Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Pas mus butas nors ir blokinis, bet pačiam vidury, 3 laiptinė, bet į kairę pusę ir 3 aukštas iš 5. Šilta, 22 šilumos, vaikštau su lengva trikotažine palaidine, labiausiai mėgstu trijų ketvirčių rankoves. 24  man jau būtų per šilta namuose, 25 man jau maksimumas komfortabilios temperatūros, kas virs, man jau nepatink :)

Pas anytą sukioja, pas mus automatinis reguliavimas. Man jau geriau šiek tiek daugiau mokėti už šildymą nei kad sėdėt kaip svogūnui prisirengus.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 12 08, 14:59)
Saintlina, gražus pukočiukas, kaip mano vaikas mažas sakydavo. Man taip pat jis atrodo elegancijos viršūnė, tarsi sklendžia.

Aš tiek galiu nueiti grybaudama.

Tiap, čia bais elegantiška veislė wub.gif

Grybaudama galiu nueit ir daugiau, bet mašina turi būt pasiekiama, kad grybus pasidėt smile.gif sunkų krepšį nešt jau malonumo nėėėr..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 gruodžio 2021 - 15:31
Mano komforto zona prasideda nuo 24 ir daugiau .
22 jau vėsu . Man jei namie 18-19 net judėti nesinori , tik lovoj po kalda tūnoti ir leteną čiupti kaip meškai .
Esu sušalėlė - atšalėlė . Kažkiek šiuo gyvenimo laikotrapiu hormonai pašildo , kelias dienas per mėnesį...
Man MB vis žada bliuzona padovanoti :
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Oikokiu vaizdeliu,kaimukas,sodybele,ziema,nostalgja.
Tevukui pablogejo,siandien atejau,sesele sako jis dainuoja visa diena.
Kosti,kaip ir pries ligonine,vel skauda ta pati sona,neduoda prisiliest,klejoja.Pasakoja,kad nakti buvo mustynes,kad ji labai muso,vardina buvusius kaimynus,buvusius draugus vardais,kad jie buvo mustynese,dekavoja man,kad atejau simta karta,dukryte vadina,ko nesu girdejus simta metu,Zodziu asaros byra,jauciu nesulauks jis tos zadetos slaugos.Kosti su karkalais,dusdamas,kvieciau gydytoja,sake eis daryt kraujo tyrima,ves sviest vel plaucius,brolis paskambino kaimynui,kuris dirba rentgenologu toj ligoninej,kad papasakotu ka rado,kai atves ji.Zodziu nezinau,kas pasidare per nakti.Jis pakosedavo visada po truputi,bet ne taip,kaip siandien.Antradieni,kai atejau jie man aiskino,kad sodino teveli i foteli,ir kad tas nebenorejo gryzt i lova,kuom as labai suabejojau.Jei ji pasodino su tais ligonines marskiniais ant salto odinio fotelio ir laike neuzkloje pora valandu,jam tik tiek ir tereikia.Zodziu skaudu,neramu,liudna.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 08, 15:46)
Man MB vis žada bliuzoną

Kaip tik šiandien apie tokį FB kalbėjau )))) tik aš kur mačiau, dar asilo piešinukas buvo )))
Atsakyti

Luety, tikekimes, kad jam paskirs gydyma ir pageres greitai ❤

Atsakyti
Luety,gal tik šiandien taip?Tikėkimės geriausio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sūnus paskambino,pagaliau marčiai trečia lorystė atrado ligą,pūlių anginą.Gal gal čia bus jau viskas? ax.gif

Saintlina,kaip taviškis reaguotų?Šanūkas iš proto ėjo per langą žiūrėdamas. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sunki diena nusimato.

