Labas rytas,
man turbut nori sugryzt depresija,tik kita forma.Liudna,asaros cia pat,zodis ir bliaunu,tamsa veikia ziauriai,anksciau to nejausdavau,siandien lyja,tamsu,jei ne MB supratimas,tinkami zodziai,tikrai but daug sunkiau.
Ingrida,aciu uz kava ir imu adijala,susisuku,geriu ir murksau.
Zinau,kad niekada taip nebus,viskas turi pabaiga,bet taip sopa sirdi,ziurint i jo bejegiskuma,i jo spindincias rudas akeles,tokias klausiancias...ai,kaip nors,reik susitaikyt rimciau su ta mintimi.Praeis,viskas praeina.
Lauke tamsu,lyja,reikia sviesos,kazko sunkiai radijatoriai pradejo silt,anksciau uzstatai ant 28 siluma,kambariai per 5min silti,tada sumazini,o dabar radijatoriai vos rusena,matyt spaudimas boileryje krito.Nenoriu dar sakyt savininkui,bet teks,nes pinigai tai dega,o silumos nera.
Dusia,tu virtuoze jau kojiniu mezgime,as tik karta mezgiau dvi is karto ir man nepatiko,man megzt kojines norisi tokio relaxinio mezgimo,o kartu dvi megzt,man kazkaip reik stebet,nepatiko zodziu.MB koja irgi 46,o sunaus 48.Anuko dar didesne,net nezinau kokia dabar.Tai sueina nemazai siulu tokiom kojinem.Ir akiu 72-74 reik uzsidet,ziurint koks siulas,o sunaus ir anuko dar priedo ir keltis auksta,tai ir apnareli reikia megzt kiek imanoma laisviau,kad ieitu koja per kulna.Milzinu palikuonys turbut.
Prancuzija vel smaugia ir man neramu del dukros,gavo svajoniu darba,ims spaus,ka darys,baisu pagalvot net.
Ingrida,tu vejas seimoj,nepailsk,sirdele,skirk ir sau ramybes.Skaitydama,kiek tu dirbi,jauciuosi tokia nevykele
Muka,man buvo su sirdim vasara tokie monai,bet dabar kazkaip nurimo be daktaru ir vaistu,bet as uosciau kamfaro spirita dienom,nes vakare jis duoda nemiga.Gal todel?Reikia gudobeles extrakto nusipirkt.Radau internete,bet 16 pinigu,pagailejau ir be reikalo,ji sutvarko visus sirdies reikalus.Ir vit D.Kai tik ima jo trukt,sirdis ima kalatuotis naktimis.
Pou,tu man tokia svelni svajinga moteris,tavo zodziai buna tiesiai i sirdi tokie glamonejantys.Buk sveika,ir te viskas tau sekasi,gerumo pilna sirdele tavo.
Ex.eiks,pasiguosk,kas spaudzia sirdele,kas dziugina,pasidalink su mumis.
Ate,nu ateik kada pasiplepet,kur tu ten is kampo mus stebi,islysk,papasakok,kaip troba nauja,statybos ar baigesi,kaip sunus,gal jau marcia turi?
Saintlina,suva ispudingas,jis tikrai turi laurus skint ir smagu,kai judu vienas kita mylit,abiem pasiseke.
Na ir visos kitos,paminetos ir ne,geros dienos,smagiu akimirku.