Luety dėl tėvuko Negalima verkti ir gailėti . Nepadės. Nebūkim tokie egoistai, kaip aš be jo . Jei žmogui gyvenimas kančia ir skausmas? Kiek galim padedam pasirūpinam ir tt. Negalima pas ligonį verkiant ar sunkia širdimi . Jie labai jaučia ...
Luety , dabar tas laikas , kai Tavo tėvukas jau viena koja kitoj dimensijoj. Tik pasimelsti reiktų , paprašyti dievo ... PS o tokio dalyko kaip paskutinio patepimo negalima gauti pas jus ? Labai padeda ir netgi sustiprina ligonius. Aišku jei jie prie dievo ... Aš kaip visada su savo religija Man tai atrodo svarbu ...
Luety dėl tėvuko
Negalima verkti ir gailėti . Nepadės. Nebūkim tokie egoistai, kaip aš be jo . Jei žmogui gyvenimas kančia ir skausmas? Kiek galim padedam pasirūpinam ir tt. Negalima pas ligonį verkiant ar sunkia širdimi . Jie labai jaučia ...
Luety , dabar tas laikas , kai Tavo tėvukas jau viena koja kitoj dimensijoj.
Tik pasimelsti reiktų , paprašyti dievo ...
PS o tokio dalyko kaip paskutinio patepimo negalima gauti pas jus ? Labai padeda ir netgi sustiprina ligonius. Aišku jei jie prie dievo ...
Aš kaip visada su savo religija
Man tai atrodo svarbu ...
galima,zinoma,bet man vis atrodo dar anksti,bijau,ka jis pagalvos,kai atvesiu kuniga?Zinau,kad tai reikia,bet vis atrodo dar ne ,dar ne.Kazkaip bijau,jog jis supras,kad tai jau viskas.Cia as taip prisigalvoju.Lietuviskai kalbantis kunigas Londone,jis nevaziuos,reiktu ieskot cia anglu kataliku baznycioj,bet as jose nesilankau,as meldziuosi namie.
galima,zinoma,bet man vis atrodo dar anksti,bijau,ka jis pagalvos,kai atvesiu kuniga?Zinau,kad tai reikia,bet vis atrodo dar ne ,dar ne.Kazkaip bijau,jog jis supras,kad tai jau viskas.Cia as taip prisigalvoju.Lietuviskai kalbantis kunigas Londone,jis nevaziuos,reiktu ieskot cia anglu kataliku baznycioj,bet as jose nesilankau,as meldziuosi namie.
Tai yra daroma ligonio pastiprinimui ...
Po 10 kartų žmogui kviečia .
Mama kelis kartus gavo . Paskutinį kokią savaitę iki išėjimo . Jau nelabai kalbėjo .
Kunigas taip ir pasakė man ir sesei , paleiskit ...
Tai jau Jūsų sprendimas
PS , sutapimas ar ne - mamai po tulžies p0slės operacijos buvo labai labai blogai ( kadangi ūmus priepolis pjovė pilvą ) .Daktarai nežadėjo nieko ... Stingo jau . Kažkaip aš atitokau , kad kunigo nepakvietėm . Atvažiavo kunigas, pažįstantis ją, aa tėvo draugas buvęs. Suteikė PP ir pabarė , kad dukras gazdina... Nuo tos dienos po truputi ėmė taisytis . Ir pagyveno dar 17 metų .
Pati pasakojo , kad pamena , kad gulėjo po operacijos kažkokiam rusy , kur buvo tamsu ir šalta... O gulėjo tai toje pačioje palatoje visą laiką.
Per anksti nebūna , ne santuokos sakramentas, galima imti kas savaitę, O per vėlai gali būti .
Labdien kažkokios čia nuotaikos nekokios. Tuoj išlįs saulė ir vėl smagiau bus Vakar viena kolistė iš Murmansko saulutės prie žemės foto įdėjo ir parašė - paskutiniai saulės spinduliai, Murmanskas išeina į poliarinę naktį. Va čia tai brrrr. Ir šalta, ir tamsu, ir kaži kada dar prašvis. O pas mus tai vėjukas pakils, debesis išvaikys ir vėl super
Luety, ir tėvukui dar būtinai pagerės va šiandien nueisi ir linksmiau paliks
Ingrida, kaip to torto šokoladinio norėčiau..
