Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Pūgos, sniegas ir žiema ne man nemyliu šalta ax.gif
Jau koks lesius blink.gif gražuolis o patenkintas... geriau nei EX neaprašysiu 4u.gif tongue.gif Ex širdele nelipsiu dūšion bet žinok mes čia tikrai visos kuom galęsime tuom padėsime. Nemanau, kad veltui dievulis panorėjo, kad surastum mūsų židinį 4u.gif Tiesa vyno taurę ne vieną kartą esu virtualiai tuštinusi su Ate42 ir Kavasucitrina jos patikėk labai labai man padėjo wub.gif
Luety džiugu tėvulis namo tai pas tave ar pas brolį? Dėl pagalbos jeigu tik kas duoda imkite ir su kaupu visada galima atsisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 11 30, 09:40)
Labos smile.gif

Pūgos, sniegas ir žiema ne man nemyliu šalta  ax.gif
Jau koks lesius  blink.gif gražuolis o patenkintas... geriau nei EX neaprašysiu  4u.gif  tongue.gif Ex širdele nelipsiu dūšion bet žinok mes čia tikrai visos kuom galęsime tuom padėsime. Nemanau, kad veltui dievulis panorėjo, kad surastum mūsų židinį  4u.gif Tiesa vyno taurę ne vieną kartą esu virtualiai tuštinusi su Ate42 ir Kavasucitrina jos patikėk labai labai man padėjo  wub.gif 
Luety džiugu tėvulis namo tai pas tave ar pas brolį? Dėl pagalbos jeigu tik kas duoda imkite ir su kaupu visada galima atsisakyti 4u.gif

Aciu,Muka,bet as manau,jie daug kalba tik.Pradzioj prizada daug,po to sako paziuresim,ka galim padaryt,o po to bus tik tiek tegalim padet Jauciu.Gal klystu.Vistik tai kainuoja valstybei ir nemanau,kad kazkokiam lietuviui skirs dideli demesi ir pingus.Kai pagyveni toj saly ilgiau,matai visas taktikas.Bus matyt,gal cia tik as pesimistiskai galvoju. wub.gif
Ruosiuos i ligonine jau.
Atsakyti

Labas rytas. 

Gražūs man visi metų laikai, ypač ruduo. Tik vasara ir žiema nepatinka. Žiema labai sunki man tapo, iš darbo vakarais grįžt į šaltus namus būna liūdna. Kol susikrapštai, kol užsikuri pečių, dažniausiai nesulauki normalios šilumos, apsirengus, apsimuturiavus reik į lovą lįst. Ir naktį neprilakstysi kūrent, kada tada miegot. Ryte vėl šalta, nespėjo pernakt namai prišilt. 

Kavos du puodeliai nuo ankstaus ryto sušildo, katė susirango ant kojų, irgi šilčiau. Aišku, ji savanaudė, dėl savęs ateina apsišilt ir pamurkt. 

žinok mes čia tikrai visos kuom galęsime tuom padėsime. Nemanau, kad veltui dievulis panorėjo, kad surastum mūsų židinį 4u.gifTiesa vyno taurę ne vieną kartą esu virtualiai tuštinusi su Ate42 ir Kavasucitrina jos patikėk labai labai man padėjo wub.gif

Tikiu, ačiū labai.. Moralinis palaikymas tai yra daugiausia kuo įmanoma padėt. Kiekvienam tas neprošal bet kokiu atveju. Jautiesi esantis dar, kažkas prisimena, kažkam daugiau ar mažiau rūpi, bet rūpi.. Vynas irgi gerai, ypač nevirtualus. Prikalei ir visos problemos tampa kaip ežiukas rūke. Tik kad vakare vyno nesinori, o ryte negali, nes vairuot reik. Kaip ir kada to vyno sau prisipilt?..

Kava mano atvėso. Katė atėjo skanukų pakaulyti. Aišku, kaipgi rytas be jų. Šuniukas irgi laukia savo duoklės. Reik judintis, bala nematė tos mano kavos. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ex- 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atėjo žiema,jau pilna paukščių stirnų banda po langais vaikšto,šanūkas draskosi. bigsmile.gif Nu mano tujų,šilauogių,kad neliestų. bigsmile.gif

