Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety lengvų kelių nesirenka .
Jei žakardas tai iš karto megztinis ir dar kelios splavos smile.gif
Ar nereikėjo nuo pirštinių ar kojinių pradėti ir 2 spavomis ?
Tu kieta mezgėja , manau pavyks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jokio žiedelio neturėjau , tarybiniais laikais niekas nežinojo ... Kažkaip panašiai be pratempimų ir darydavau , nes jei pratempimai kitoje pusėje tai siūlus ištempti gali .
Na reikia išsibandyti ir man ką pamenu smile.gif Kokias šiltas pirštines žiemai nusimegzti - nes šalčius iki -12 praneša . O žakardinės dvigubai šiltesnės ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 lapkričio 2021 - 11:31

Labas rytas,

Luety, o vyras nenori išsitirti dėl Covido? Nes jei ta bjaurybė, tėčiui pernešt juk nesinorėtų. 

Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Puikus oras buvo savaitgalį, tai prasilakstėm kaip reikalas 👍

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2021 11 28, 06:43)
Saintlina, gerų pramogų tavo lesiui ganiavoj, labai geras šuo jei moka dirbt. Smagus konkursas. Papasakok kaip sekėsi, lesiaus laimėtus medalius, mersedesą ir ąžuolo vainiką atnešk parodyt po to. O ką ganysit? Avis? Mažu pabėgėlius pasieny?.. 

Ai, čia tik pavasarį bus )) pabėgėlių neganysim, per geras mano Lesytis. Net avies necapteli.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 29, 09:30)
Luety lengvų kelių nesirenka .
Jei žakardas tai iš karto megztinis ir dar kelios splavos smile.gif
Ar nereikėjo nuo pirštinių ar kojinių pradėti ir 2 spavomis ?
Tu kieta mezgėja , manau pavyks   4u.gif  4u.gif  4u.gif
Jokio žiedelio neturėjau , tarybiniais laikais niekas nežinojo ...  Kažkaip panašiai be pratempimų ir darydavau , nes jei pratempimai kitoje pusėje tai siūlus ištempti gali  .
Na reikia išsibandyti  ir man ką pamenu smile.gif Kokias šiltas pirštines žiemai nusimegzti - nes šalčius iki -12 praneša . O žakardinės dvigubai šiltesnės ...

Dusia,as zakardus moku megzt,esu ir kojines mezgus ir megztukus.Man norisi ismokt Norvegiska kokete,kuri vadinasi lopapeis.Man svarbu,kaip sumazint,kaip isformuot kakla,o ne zakarda ismegzt,Tas manes nejaudina.Sunkoka,bet zakardas visada putalyne su keliu spalvu siulais.O kad nebutu tu ilgu pratempimu antroj puses,reikia megzt su tuo ziedeliu ir kabint kiekviena siula kitam is apacios,kad jie susisuktu tarpusavyje ir nubutu ilgu istampu.
https://pin.it/4HLTrEa. Va tokie mane domina lopi
QUOTE(Pou @ 2021 11 29, 09:33)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Luety, o vyras nenori išsitirti dėl Covido? Nes jei ta bjaurybė, tėčiui pernešt juk nesinorėtų. </p>

O kam man tirtis.Vyras tikrai turi ne kovida,eilinis persalimas,be to trecias asmuo neperduoda ir as netikiu,kad yra kovidas besimptomis,nera tokiu virusiniu ligu,o teveli vesim ne i mano namus,o pas broli.Todel tu pagaliu nekaisiosiu sau i nosi,MB nei tuo labiau,o naminiu testu taip kaip jie nurodineja 10 sekndziu vadalot po nosi,as irgi nenoriu.Daug skaitau alternatyviu mokslininku,o ne nupirktu sistemos.Jei zadeta,susirgsim,jei ne ne.Mb jau geriau.Daviau Kayeno pipiro tinkturos lasiuku,atleido nosi,sake lengviau kvepuot.
Aciu uz rupesti.

QUOTE(saintlina @ 2021 11 29, 10:52)
Labas dienas smile.gif
Puikus oras buvo savaitgalį, tai prasilakstėm kaip reikalas 👍

Papildyta:
Ai, čia tik pavasarį bus )) pabėgėlių neganysim, per geras mano Lesytis. Net avies necapteli.

