Pūgos, sniegas ir žiema ne man nemyliu šalta

Jau koks lesius

Luety džiugu tėvulis namo tai pas tave ar pas brolį? Dėl pagalbos jeigu tik kas duoda imkite ir su kaupu visada galima atsisakyti

Labas rytas.
Gražūs man visi metų laikai, ypač ruduo. Tik vasara ir žiema nepatinka. Žiema labai sunki man tapo, iš darbo vakarais grįžt į šaltus namus būna liūdna. Kol susikrapštai, kol užsikuri pečių, dažniausiai nesulauki normalios šilumos, apsirengus, apsimuturiavus reik į lovą lįst. Ir naktį neprilakstysi kūrent, kada tada miegot. Ryte vėl šalta, nespėjo pernakt namai prišilt.
Kavos du puodeliai nuo ankstaus ryto sušildo, katė susirango ant kojų, irgi šilčiau. Aišku, ji savanaudė, dėl savęs ateina apsišilt ir pamurkt.
žinok mes čia tikrai visos kuom galęsime tuom padėsime. Nemanau, kad veltui dievulis panorėjo, kad surastum mūsų židinįTiesa vyno taurę ne vieną kartą esu virtualiai tuštinusi su Ate42 ir Kavasucitrina jos patikėk labai labai man padėjo
Tikiu, ačiū labai.. Moralinis palaikymas tai yra daugiausia kuo įmanoma padėt. Kiekvienam tas neprošal bet kokiu atveju. Jautiesi esantis dar, kažkas prisimena, kažkam daugiau ar mažiau rūpi, bet rūpi.. Vynas irgi gerai, ypač nevirtualus. Prikalei ir visos problemos tampa kaip ežiukas rūke. Tik kad vakare vyno nesinori, o ryte negali, nes vairuot reik. Kaip ir kada to vyno sau prisipilt?..
Kava mano atvėso. Katė atėjo skanukų pakaulyti. Aišku, kaipgi rytas be jų. Šuniukas irgi laukia savo duoklės. Reik judintis, bala nematė tos mano kavos.
Ooo, per kelis namus tabaluot su bliūdais puodais tikrai ne pats smagiausias užsiėmimas. Teko ir man taip pasportuot. Tai paskui tokių buitinių dalykų pirkdavau po du vienodus. Ar tai puodai, samčiai ar koks ilgesnio galiojimo maistas, kaip aliejus, prieskoniai ir kt. Atkrito daug "tabalai tabalai". Bet tašių vistiek susidarydavo, tai drabužis koks, tai batai. Čigoniškas gyvenimas, bet buvau pripratusi.
Muka, darbas mano lyg ir geras, stipriai lengvesnis už buvusį, nu bet ne man jis. Nemielas, ne savo rogėse jaučiuosi, nebėgu darban su plačia šypsena ant vienos kojos pasišokinėdama. Gerai ten, kur mūsų nėra. Jei tik kada nors turėsiu asmeninį gyvenimą, tikrai grįšiu atgal ir virsiu savo pekloj, savam katile.