Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Sveikos,

Dusiuk, ne, nesuradau, kas alergizuoja. Dabar aprimo remontai, tai iš ryto sunaudoju 4-7 nosines, prieš tai 40 vnt.

Reik pas šeimistę siuntimo pas alergologę paprašyt ir registruotis, bet taip atsibodo...

Muka,  jei turi levandų e. aliejaus, žliaugiančią slogą sustabdo, jei juo ištepi kojų didžiuosius pirštus, kojas į kojines ir po kurio laiko - spakaina.

Atsakyti
Labas rytas,
nakti antra val.pabudino nenustojantis kazkokios masinos burzgimas,keliaus ziuret,tai du vyrai su keltuku knebinejosi prie tu naujovisku gatves apsvietimo lempu,junge laidus ir tempe nuo vienos lempos prie kitos,kiek ju yra musu gatvej.Baige gal 4val.paliko keltuka,istemptus isorej laidus ir isvaziavo .Noreciau tiket,kad dar kabins kokias girliandas naujametines,o ne koki biesa vel bus sugalvoje.Musu miestas keistai nepapuostas iki siol.Visada budavo hau siuo metu.Na,pagyvensim,pamatysim.
Muka,sveikatos,slykstalas ta sloga,ypac,kai mano nosis didele,kol issivalo gleivine,dustu juidai.MB hau beveik pasveiko.Padejo kayeno pipiro tinktura labai jam.Tiesiog atvere ora nosyje naktimis.O siaip jis dare inhaluacijas su soda,gere cinka su vit.c.As kol kas nepasiemiau to viruso,gal isvengsiu si kart.
Apie eteriniu alieju poveiki daug skaitau dabar,daug kam labai padeda,aciu,Pou,reikia nusipirkt ir isbandyt,jei prireiks.
Citrina su medum gersi del vit.c,o zievelej yra truputis tu medziagu kurios veikia kovido virusa,romas del linksmumo,neblogas vaistas,toks linksminantis gydymas biggrin.gif svarbu padeda.
Dusia,zakarda baigiau,bet nepatenkinta,liko perdidele skyle galvai,nors ir tankumas ir visa kita dariau pg aprasyma.Dabar jau reikia megzt vadinama росток ta nugaros paaukstejima,sustojau,vakar nebenorejau knebinetis,skaityt iki galo,aiskintis,ar dar bus akiu sumezgimu,lyg ir nenaciau daugiau,jei ne,tai bus sudukas.Maciau,kad keist virbalus i mazesnius,as ta jau padariau .Siaip jei pavyks viskas,pg dydi turetu but Margo.Jei ne,teks ardyt,bent jau zakarda nuo virsaus .Tam megztiniui megzt,reikia ramybes ir susikaupimo,truputi atitrauki demesi,jau klaida.
Salta siandieb,vejas,bet nelyja.Saule kol kas sviecia ir tai gerai
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vilniuj kiek sniegelio pavarė paryčiui bigsmile.gif kąsniais dideliais krito. Ech, gerumas koks bigsmile.gif tokią žiemą mes mėgstam thumbup.gif ypač, kai mašina džipas ir nereik bijot pusnyje užstrigt ))

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Saintlina koks grožis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kokia energija !
Ir pati esi neprasta fotografė , kad pagauni tokius kadrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2021 12 02, 10:08)
Sveikos smile.gif Vilniuj kiek sniegelio pavarė paryčiui  bigsmile.gif  kąsniais dideliais krito. Ech, gerumas koks  bigsmile.gif  tokią žiemą mes mėgstam thumbup.gif ypač, kai mašina džipas ir nereik bijot pusnyje užstrigt ))

N U O S T A B U! ! ! ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikras meskis,grozis foto,suns ir gmtos.Aciu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

QUOTE(Muka @ 2021 12 02, 08:33)
Labos smile.gif

Nukirto mane sloga verysad.gif vakar vos parvilkau kojas namo ir į lovą, įsijungė savisaugos instinktas miegojau miegojau miegojau ...šiandiena dirbu iš namų, nedirbti negaliu nes pirmadienį rimtas susirinkimas reikia ruoštis...
Justdy kiek tau reiks kankintis su tais skausmais, žinok akmenys gali užkimšti latakus o jau tada .... uošvienei buvo neduok die niekam. O ar yra koks skubios pagalbos priimamasis gal ten sureaguotų kitaip... čiupk  4u.gif

Vaje, Muka, laikykis. Kad tik rimciau nieko, sloga praeis per savaite ar gydoma ar negydoma, bet vis tiek nemalonu.