Nu jau grozis,kaip is gero filmo.Nuotrauka superine.
Ryt poryt paleis teveli,buvo vizitacija prie manes,sake mediciniskai sveikas.Zinoma pakosti dar pajudejes.Ryt ims lauk kateteri,stebes ar negavo infekcijos,tada statys ir visa kita.Tik gryzau,skambutis,slaugos oficiere nesutiko manes pasikalbet,susitiksim ryt.Po to kitas skambutis,fizioterapiste nesusikalba,ateis ryt nustatyt dinamikos laipsni.Ryt laukia manes karsta diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 lapkričio 2021 - 18:11
QUOTE(Luety @ 2021 11 29, 17:43)
Ryt poryt paleis teveli

Puikios naujienos thumbup.gif o jei dar pagalbos į namus duos, išvis super.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif o jau orelis... nakvojom kaime, nes šian anksti ryte reik tėvą vežt į Santariškes planiniam vizitui. Vėjas lauke net ūžia blink.gif sniego priversta. Vakar iki vakaro lijo, tai bijau, kad kelias nebūtų kaip stiklas. Eisiu tuoj šuns vesti, patikrinsiu.
O šuniui tai gerumas )) kambary nakvot atsisakė. Lauke palikt aš atsisakiau ) priėjom kompromisą - miegojo verandoj. Šalta ir ten, tik kad sniego ir vėjo nėr. Ir avikailį padėjau, tik nežinau, ar gulėjo ant jo. Bet drunėjo matyt puikiai, nes tik penktą į duris krebždėt pradėjo - ainam į lauką ))
Atsakyti

Labas rytas. 

Kokia lesiaus nuotrauka!! :wub: kaip iš surežisuoto kadro. Baronai stovi kaip surišti, net nemirksi. Lesius atsipūtęs, pypkę gali rūkyt. Dėkui už gražius vaizdus, rytas net linksmesnis.

O mano katė vis dar ant dietos. Aišku, nelabai patenkinta, bet ir nepyksta. Pirmas dienas, kai nebudavau namie, savarankiškai ieškojo ką suėst, pereidavo ant spintelių, rasdavau mandarinus nuridentus, nuvoliotus kaži kur, kempinė nuo kriauklės dingo. Kažkur nunešė matyt. Na, savo maisto nepalieku, tai nors pastumdo ką randa.

Dėkui, Dusia, už pasiūlytą pagalbą, labai vertinu bet kokį dėmesį, pasiūlymą. Bet mano atvejis ne tik sudėtingas, bet ir pakankamai liūdnas. Nenoriu niekam užkraut ir sukt galvos, nelabai kas padės. Laikausi pati, bet, kaip čia pasakius lietuviškiau :hmm:... užsidirbinėju karmą (taip kiti sakė), bet realiai, tai lėtai, skausmingai skęstu. Optimistė..

Prisistatė katė, žvilgsnis rūstus. Suprantu, reik man kelt subinę ir pamaloninti džiovintos mėsytės skanukais. Aišku, kaip nors per daug nesuminkštėti, nepraskysti ir nepersistengti.. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo Lesius gražuolis su visa banda. wub.gif wub.gif
Mes irgi šanūką turime,ačiū dievui šią naktį bent nesikėlė.Jaučia turbūt arba katiną arba stirnas?Ryte draskėsi stirną pamatęs.O sako šunys toli nemato? mirksiukas.gif
Pūga buvo naktį.Reikia eiti pažiūrėti pušį.Vakar gelbėjome sniegas nulenkė iki žemės,rišome prie kitų medžių. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif
Ex, kažkaip viskas išsispręs ax.gif Ilgalaikėje perspektyvoje bus taip kaip geriausia Tau 4u.gif

O jau Lesius koks laimingas bigsmile.gif Va tokios avių bandos teoriškai norėčiau , o praktiškai ne biggrin.gif
Luety , smagu girdėti , kad pas Tave naujieno geros . Valdiškus reikalus susitvarkysi, gausit pagalbos bus patiems žymiai lengviau .
Vakar ištiko nemezgimo vakaras. Nebuvo įkvėpimo .
Gražios ir darbingos dienos. Nepaslyskit 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Luety, kokios geros naujienos!

Ex, hmm, būk gera, labai prašau, neskęsk. Gal mes išties galime padėt?

Vakar vyras vežė pas doktoršą, tai paprašiau pro eglutę prasukt. Išlipau iš mašiniuko, per minutę apsukau ir moviau atgal, labai žvarbu buvo. Bet eglutė nors ir keista be galo (su drugeliais), bet graži. Kvepėjo net per respiratorių :)

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 )
ryte draskėsi stirną pamatęs.O sako šunys toli nemato? mirksiukas.gif

Nemato toli, bet užuodžia laaabai gerai. Ir dar girdi neblogai. Maniškis dievina stirnas vaikytis. Dažnai nemato, jei toli. Bet vos pasakau 'stirna!' Iškart lekia kaip viesulas ))
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2021 11 30, 06:53)
Prisistatė katė, žvilgsnis rūstus.

O ji pelių negaudo? Gal jai visai ir ne dieta )))))
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
sunku net isivaizduot pugas Lietuvoj,kai cia lietus lyja Smagu sniegas su nedideliu saltuku.
Dusia,buna ir man,kad issisemiu,arba nezinau ko noriu.Bet po keliu dienu vel kaifuoju.
Ex,jei karmos tikri taskai,tai gerai,bet jei skesti,gal galim ranka istiest.?Nors kuom,nors geromis mintimis?
Ingrida,kava kokia grazi,lyg prisnigta.Gaubiuosi tuo graziu adijalu,ir will be happy,gerdama kava.
Geros dienos.
Atsakyti