Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas smile.gif
Apie kateterius užkalbėjot, tai prisiminiau smile.gif kadaise skubiai operavo mane, po operacijos perkėlė į palatą, keltis negalima, guliu ir vis šlapia lova. Sesutė ateina, pakeičia patalynę, ateina vėl - vėl šlapia. Sako - jūs pasakykit, kad norit, mes basoną paduosim. O kad aš išvis nejaučiu jokio noro. Ir gėda kokia.. pasirodo, operacijos metu įdėjo kateterį ir pamiršo išimt.

Pas mus pilka ir purškia lietus smile.gif užtat šilta thumbup.gif
Šimtalapius aš mėgstu.. bet iškept gal tik sykį padoriai gavosi. Reiktų pabandyt vėl, labai seniai bebandžiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 lapkričio 2021 - 08:42
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saintlina įsivaizduoju kiek pasiruošimo parodai su draugu reikia? blink.gif
Atsakyti
Labas rytas
Pou, su gimtadieniu, mieloji.
birthday.gif leb.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Pou vandenio daug geriu iki 2 litrų per dieną o ir naktį nemažai iki 1 litro, feritinas normoje 20.71, o ENG nedarė ryt gal darys ir tikrins dėl laimo ligos. Mamo9gramos atsakymai bus po 2 savaičių ax.gif Ai amžiaus pokyčiai unsure.gif Žinote gal ir tikrintųsi žmonės bet ta siuntinėjimas užmuša va šlapimo tyrimui reikėtų vėl pas šeiminstę o jeigu be jos mokėk unsure.gif arba pats turi turėti bent minimalų supratimą apie mediziną ir reikalauti arba stumdys arba mokėk blink.gif
Šimtalapis mmm skanu bet va Ramučių neypatingas Alytui skanesnių valgiusi ax.gif
Ptfu ptfu ptfu neturėjau tokių operacijų kad su kateteriais ir lovoje būtų rekėją gulėti unsure.gif
Griebiu kavos ax.gif\
O šiandiena pas kažka gimtadienis wub.gif Pou su gimtadieniu tave te negandoms būna užvertos durys 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 25 lapkričio 2021 - 09:05
Pou su Tavo diena.
Atsakyti
https://jp.lt/prie-v...AIQ7GrRFI4RBjMg
Kokios aistros kyla dėl mūsų kiemo.Vat kodėl pavargome dėl talkų.Tai pas mus dar rūsyje kas darosi,eina ekskursijos mokyklų,darželių............Ir vasarą susirenka viso kvartalo vaikai su tėvais,seneliais,kol visai sutemsta triukšmas kieme.O paskui kažkoks nepasitenkinimas kyla.Kaip gera kaime,kai pats sau ponas. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kaip suprantu , tai aš turiu fobiją daktarams ... Už durų sėdėdama suprantu , kad esu sveika . Poliklinikoje ir ligoninėje sveikatos nerasiu , tik ligų .
Mano operacijos tai 16 metų apendicitas, ir vaikai cezariukai . Gimus sūnui pamenu, kad buvo palata kurioje 3 tokios gulėjom. Ir budinti sesutė. Operacija buvo naktį , tai ryte pastatė lašelinę , o paskui gavau basoną ir atsuko vandenį ( čiurenimas veikia ) ... Nepagavojau , kad kažko reikia gėdytis . Po dukros gavau kateterį ir vienvietę palatą . Jei blogai pasidarys nieko nepasikviesi . Kitą rytą atėmė kateterį ir liepė keltis . Sienom , sienom - nuėjau . Kas mane slaugo nebuvo , MB su vaiku atvažiuodavo tik aplankyti ... Bet aš stipri moteris biggrin.gif Na tokia stipri kaimietė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nei aš linkusi alpi , nei bijau skausmo ... Euforijos buvo daugiau tuo metu biggrin.gif Mano bėda ta , kad sunkiai mingu nuo narkozės. Ir labai bjauriai sapnuoju ... fek . Su dukra gavau epidūrinę, kas yra gerai vaikaui , bet nieko gero mamai ... Parėjo stuburas. Kol aš atradau kaip gyventi , kad neskaudėtų ir nereikėtų operacijos . Išipasakojau ax.gif

Pou su Gimtadieniu Tave 4u.gif
birthday.gif
Dvasios stiprybės, širdies ramybės , geros sveikatos ir svajonių išsipildymo!
Atsakyti

Labai ačiū už sveikinimus! Namuose jau džiugina rožių didžiausia puokštė, o širdį ir sielą šildo skrendantys sveikinimai iš viso pasaulio!

