QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 29, 09:30)
Luety lengvų kelių nesirenka .
Jei žakardas tai iš karto megztinis ir dar kelios splavos
Ar nereikėjo nuo pirštinių ar kojinių pradėti ir 2 spavomis ?
Tu kieta mezgėja , manau pavyks
Jokio žiedelio neturėjau , tarybiniais laikais niekas nežinojo ... Kažkaip panašiai be pratempimų ir darydavau , nes jei pratempimai kitoje pusėje tai siūlus ištempti gali .
Na reikia išsibandyti ir man ką pamenu

Kokias šiltas pirštines žiemai nusimegzti - nes šalčius iki -12 praneša . O žakardinės dvigubai šiltesnės ...
Dusia,as zakardus moku megzt,esu ir kojines mezgus ir megztukus.Man norisi ismokt Norvegiska kokete,kuri vadinasi lopapeis.Man svarbu,kaip sumazint,kaip isformuot kakla,o ne zakarda ismegzt,Tas manes nejaudina.Sunkoka,bet zakardas visada putalyne su keliu spalvu siulais.O kad nebutu tu ilgu pratempimu antroj puses,reikia megzt su tuo ziedeliu ir kabint kiekviena siula kitam is apacios,kad jie susisuktu tarpusavyje ir nubutu ilgu istampu.
https://pin.it/4HLTrEa. Va tokie mane domina lopi
QUOTE(Pou @ 2021 11 29, 09:33)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Luety, o vyras nenori išsitirti dėl Covido? Nes jei ta bjaurybė, tėčiui pernešt juk nesinorėtų. </p>
O kam man tirtis.Vyras tikrai turi ne kovida,eilinis persalimas,be to trecias asmuo neperduoda ir as netikiu,kad yra kovidas besimptomis,nera tokiu virusiniu ligu,o teveli vesim ne i mano namus,o pas broli.Todel tu pagaliu nekaisiosiu sau i nosi,MB nei tuo labiau,o naminiu testu taip kaip jie nurodineja 10 sekndziu vadalot po nosi,as irgi nenoriu.Daug skaitau alternatyviu mokslininku,o ne nupirktu sistemos.Jei zadeta,susirgsim,jei ne ne.Mb jau geriau.Daviau Kayeno pipiro tinkturos lasiuku,atleido nosi,sake lengviau kvepuot.
Aciu uz rupesti.
QUOTE(saintlina @ 2021 11 29, 10:52)
Labas dienas
Puikus oras buvo savaitgalį, tai prasilakstėm kaip reikalas 👍
Papildyta:
Ai, čia tik pavasarį bus )) pabėgėlių neganysim, per geras mano Lesytis. Net avies necapteli.
Nu jau grozis,kaip is gero filmo.Nuotrauka superine.
Ryt poryt paleis teveli,buvo vizitacija prie manes,sake mediciniskai sveikas.Zinoma pakosti dar pajudejes.Ryt ims lauk kateteri,stebes ar negavo infekcijos,tada statys ir visa kita.Tik gryzau,skambutis,slaugos oficiere nesutiko manes pasikalbet,susitiksim ryt.Po to kitas skambutis,fizioterapiste nesusikalba,ateis ryt nustatyt dinamikos laipsni.Ryt laukia manes karsta diena.