QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 23, 12:40)
<p>Labos. Rytė isisprausem terminuose baseinuose... Labai smagiai. Dabar jau aerouoste, leidžiam paskutinius forintus. Atvaziavom valandą anksčiau. Saugiau taiip man. Luety pikts ant tokių kaip mudu... Bet mes neturime ką lankyti grįžę, naslaitukai. Budapešte saulėta apie 10 šilumos. Dar grįžti noretusi į šitą miestą, ypač į baseinus.</p>
Labas rytas,
rubai jau dziusta lauke,geriu kava savo kazkodel
Dusia,sveika sugryzus.
Jo jo,ant tokiu varliu keliauninkiu supykau

Papykau ir praejo.
Pas mus saule kazkas pavoge,nera si ryta.
QUOTE(Muka @ 2021 11 24, 08:18)
Pou po truputuką MB siūlus jau išėmė, apžiūrėjo šeiministė sako gyja gerai. Dabar po 2 savaičių reabilitacija kaimynės dukra sakė paglobos ji 3 ligoninėje dirba. O aš kraujo tyrimai iš naujo visi dar mamogramas šiandiena žodžiu procese kol neatsibos

O kaip tavo žandikaulio ir plaučių reikalai?
Dusia37 žinau nepelyja, bet gal pats iš savęs gavosi šlapias ai biesas težino, bet nėra šis pyragas dėl kurio eičiau iš proto.... bet va senovinis napoleonas

kaip sakoma atisduočiau nedraugavus
Kai dirbau Kaune darzelyje,ten sandelininke dirbo tokia 70 m moteris,sibiriake,ji kepdavo Napoleonus senovinius.Boze ,iki siol atsimenu kokie jie tobuli budavo .Va toki turint pyraga,kitu nebereikia.
Tevuliui dare skana,bloku zarnyne nera.Ir tai gera zinia Kai kur zarnos issiplete,kai kur yra turinys,kai kur tuscia ,sake,zvakutes kasdien,kasdien jis man ziuri i akis ir sako,kad nori i...aiskinu,kad jis su kateteriu,negali keltis,kad yra paruosta jam atlikt lovoje,o jam psichologiskai nesidaro.Manau,kol neleis keltis,nieko nebus
Vakar geresnis,pazino mane,suprato,kad yra ligoninėje,bet slauge palatos jau kita,tai ir tvarka prastesne daug,apsnerksti staliukai,mėtosi siuksles.Labai jauciasi koks personalas dirba.
Muka,tau kazka itaria,kad ieškai patvirtinimo?Viskas bus gerai
Pou,kaip pati laikaisi?
Nekepu jokiu bobu ar pyragu,neduota man,ir isvis,esu toli nuo virtuves gimus,nepatinka man ji,stengiuos visada isvengt,jei tik galiu.Uztai MB gimes virtuvej

megsta experimentus,gaminti,kepti,skanauti.Ne visada pavyksta,bet jam patinka ir valio,yra tik skatinamas.
Geros dienos visom