Dusia, mano jaunėlio paaugliuko koja 46 dydžio kojinių nemezgu, bet ir batus sudėtinga nupirkt.
Mano vyrai abudu vienodi , 183 ūgis ir koja 43.
Batams koja pati einamiausia . Nes kai perki tai 42 -44 yra dydžių yra , o 43 ne visada.
Dukra už mane biški aukštesnė 166-167 ūgis , o koja kaip mano 38-39 , nuo batų priklauso . Iš manęs sėkmingai vagia batus jei prireikia Ir megztukus, bliuzeles vagia , va kelnės tai jau ne ... Nebet jaunystės randa , kai buvau kokia 40 .
PS niekada negaila, man labai smagu kai ko nors mano užsimano ... Vadinasi dar nesubobėjau
Ai, ta nieko nevagia, tik išdaužo ir išmėto kerėpla ji, jei eina, tai išvis nežiūri kur. Šuo guli - per šunį lipa, laptopas atidarytas stovi - taip tiesiai ir varo aukštyn per monitorių )) kai vasarą morčius buvo, tai visus mano vazonus po n kartų buvo numėčius. Nes nu jai reikia ant lango, ant spintelių, į balkoną. Visos orchidėjos nulaužytais lapais.
Labas rytas, lietus baisinis ant musu miesto,lijovisa nakti ir dar vejas stiprus.Brrr.Siandien brolis eina pas teveli.Vakar nuejau,o jis sedi ant lovos krasto ir saulia,kad nori i WC.Pakvieciau slauge,atnese ta kede su puodeliu,pasodinom,pasedejo gal tris minutes,nenoriu.Tai padejau paduska uz nugaros,apdengiau ranksluosciu kojas,jokio adijalo nemaciau,tai dar patupejo,bet nieko.Peristaltika yra,jauciu,bet neisiena.Paguldziau ant lovos,nera kuom uzklot.Nei paklodes,nei dijalu,apziurejau apie lova-nera.Tai kiek jis laiko gulejo be uzdengimo?Nu supykau juodai.Treciadieni tik su paklode uzklotas,susales,vakar isvis be nieko.Tai gal per nakty ji laiko nuoga,Nuejau paprasyt,mate jau mano akis piktas,atnese adijala tik plona,kaip reti,nes seseles niekas negalejo rast,Po to pamaciau sesele,tai paklausiau,kodel jis paliktas be uzklojimo.Sako,gal nusimeta ant zemes,tai sakau nera ant zemes,jei nusimeta,reikia uzdet,o ne nuoga laikyt.Tai tuoj atnese,labai pasildyta paklode,silta silta,tada greit ji uzdengiau,dar adijala viena atnese,apkutojau ji,kojines ir vel numautos ir jau nerasi aplink niekur,tai paemiau paduska nuo laisvos lovos ir padejau jam uz pedu,kad nesiremtu plikom pedom i lovugali skardini,Tada sildziau rankas savo delnuos,paprasiau karsto sokolado virtuvelej,apsildziau,ramiai uzmigo ir miegojo vos ne visa laika kol as buvau,Man tai keista,zino,kad as lankau ir nepasitvarko gerai ant mano atejimo,tai kaip tada,kai manes nera?Viskas tik fasadas,kad gerai,bet,kai pasigilini,kaip danguj,taipir zemej.Pakosti skaudziai,ypac pasijudines kosejo.Siandien jau baigia antibus,pirmadieni darys kraujo tyrima,tarsis koko laipsnio jam reikalinga slauga namie skirt ir tada gal paleis,jei viskas gerai. Santlina,kai mano sunus augo,jis jau paauglys turejo tokio dydzio koja,kad jokiu batu nerasi.Tai buvo 1986,paciais tusciausiais prekemis metais.Skambinausi i Lituanika,prasem,kad padaryt individualiai,nu gi juk neleisi vaiko baso vaiksciot,vaziavom i fabrika,dare,bet jau kainuodavo jo majo.Tada dar Tauro nebuvo,kur darydavo pg uzsakymus.Vargom su mano vaikeliu.O cia UK nera jau tiek daug tu batu,bet dideliu dydziu pardese vis randa kazka tokio.Sunku nestandartiniam zmogui.