Tai as ir esu tam emergency sarase, bet ligonones pilnos, negreit viskas vyksta. Kai su chirurgu kalbejom, tai sake, kad cia ne akmenu skausmas, todel paskyre dar kazkoki tyrima, kurio dabar laukiu. Jei daugiau nieko neras, tai sake ims bluzni lauk.
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2021 12 02, 17:50)
Labuka 4u.gif
Vaje, Muka, laikykis. Kad tik rimciau nieko, sloga praeis per savaite ar gydoma ar negydoma, bet vis tiek nemalonu.

Tai as ir esu tam emergency sarase, bet ligonones pilnos, negreit viskas vyksta. Kai su chirurgu kalbejom, tai sake, kad cia ne akmenu skausmas, todel paskyre dar kazkoki tyrima, kurio dabar laukiu. Jei daugiau nieko neras, tai sake ims bluzni lauk.

O kodel bluzni,o ne tulzi?Gal apsirikai?Bluznis paprastai nesukelia skausmu,kol neplysus? wub.gif
Teveli paleis tik kita savaite galbut.Siandien vakare turejo perkelt i kita palata,kur bus daug vyru.Sita palata buvo pasiskolinta is kito skyriaus ir joje liko tik du ligioniai,tai juos perkilnos i kitas,o ta grazins.Siandien pasake,kad laukia slaugos rangos,turbut lovos,tos kedes su skyle ir vaiksciojimo remo,kad jam duot i namus,o kai viskas bus suteikta,iesko dar slauges pagal gyvenama vieta,jauciu,kad tai gali uztrukt.Dar brolis papasakojo,jo darbe yra bendradarbis,kurio mama ligoninej jau 6 men.Paruosta viskas namuose jos sugryzimui,bet neranda slauges ir nepaleidzia.Jis jau rase ir i parlamenta apie ta situacija.Kazkaip neitiketina.Sakau broliui,kad cia blefas,jis mane itikineja,kad tikrai taip yra.Blogiausiu atveju,sakysim,kad as slaugysiu 24/7,kad bent isleistu,nes namie ir sienos gydo.
Atsakyti
Labas rytas,
Ligoniams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Senstam ? Susirinkom svorio mesti ax.gif O dabar kaip palatoje gyvenam biggrin.gif Aš einamuoju momentu ir svorio srityje bandau nepasiduoti rolleyes.gif Labai tikiuosi vėl nepaslysti . Kelios savaitės judesys ir sužiūrėtas maistas visai matau pokyti . Kad ir nedidelį bet tinkama linkme.
Galų gale ir aš pirmadienį prisiduodiu kraują ir reikia registruotis visoms patikroms kurios priklauso 50+. Brrr...
Luety , kokia įdomi ligoninių sistema UK . Kaip suprantu ligoninių biudžetai nėra taupomi ...
Mezgu paskutinę porą kojinių į Kalėdinių dovanų maišą. Jau pabodę iki negaliu . Sekantis mezginys turi būti kepurė sau . Turiu veltą , turiu odinę o megztos ne smile.gif Batsiuvys be batų. Kitą savaitę iki -14 žada . Visai praverstu .
Gražios dienos 4u.gif Nesušalkit , nepslyskit ... Labai jau slidūs šaligatviai Kaune.