Net sesuo anksti ryte vaikų sveikinimą atsiuntė, tokį jaukų, šiltą, pižaminį... Ašaroju nuo pat ankstaus ryto.

Apkabinu visas ir noriu pasidalinti ta šiluma, kuri man teikiama. Dalinantis - viskas dvigubėja, tad kuo daugiau mūsų sušildytų ir laimingesnių, tuo visiems geriau. Būkim visos mes laimingos, sveikos ir stiprios  :wub:​ 

Atsakyti
Labas rytas,
Pou su tavo diena.!
Sveikatos tau pilna pintine
Atsakyti
Muka, klausimas kodėl Tu naktį geri vandenį ?
Aš skaičiusi , kad troškulys naktį tai pirmi cukraligės požymiai ?
Ar aš ne taip supratau ...

Pou , labai gražiai parašei 4u.gif
Atsakyti
Vakar tevuka radau pablogejusi,lasino skyscius,atsieit mazai isgeria,del hidratacijos .Pervilkta patalyne,jis pristumtas prie vieno sono perdaug,ten ir maiselis pakabintas su katetrio turiniu,pakraujave,jis vel skundziasi,kad persti,rezia,matyt istabalavo ji stumdant,pasijudino.Matysiu,kaip siandien.Viduriu dar rimtų neturejo,sake irgi skauda.Nesuprantu,kaip ligoninej negali isvalyt zarnyno.Dusina kazkiek,paprasiau deguonies,sake kraujuje deguonies kiekis 94,todel negali duot,bus sujaudinimas didelis.Siandien einu nuo 12 iki 14 val Nors as sakiau galiu pabut iki 15,bet sake negalima.Ten karsta,su kauke dustu,su guminem pirstinem ir tuo plastikiniu ziurstu dar karsciau,gryzus pagiriojuos kelias valandas As tu kaukiu nenesioju,tai man cia kancia.Taip galeciau but ir visa diena.
Daugiau nieko ir nenuveikiu,mintys vis sukasi apie ta pati,ne ka tepadirbsi .
Nakti lynojo lengvai,dabar saule lenda.
Ingrida,zmones nebenori grozio,tapo vartotojai,jiems smagiau,kai po balkonais pridergta,siuksles metosi,bele tik vaikams gerai O kad auklet estetiskai vaikus,jaunimui dabar dzin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 lapkričio 2021 - 10:57
QUOTE(IngridaB @ 2021 )
Saintlina įsivaizduoju kiek pasiruošimo parodai su draugu reikia? blink.gif

Gal ne tiek ir daug.. nupraust apykaklę ir kojas, kad baltos būtų. Ausis truputį apkarpyt, pėdutes ir iššukuot gerai. Pramokau pati viską pasidaryti.
Bet čia mane kalbina ne parodai, o ganymo varžyboms. Ten jau svarbu tai, ką daro, o ne kaip atrodo.

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 25, 09:39)
Mano operacijos tai 16 metų  apendicitas, ir  vaikai cezariukai . Su dukra gavau epidūrinę, kas yra gerai vaikaui , bet nieko gero mamai ...  Parėjo stuburas.  Kol aš atradau kaip gyventi , kad neskaudėtų ir nereikėtų operacijos . Išipasakojau   ax.gif

Ir pas mane praktiškai analogiškai smile.gif cista 19 metų (čia pati rimčiausia, nes trūkusi buvo, ekstra operacija ir dar elektra ligoninėj dingo) ir vaikai cezariukai smile.gif su mažuoju irgi spinalinė nejautra buvo, bet man viskas super praėjo. Nieko nejaučiau nei dūrio metu, nei kada nors vėliau.

POU, su gimadieniu!!!
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2021 11 25, 10:54)
Vakar tevuka radau pablogejusi

Nabagėlis..
Bet gerai, kad lankyti įleidžia. Pas mus turbūt negalima, išvis baisu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 lapkričio 2021 - 12:14