Labos, Luety , kažkoks košmaras toje ligoninėje. Prašykit, kad namo leistų . Kaune šlabdriba. Labai bjaurus oras. Niuruma . Tamsuma . Dukra neparvažiavo , kažkas darbe susirgo . Vienžo ... O taip pasilgus . Sriubą išviriau , dar yra avienos šonkauliukų. Maisto gaminti daugiau nežadu . Daugiau darbų šiandien nedirbsiu . Visas laikas bus mezgimui ar knygai . Tinginio šeštadeinis
Labos,
Luety , kažkoks košmaras toje ligoninėje. Prašykit, kad namo leistų .
Kaune šlabdriba. Labai bjaurus oras. Niuruma . Tamsuma .
Dukra neparvažiavo , kažkas darbe susirgo . Vienžo ... O taip pasilgus .
Sriubą išviriau , dar yra avienos šonkauliukų. Maisto gaminti daugiau nežadu . Daugiau darbų šiandien nedirbsiu . Visas laikas bus mezgimui ar knygai . Tinginio šeštadeinis
siandien brolis sake budejo tas kinietis,kur as radau perfect viska pirmadieni,tai tevelis apklotas,viskas sutvarkyta,siandien jau neatnese jam zuvies,atnese vistienos casselore,brolis sake gana apetitnai suvalge visa,letai.
Zinoma,kad as prasau,kad isleistu ji namo.Pasake,kad kita savaite darysim kraujo tyrima,kviesin fizeoterapistus,kad nustatytu jo dinamikos laipsni,o slaugos ofisas nustatys slaugos laipsni,koki skirt ir tada isleis.Atsieit savaites pradzioj,bet zinant ju greiti,amzina plepejima apie ta pati ir leta vykdyma,duok die,kad tai issisprestu ateinancia savaite.
Pas mus visa diena lietus,saltas vejas.dabar tik 3 laipsniai silumos,o paryciais rodo busiant minusa.
Buvau siandien pas kirpeja,nukirpau kasas,net palengvejo.
MB suslogavo,badavo visa diena,daug geriau.Bijo mane uzklrest,nebus kam eit pas teveli,jam tektu
As pradejau mokytis lopopeisini megztuka megzt,radau nebloga rusiska schema,bandysiu ant vaikisko pirma,jei iseis megziu ir suaugusiems.Zadejau sau kazka nusimegzt,kazka,kaipponcha su rankovem,bet labai daug siulu reik neprilipo kazkaip.O lopapeisam turiu daug siulu paspalvinimui.
Labanakt.
Stipriai vėluoju, bet sveikinu Su Gimtadieniu, Pou 🌹 būk sveika ir žydėk.
Pas mane nieko gero. Nesekasi, taip sakant. Ką darau, tai geriau nedaryčiau, būtų daugiau naudos. Tai net nėra ką pasakot. Katę pastačiau ant dietos, visai prarado katiniškus kontūrus. Trūko kantrybė tada, kai atėjo ėst ir išsidrėbė ant šono, mat jau tik taip gali ėst, nesugeba patupėt prie bliūdelio, subinė per apvali. Kaip man nepatinka tokie nusipenėję katinai. Tai visai be sąžinės graužimo ėmiau džiovint.
Saintlina, gerų pramogų tavo lesiui ganiavoj, labai geras šuo jei moka dirbt. Smagus konkursas. Papasakok kaip sekėsi, lesiaus laimėtus medalius, mersedesą ir ąžuolo vainiką atnešk parodyt po to. O ką ganysit? Avis? Mažu pabėgėlius pasieny?..