Atsakyti
Labos smile.gif

Visa diena pragulinėta o galvojua padirbėsiu na tiek jau tos bus dar savaitgalis ant nosies gal prisėsiu, nes pirmadienį vėl dalininų susirinkimas keičiasi kita valdžia žodžiu tik spėk viską smile.gif Vis galvoju gal jau ir man laikas keisti ....
Pou pasinaudojau tavo patarimu dabar sėdžiu su kojinėmis ir kvepiu levandomis wub.gif Herpesas išindo ir ant nosies ir lūpų žodžiu šiandiena cinkas trasoje ax.gif Ale va dusuliukas kažkoks netoks MB šiandiena eis pirkti greitojo testo nes ryt tėvuko gimke tai,kad zarazos jiem neužnešti. Tiesa abu trečia vakcina gaus.
Saintlina jazau koks grožis blink.gif wub.gif lenkiu galva ir prieš šeimininkės gebą pagauti momentus wub.gif
Luety jeigu paguos galiu papsakoti kaip močiutę liepė paimti iš ligoninės ir greitai nes jie jai viską jau padarė klausiu o kaip lova ir slaugos priemonės gerai, kad nepasukiojo prie smilkinio piršto tai kaip pasakiau kol visko neturėsime tol neimsime o man sako mes adresą žinome... tai kaip pasiutau iškart rado išeitį paliko... vo tep o čia net slaugytoja ieško... ant lietuvos kosmosas unsure.gif
Justdi ale kiek tave jie dar kankins su tais tyrimų vilkimų verysad.gif O man pirmadienį pas gydytoja jau tyrimai visi atėjo vėl CRB padidėjo, vėl šlapimo rūgštis viršiją 3 kart.... ieškome toliau.
Palauksiu kavos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Koks vėjas laukuose. bigsmile.gif Visą naktį,šanūkas vaikščiojo tai į pirtį tai vėl pas mane po kaldra.Bijojo to stūgavimo.Skaitosi šuva. mirksiukas.gif
Dusia ,tai aš čia grįžtu 22 vlandą iš mezgimo mašina,tada jau rankomis keli projektai. ax.gif Šanūkui reikia megztuko naujo,kol dukra grįš,šalis po truputi juda iš moheros. ax.gif Tai taip iki pirmos nakties ir pražaidi. ax.gif
Pernai visiems kalėdoms buvo primegzta kojinių,vien sūnėnai keturi su 43-45 išmieros kojomis. ax.gif Šiemet dar galvoju............
Nerandu pašto kodo savo kaimuko.Noriu užsisakyti dėžučių,veža tik kurjeris visur,į paštomatus nededa.Gal atvežtų į kaimuką? bigsmile.gif
Planuose buvo miestas,grįžau vakare užakymas savaitgaliui,reikia tvarkyti namuką.O reikia popierių krūvos,ketvirtadienį atvažiuoja higienos pasą duoti su patikrinimu.Krūvos popierių reikia. ax.gif
Vakar net televizija buo dingųsi ,į lėkštę prisnigo,tai mb išvalė vėl atsirado.Internetas lėtas pasidarė. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 gruodžio 2021 - 09:01
Ingrida vesk savo kaimo pavadinimą .
https://www.post.lt/...-adresu-paieska
Taigi visi dabar su adesais . Net mano vienkiemis kaimui priskirtas ... Iš RC dokumentų pasižiūrėk .
PS man ne kartą kurjeriai yra įdėję į paštomatą , kai aš negaliu pasiimti . Nebent Tavo negabarintis krovinys ?
Muka , pas tėvukus gal tau sloguotai nereikia ... Greitieji testai yra labai netikslūs.
Man geriausiai pravalo slogas ir dusulius karštas vynas ... vakare , lovoje su daug citrinos, medaus ir prieskoniais . Svarbu pasidėti sausą pižamą ir sausą kaldrą šalia . Rašiusi apie tą procedūrą ne kartą.
Ingrida mano šeimyna per didelė , kad visiems numegzčiau kojines, 21 žmogus ... Be mano šeimos . Mano sesės visos moka jas megzti, tik paskutiniu metu labai apleidę mezgimą aplamai smile.gif Sensta. Baba visas išmokė biggrin.gif
Kava šiandien ar desertas ? Na tokios tai tikrai nemėgstu ...Iš pieninių kavų kartais geriu cappuccino. O šiap man kava su pienu kaip maistas. Ryte galiu tik juodą .
Atsakyti

Labas rytas,

Muka, cinką gali visuomet, kai kabina virusiukas, gert, nereik laukti to herpeso. Ir pritariu Dusiai, pas tėvukus geriau neik, tie greitieji testai kartais pievų dainas rodo, labai turi tinkamą dieną, tinkamą kiekį viruso užgriebt. Bet pasidaryt reik, geriau nei nieko.

JustDi, skaudu net skaityt, kai tokie skausmai kankina. 

Linkiu sveikatos ligošiukams.

Luety, matyt jie rūpinasi, kad išties tėveliui būtų užtikrinta tinkama slauga ir priežiūra. Pas mus tik kad greičiau iš ligoninės. Močiutei nieko nedavė. O reikėjo ir funkcinės lovos, vaikštynės, kitų priemonių. Ta p... gydytoja, net priežiūros ir slaugos nepaskyrė tik gulinčiam ligoniui. Paskyrė, kai jau visiškai atsisakė inkstai. Po savaitėlės močiutė iškeliavo ant debesėlio. Norėjau kelti vėją, bet močiutė ir teta prašė nieko nedaryt, nes vis tiek pas tą pačią gydytoją reikėtų kreiptis, nenorėjo pyktis...

Atsakyti