Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 25, 11:54)
Muka, klausimas kodėl Tu naktį geri vandenį ? 
Aš skaičiusi , kad troškulys naktį tai pirmi cukraligės požymiai ?
Ar aš ne taip supratau ...

Nebūtinai,būna paveldėtas troškulys.Mano a.a.anyta gėrė naktį,pasidėjųsi puoduką,mb geria ir dičkis vaikis pasideda puoduką prie lovos,išgeria per naktį. ax.gif
Saintlina,bet pasiruošti varžyboms vistiek kiek reikia.Šanūkui vakar kirpo nagus veterinarijoje,veterinarė su dukra nesusitvarkė atėjo vyriškis veterinorius uždėjo antsnūkį,tik tada nukirpo. bigsmile.gif Šiaip kirpykloje visada nukerpa,ten palieka,nemato kaip susitvarko. biggrin.gif biggrin.gif
Saintlina o tai kaip pajautei kad cista trūko?Pas mane pilna jų ir ant kepenų ,inkstų jau n metų.Ant skydliaukės pamatė,kai širdies echoskopiją darė.Tai su švirkštu ištraukė.Klausė kaip jūs nematėte guzo?Nežiūriu aš labai į save,yra kaip yra. ax.gif Mioma man baisiau jau 30 metų. ax.gif
Profilkatiką einu kiekvieną pavasarį,šiemet per darbus buvo pražiopsoti tyrimai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 25, 12:31)
Saintlina,bet pasiruošti varžyboms vistiek kiek reikia.

Saintlina o tai kaip pajautei kad cista trūko?Pas mane pilna jų ir ant kepenų ,inkstų

Varžyboms reik treniruotis smile.gif čia turbūt pats sunkiausias sportas su šunim. Užtat jų nedaug tokių ir yra.
Ai, nagus tai pas mus jokių problemų nukirpt. Pasakau - atsigula ir nukerpu. Nelabai laimingas snukelis, bet ramiai guli.

Pas mane ant kiaušidės buvo. Ir aš nežinojau, kad ji išvis yra. Pajaučiau, nes skaudėt pradėjo, naktį ir labai stipriai. Išvežė greitoji. Galvojo, kad apendicitas iš pradžių. Jau kai atrado, kame reikalas, tą pat minutę išvežė į operacinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 lapkričio 2021 - 13:02
Dėl gėrimo ... Aš galvoju , kad naktį inkstai turėt pailsėti , o ne darbuotis... Gėrimas gal labiau įprotis negu poreikis jei nėra patologijos .
Mano durna galva taip atrodo .
Jei vakare nevalgiai sūriai ir negėrei vyno tai naktį turėtumei miegoti , o ne atsibudinėti gerti ?
Pastaruoju metu taigi labai praktikuojamas badavimas be vandens. Teko kalbėti su žmonėmis kurie to laikėsi , sakė lengviau negu geriant. Ir inkstus pailsini .

Mioma geriau negu cista. Mioma netrūksta, ir labai retas dalykas kad supiktybėtų. Supiktybėja dažniausiai tos, kurios greitai auga. Jei gyveni su ja 30 metų , tai labai maža tikimybė , kad kas blogo atsitiks... Turiu 20 metų , kosultavausi su keliomis gydyojomis. Jei pratemsiu dar kokis 3 metus ji ims kalcinuotis , trauktis .
Taip giliau pasigilinus ( o aš gilinausi ) , tai pasekmė sutrikusios limfos tekėjimo . O mano pilvelis kai supjaustytas iš kur bebus geras... Pratimai skatinantys limfos tekėjimą - batutas, supynės, šuoliukai , dviračio mynimas gulint ant nugaros ir tt. Žinau gal 10, galvojat darau biggrin.gif

Saitlina- man atrodo gera genetinė medžiaga , ty Lesius papuolė pas vykiusią ir netingią šeimininkę. Simbiozė. Šuo šeimininko atspindys . Imsit prizines vietas ne kartą 4u.gif

Luety , gaila tėvuko ... Kančia ligoninė. Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 25 lapkričio 2021 - 14:04
Pou ,ilgiausiu metu ,sveikatos metu.
Muka, o tai nakti gert negi kasnakt? Gal tada maziau druskos reikia vartot.As tai tingiu keltis , tai net arbata vakarais ne visada geriu.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 25, 10:31)
Nebūtinai,būna paveldėtas troškulys.Mano a.a.anyta gėrė naktį,pasidėjųsi puoduką,mb geria ir dičkis vaikis pasideda puoduką prie lovos,išgeria per naktį. ax.gif
Saintlina,bet pasiruošti varžyboms vistiek kiek reikia.Šanūkui vakar kirpo nagus veterinarijoje,veterinarė su dukra nesusitvarkė atėjo vyriškis veterinorius uždėjo antsnūkį,tik tada nukirpo. bigsmile.gif Šiaip kirpykloje visada nukerpa,ten palieka,nemato kaip susitvarko. biggrin.gif  biggrin.gif
Saintlina o tai kaip pajautei kad cista trūko?Pas mane pilna jų ir ant kepenų ,inkstų jau n metų.Ant skydliaukės pamatė,kai širdies echoskopiją darė.Tai su švirkštu ištraukė.Klausė kaip jūs nematėte guzo?Nežiūriu aš labai į save,yra kaip yra. ax.gif Mioma man baisiau jau 30 metų. ax.gif
Profilkatiką einu kiekvieną pavasarį,šiemet per darbus buvo pražiopsoti tyrimai. ax.gif