Vakar įsisikaudo galva ar nuo mezgimo įtampos ar nuo nuovargio dar atsiliepia. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ilgą laiką neturėjau slogos ir vakar še tau kad nori unsure.gif galva plyšta nosis varva... kiba gal greitajį testą pasidaryti unsure.gif
Ex 4u.gif o kaip tau naujas darbas ? Jooo pečiai išmanūs brangūs verysad.gif nors mano vieni draugai persidarė o tiklsiau prikonstravo, kad būtų galima kūrenti ir granulęmis tai labai palengvėjo gyvenimas gal pasidomėti?
IngridaB o jūs kurioje trioboje gyvenate ir ar tau neusunku per kelias triobas... man bezbožnai sunku tai puodo tai keptuvės tai vėl ko nors...o dar su terbom ir į namus verysad.gif kažaip nesusidelioju aš ...
Luety o tu tikėk kad padės nebūk taip nusiteikusi iš anksto sako mintys pritraukia ateitį 4u.gif

Atsakyti
Viakštau per kelis namus.Kai vaikai buvo iš viso,tabalai tabalai per lauką.Indai,maistas.Nuo namo iki namo 100m.Indus plauti pirty,viską sunešti į seną namą. bigsmile.gif bigsmile.gif Patalynė...........matyt vakar dar neatsigavau. mirksiukas.gif

Einu šildyti seno namo,reiks širdučių troškinio pagaminti.Virsiu sename name,nes greitpuodis,kai leidžia garus,apgaruoja vitrininiai langai,paskui daug plovimo,ir gartraukis nepadeda.Tai tokius dalykus verdu sename name ant dujinės.Tai vėl tabalai tabalai per lauką. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos ,
Pyragą palieku , indus susirenku ... Man labai patinka mėlynos spalvos indai šiuo metu . Pusę pakeičiau virtuvėje, liko pakeisti likusius smile.gif Ikėjinių nenoriu , o geresni kainuoja ax.gif
Ex 4u.gif
Aš šiltų kraštų žmogus . Šaltis man blogis ... Kai praėjusią žiemą gyvenau kaime tai per dienas kūrenau krosnį. Gerai , kad malkų taupyti nereikia. Ir gerai tas senovinis stačiamalkis . Sugeba išlaikyti šilumą ilgai . O paprasta krosnelė tai kol kūreni tol šilta.
Jokių puodų keptuvių tarp Kauno - Kaimo nesivežioju . Kaime vieni , Kaune kiti ...Tokie dalykai ne karvę kainuoja smile.gif Atstumai pas mane nemenki - pirtis koks 150 metrų , ir pakalnėje . O kalniukas toks rimtas . Jei svečiai tai visas nebloga kardiotreniruotė biggrin.gif Nors mes visada karštą maistą valgom trioboj ar pavėsinėj , pirtim nešamės tik užkandukus . Išmokus susikrauti į krepšus ir pirmyn .
Kaime gaminu ant krosnies jie būnam šaltesniu metų laiku . Žymiai skanesnis maistas ant natūralios ugnies .
Ką gaminti pietums dar nesugalvojau . Gal jautienos faršo pyragą ?
Jūs visos tokios pareigingos tai ir aš prašysiuosi nemokamų tyrimų pas savo gydytoją. Taigi pagal metus priklauso biggrin.gif Kaip aš nemėgstu tokių dalykų , fobija man ... Vien nuo poliklininkos ar ligoninės kvapo ima pykinti biggrin.gif
Luety kaip reiklai pas Tave ? Kada paleis tėvuką ?
Šiemet jokio Kalėdų laukimo ax.gif Vaikams dovanos nupirktos , sesėms beveik suruoštos, o ką daryti su MB ir manimi nežinau biggrin.gif Ko gero pasidovanosim kokią sanatroriją ar bilietus į kokia kelionę. Ko mums reikia iš daiktų nusiperkam ... O pirkti , kad pirkti nenoriu .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti

Ooo, per kelis namus tabaluot su bliūdais puodais tikrai ne pats smagiausias užsiėmimas. Teko ir man taip pasportuot. Tai paskui tokių buitinių dalykų pirkdavau po du vienodus. Ar tai puodai, samčiai ar koks ilgesnio galiojimo maistas, kaip aliejus, prieskoniai ir kt. Atkrito daug "tabalai tabalai". Bet tašių vistiek susidarydavo, tai drabužis koks, tai batai. Čigoniškas gyvenimas, bet buvau pripratusi.

Muka, darbas mano lyg ir geras, stipriai lengvesnis už buvusį, nu bet ne man jis.  Nemielas, ne savo rogėse jaučiuosi, nebėgu darban su plačia šypsena ant vienos kojos pasišokinėdama. Gerai ten, kur mūsų nėra. Jei tik kada nors turėsiu asmeninį gyvenimą, tikrai grįšiu atgal ir virsiu savo pekloj, savam katile. 

