėjau vazonose žemės sušąlę sukulentams susodinti.Gal nots tulpes dar sukščiau? ax.gif
Laukia konkorežiukai nupurškiami papuošimams. ax.gif Artėja adventas,medžiaga yra,o kada pagaminti advento vainiką?Laukiu kada mb pabaigs verandą man pasidaryti jau pilnai dirbtuves?Vedžioja jau elektrą.Gal gal????? mirksiukas.gif
Atsakyti

Labai mėgstu džiovintus vaisius. Todėl pyragas Kaledinis skanus... Napaleoną valgau aš ir sūnus. Nesu kepusi, bet iskepciau jei būtų valgančių.  Visko gaminusi esu... Su metais vis mažiau, nes nebesuvalgom... Visi išrankūs. Ps Ramučių simtalapiai nuostabus. Jei prireikia jo saldaus. Luety su katerių rankoje galima keltis ir vaikščioti. Kateteris kitoje vietoje baisus nepatogumas. Seniau po operacijos duodavo basona, dabar slaugos nebėra...  Muka galėtum man to hemoglobino paskolinti. Saintlina koks šaunuolis tavo Lesius :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Saintlina - abu šaunuoliai!

Hm kaip ilgai laukti atsakymų unsure.gifman reumatologė sakė iki pirmadienio turėti atsakymus ....
Luety vėžio žymenys pakitę, CRB jau antri metai rodo uždegimą, per daug kalio, hemoglobinas 160 ir rodmenys kaip įkalti unsure.gif
aš pati kepu napoleoną pagal smetonišką receptą ale sau kepti kažkaip netaip ax.gifšiaip nė vienas giminės balius nepraeina be jo o va anytai jis netinka tai ir nedarau jiems ax.gif

Onkocitologijos atsakymo reikia ilgiau palaukti, mamogramos atsakymas pirmadienį, echoskopiją vakar darė ir pakomentavo vietoj.

Muka, kaip tavo inkstai? - čia dėl kalio klausiu. O kaip su skysčiais? Ar pakankamai vartoji - čia dėl hemoglobino klausiu. O feritiną esi darius ar tik paprastą hemoglobino tyrimą?

Reumatologijoj labai aktualu ir eritrocitų nusėdimo greitis. Koks jis?

Ingrida, tyrimus reik daryti, vienareikšmiškai. Profilaktinės programos tam ir yra, kad kažkokius judesius pagautų ankstyvose stadijose, o ne kai jau simptomai atsiranda.

Man pagal metus priklauso tik gimdos kaklelio tyrimai, o visa kita - esu sekama iš anksčiau dėl turėtų reikalų ir operacijų. O ir atsirado naujas reikalas.

Po operacjos man pakišo basoną, bet sesutė turėjo išeiti iš palatos, kad mažiuką atlikčiau, - niekaip jai būnant neatsipalaidavau, o reikėjo, nes labai ilga operacija buvo ir reanimacijoj dar pastebėjo kurį laiką. Apie didelį nenumanau, kaip gulint reiktų padaryti... Bėda.

Dusia, išties Ramučių labai skanūs. Bet aš valgius dar skanesnį - totorės keptą, pagal iš kartotos į kartą perduotą receptą ir jų kepimo tradicijas. Kolegė totorė užsakydavo savo bendruomenėj. Skonio kosmosas tiesiog.

Atsakyti