As galvojau,kad mano vienos vyras toks,kad nakciai pasideda vandens prie lovos ir geria atsibudes biggrin.gif biggrin.gif pasirodo,tokiu yra ir daugiau.Man tai irgi atrodo,jog reikia organizmui leist pailset nuo skysciu,o jis sako numirtu,jei vandens nebutu prie lovos.Jis nedaug,gurksneli ir miega toliau.Kazkoks yprotis ir viskas,
Isbuvau 2 val,toliau jis uzmigo,nera ko sedet ten ir dust.O ir nuejus ne ka pagelbejau.Kasdien ateina po gydytoja,visi aiskina,kad nera konunikacijos su teveliu,o kai sakau,kad klauskit manes,as paklausiu,kas neaisku,tai pradeda pasakot ka jie daro.Susidariau toki vaizda,kad jie sudaro ispudi,jog dirba labai gerai,o istikro be slaugytoju butu pis.Prasiau siandien,kad jau ryt bandytu kelt,judint,duot vaikstyne,ar i ratukus su atviru dugnu,kad galetu pasitustint ir ruost namo.Jis man toj ligoninej vis eina silpnyn.Ryt zadejo kviest fizioterapistus,pamasazuot ir bandyt statyt.Prasiau,kad ir as dalyvauciau,bus matyt,ar pakvies.Sakau as isversiu fizioterapistu klausimus,bus lengviau.Prizadejo,As bijau,kad ji griebs grubiai,su skausmais,o su juo reikia,kaip su vaikiuku.Norint ant sonelio paverst,jis jau saukia,palauk palauk as pats pamazu ir pasivercia.Truksta oro jam,dusina,matyt pneumonija{aleliuja,siandien pasake,kad pneumonija,o ne chest infection kaip anksciau)blogai gyja.Antibai leidziami ir geriami.Tie geriami didziausia dviguba tablete,karti,ilgai buna kartumas burnoj,jis vis klausia,kodel kartu.Zodziu nieko naujo.
Atsakyti

Labai ačiū už sveikinimus, mielosios 😘

Luety, kaip kažkada mums dėl sūnaus, kai jam buvo blogai, yra pasakęs puikus medikas "Niekados niekam jis nerūpės tiek, kiek rūpi jums, nesitikėkite to. Jūs jo advokatai, jūs jo didžiausi gydytojai, jo atrama, balsas ir ausys".

Atsakyti
Mano vyras naktį atsikelia, nueina iki šaldytuvo, išgeria pusę butelio vandens, grįžta ir toliau miega smile.gif bet jam tikrai diabetas diagnozuotas.

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 25, 14:03)
Saitlina- man atrodo gera genetinė medžiaga , ty Lesius papuolė pas vykiusią ir netingią šeimininkę. Simbiozė. Šuo šeimininko atspindys . Imsit prizines vietas ne kartą  4u.gif

Buvo tokia mintis fb - šuns, kuriam pasisekė su šeimininku, šeimininkui paprastai labai pasisekė su šuniu )) kažkaip panašiai smile.gif yr tiesos iš tikrųjų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar iki pusiaunakčio kuopiau senąjį namą.Vaikai suvažiuoja su antromis pusėmis.Tai namuką paliksime jiems,mes eisime į senąjį namą miegoti.Vakar išsikepiau šokoladinį biskvitą,šokoladinų pyragą,šiandien sutepti. ax.gif Bandysime pašvęsti princesės gimtadienį susibėgę visi. ax.gif
Mauname į miestą nuo ankstaus ryto.Reikalų,reikaliukų,maisto dar susipirkti.
Vėjas didelis,nesušalkite,lauke dar nebuvau.
Atsakyti
Labos smile.gif
Diabeto nedegnozuota, sūriai senai nevalgome, tiesiog naktį būna širdies permušimai pulsas 130 ir daugiau... tai pastebėjau, kad vandenio išgėrus palengvėja.
Pou jazau kaip gražiai tu čia wub.gif
Šiandiena iki sodo lėksime mažu medžius nusibalinsiu o gal ir pirtin nuslinksiu ... nedžiugina kažko paskutiniu metu o anksčiau neišvilksi iš pirties unsure.gif
Luety čiupk 4u.gif su tokia priežiūra tikrai viskas bus gerai 4u.gif
IngridaB ir kada tus pėji dar ir balius suruošti blink.gif
Ex širdelę kaip tu?
Justdy ką tau daktarai kaip vyro koja?
Ačiū už kavą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 26 lapkričio 2021 - 08:22
Labas rytas,
Kokia graži kava 4u.gif Dėkui Ingrida.
Muka supratau , kodėl geri vandenį . Aš tai naktimis miegu ,o jei nemiga tai žinau už ką ... Tada jei galiu mezgu , o jei nervas labai dielis tai grindis plaunu smile.gif