Atsakyti
oi indai supirkti po kelis komplektus puodai irgi ale vistiek nu prisireikia kokios keptuvės nedickos ir vsio ir tada tabalai tabalai tongue.gif Ačiū die jau plovimas indų nereikai bėgti į didesnį 4u.gif O jeigu dar pavėsinėje baliuks blink.gif tai man labai gerai praverčia pirkinių krepšiai ax.gif gavau kelis nurašytus tai atsidžiaugti negaliu nes virtuvė mano tai rusiukyje tai dar tabalai tabalai ir laiptais biggrin.gif Krosnis jau senai bekūrta... dabar kaip spintelė tongue.gif O su pirkimais produktų išvis kosmosas nes paskui kaip uždarome abu namus ir viską partempiu į namus tai išvis visko krūvos verysad.gif ai pasiguodžiau viskas gerai tik reikia mokėti susidelioti 4u.gif
Atsakyti
Tai pas mane irgi keli komplektai.Dar klientams atskiri komplektai. ax.gif Sodyboje vien trys šaldytuvai.Tai susinešu į namuką,tai klientai atvažiuoja tabalai vėl atgal.Tai dar nedadėjau ūkinį,ten stovi didžiulis šaldytuvas. bigsmile.gif Kartais kol surandu kol padėtas vienas ar kitas daiktas. biggrin.gif biggrin.gif
Bute irgi visas komplektas,vaikis su drauge žada prieš šventes savaitę bute pagyventi,prieš išskrendant iš LT.Tai džiaugiuosi,kad niekam ir neišnuomavome.Galvojau savaitgalį gal reikės kam nors važiuoti miegoti į butą,bet kažkaip visi sutilpome. ax.gif
Tvarkome sename name virtuvę,reikia išdažyti,susivežti iš buto pabaigti senas spinteles,į bute suremontuoti virtuvę ir suvežti naują komplektą.Tik kad tos dienos trumpos ir taip iki 22 tenka megzti,dar šanūkas laukia megztuko. ax.gif Apie depresijas nėra kada galvoti.Žiūrėk jau tuoj reikės sėti. biggrin.gif
Atsakyti
,Labas rytas,
issiskalbiau ranksluoscius vakar,tikejausi saules,lauke padziaut,bet jauciu,nepavyks,niaukstosi.
Tevuka vakar kelem,per vargus,nenori jydet,saukua ramybes,ramybes noriu,galva sukasi,nors guli,nejudinkit.Prikalbinau,atsisedo ant lovos,pailsejo,pristume jam ta rena-vaikstyne,siaip netaip,sunkiai,bet atsistojo pats,pastovejo,atsisedo i salua esanti foteli,bet pasedejes jau pats neatsistojo,teko padet,bet atsistojes pasisuko link lovos,atsisedo,bet koju jau neikele pats atgal .Kateterio nera,yra pamperis ir tokios plonos kelnaites ant virsaus,bet jis vis su baime,kai reikia kazka daryt.Ciupineja ar ne slapias po to .Po tu proceduru pietus,o po to uzmigo kietai ir pramiegojo visa mano buvimo laika .
Paleis,kai nustatys kokio slaugos paketo reikia ir koki gali skirt.Zibant ju tempus,bus ilgai.😊😊 bigsmile.gif
Ex,uzuojauta,bet ji nesildo.Nezinau nei kaip padet.O jei imt koki kredita,samdyt darbininkus ir pasidaryt modernu ,bet nebrangu apsikdyma,kad parejys rastum siltus namus,ar butu sunku dengt kredita?Nu vistiek kazka reik daryt,saltyje puls ligos,o ir namui nesveika,sienos isala,ims griuti.Taip mums buvo su paliktu LT namu.
Pramezgisu vakar koketes dali,nera zakardas tobulas,bet isskalbus susilygins akys,bus trejatui su pliusu.Truputi ir siulai kojininei nera purus,pasipurina tik isskalbus,bet dziaugiuosi.Yzsisakiau ta ziedeli skirstanti siulus,bet ateis tik gruodzio 7d.
Jusu teismui wub.gif

Va toki uzsakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 gruodžio 2021 - 11:55
Labas dienas smile.gif
Vakar miške buvom, kaip gražuuuu... nereiktų į darbą, vaikščiočiau ir vaikščiočiau smile.gif

Atsakyti