Vakar baigiau dukros draugeliui kojines numegzti , tik nenuleidau su adata. Vakaras jau galva neveikė. Na bet ir dydis tas 46, pabodo ... O dar vienspalves ir abi kartu mezgiau tai visai didelis mezginys gaunasi . Šiandien nebus kada pamegzti . Darbai , tikiuosi iki pietų susidėlioti einamus . Apie pietus dukra parvažiuoja, paskui sportas, o vakare draugai į svečius. Paisėdėsim penktadienio proga. Biški apie puodus , biški su švabra per namus biggrin.gif
Ir man į kaimą reikia ... Nežinau ar šį savaitgalį važiuosim .
Luety stiprybės Tau 4u.gif Visada taip nebus. Toks laiko tarpas , kurį reikia išgyventi ir atiduoti duoklę ...
Gražaus penktadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 lapkričio 2021 - 09:06
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
man turbut nori sugryzt depresija,tik kita forma.Liudna,asaros cia pat,zodis ir bliaunu,tamsa veikia ziauriai,anksciau to nejausdavau,siandien lyja,tamsu,jei ne MB supratimas,tinkami zodziai,tikrai but daug sunkiau.
Ingrida,aciu uz kava ir imu adijala,susisuku,geriu ir murksau.
Zinau,kad niekada taip nebus,viskas turi pabaiga,bet taip sopa sirdi,ziurint i jo bejegiskuma,i jo spindincias rudas akeles,tokias klausiancias...ai,kaip nors,reik susitaikyt rimciau su ta mintimi.Praeis,viskas praeina.
Lauke tamsu,lyja,reikia sviesos,kazko sunkiai radijatoriai pradejo silt,anksciau uzstatai ant 28 siluma,kambariai per 5min silti,tada sumazini,o dabar radijatoriai vos rusena,matyt spaudimas boileryje krito.Nenoriu dar sakyt savininkui,bet teks,nes pinigai tai dega,o silumos nera.
Dusia,tu virtuoze jau kojiniu mezgime,as tik karta mezgiau dvi is karto ir man nepatiko,man megzt kojines norisi tokio relaxinio mezgimo,o kartu dvi megzt,man kazkaip reik stebet,nepatiko zodziu.MB koja irgi 46,o sunaus 48.Anuko dar didesne,net nezinau kokia dabar.Tai sueina nemazai siulu tokiom kojinem.Ir akiu 72-74 reik uzsidet,ziurint koks siulas,o sunaus ir anuko dar priedo ir keltis auksta,tai ir apnareli reikia megzt kiek imanoma laisviau,kad ieitu koja per kulna.Milzinu palikuonys turbut.
Prancuzija vel smaugia ir man neramu del dukros,gavo svajoniu darba,ims spaus,ka darys,baisu pagalvot net.
Ingrida,tu vejas seimoj,nepailsk,sirdele,skirk ir sau ramybes.Skaitydama,kiek tu dirbi,jauciuosi tokia nevykele ax.gif ax.gif unsure.gif
Muka,man buvo su sirdim vasara tokie monai,bet dabar kazkaip nurimo be daktaru ir vaistu,bet as uosciau kamfaro spirita dienom,nes vakare jis duoda nemiga.Gal todel?Reikia gudobeles extrakto nusipirkt.Radau internete,bet 16 pinigu,pagailejau ir be reikalo,ji sutvarko visus sirdies reikalus.Ir vit D.Kai tik ima jo trukt,sirdis ima kalatuotis naktimis.
Pou,tu man tokia svelni svajinga moteris,tavo zodziai buna tiesiai i sirdi tokie glamonejantys.Buk sveika,ir te viskas tau sekasi,gerumo pilna sirdele tavo.
Ex.eiks,pasiguosk,kas spaudzia sirdele,kas dziugina,pasidalink su mumis.
Ate,nu ateik kada pasiplepet,kur tu ten is kampo mus stebi,islysk,papasakok,kaip troba nauja,statybos ar baigesi,kaip sunus,gal jau marcia turi?
Saintlina,suva ispudingas,jis tikrai turi laurus skint ir smagu,kai judu vienas kita mylit,abiem pasiseke.
Na ir visos kitos,paminetos ir ne,geros dienos,smagiu akimirku.
Atsakyti
Tiesa,Muka,dar paskaityk apie Caynne tinctura,tai kayno pipiro spiritine tinktura,irgi gerai reguliuoja sirdies darba.As radau tokia parduotuve ebay naturaliu zoliu visokios tinkturos,milteliai tik i Lt siuntimas gal bus brangus,bet manau galima rast ka nors ir Lietuvoj.
https://www.ebay.co....=p2047675.l2563
Atsakyti