Pagaliau pagaliau pakliūsiu pas šeimos gydytoją.Sunku be vaistų nuo spaudimo gyventi. mirksiukas.gif
Tikrintojos dar atvažiuoja dėl higienos paso,paliksiu mb bendrauti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 12 08, 18:00)
Saintlina,kaip taviškis reaguotų?Šanūkas iš proto ėjo per langą žiūrėdamas. bigsmile.gif

Maniškis po sekundės dalies jau skristų iš paskos ))) va taip (pernykštė foto)

Papildyta:

QUOTE(IngridaB @ 2021 12 08, 18:00)
Sūnus paskambino,pagaliau marčiai trečia lorystė atrado ligą,pūlių anginą.

Negi šiais laikais net tokio dalyko iškart neatpažįsta? unsure.gif tai kaip ji vargo iki kol pas trečią gydytoją pakliuvo? Juk ir skausmas, ir temperatūra, ir šiaip pavojingas dalykas. Mano paaugliuką kadaise dėl širdies po pūlingos anginos į ligoninę paguldė.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2021 12 08, )
Tevukui pablogėjo

O jei neparodys nieko labai blogo tyrimai, jūs negalit jo pasiimti? Jei specifinio gydymo nereiktų, gal ramiau būtų namie, savoj priežiūroj?
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2021 )
Tikrintojos dar atvažiuoja dėl higienos paso,paliksiu mb bendrauti. ax.gif

Hrrr, kaip nepatinka tokie vizitai.. sėkmės atlaikyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 gruodžio 2021 - 08:10
Labos smile.gif

Luety kaip tėvukas? Viksas bus gerai 4u.gif Tu tik pati save padabok nervai jauduliukai nieko gero sveikatai 4u.gif
Lesius gražuolis wub.gif O ir ausytės taisiklingai nusileidusios žodžiu parodų čempionas ax.gif o kaip gal jau turi palikuonių?
IngridaB net supavydėjau vaizdų ir t.t. noriu ramybės unsure.gif Tiesa o pirtelėje kondicionierius pasiteisino šildymui ar yra problemų. Vis mislinų ir aš į pirtį statyti, nes kol pirties pečius įšildo tai nesmaguma būti kambaryje verysad.gif O dėl infra tų šildytuvų sako negerai sveikatai, bet iš kitos pusės tai šaltis irgi ne į sveikatą ax.gif Namie šilta 24 wub.gif pas mumi plytinis namas ir langai į pietvakarius, kaip ieškojome buto buvo tokie kriterijai ax.gif O dovanėlė superinė 4u.gif
Dėl ligų diagnostikos tyliu, bet iš kitos pusės ligos klastingos dabar verysad.gif Tiesa MB nu manęs pasigavo virusą vienu žodžiu lazaretas unsure.gif
Reikia ir man susidelioti tvarkos planą huliganą, reikia įlysti į sandeliuką ir pravalyti senus paltus ir t.t.
Justdi kaip turimai ką sako daktarai?
Ačiū už kavukę 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif O reikia eiti pas daktarus dėl vaistų ? Automatu ar paskambinus neparašo ? Taigi dabar visi telefonistai smile.gif Man po 15 reikės nueiti , kardiogramai ar kam ten ... Liepė gyvai . Ir jau bus mamogramos atsakymai . Ingrida, dėl marčios ramiau , kad rado kame bėda ... svarbu tai pasitvirtintų . Antibiotikai ar operaciją siūlo ? Bjauri liga...
Luety , dėl tėvuko imk 4u.gif NEGALIMA verkti prie ligonio ... Aš tikiuosi Tu ligoninėj neašaroji ? Labai sunkai plaučių uždegimas gydomas nevaikštančiam žmogui . Antibiotikai apramina, bet karkalai tai lieka. Neišsikoso, nes ramenyno jau nėra. Masažo reiktų ir tt. Čia iš patirties sakau. Žinau po dukros bronchitų visada prašydavau fizioterapijos, viena iš jos dalių būdavo guldydyti ant didelio kamuolio žemyn galvą ir "varliukus" išmušinėti . Kad karkalai išsivaikščiotų . LT po plaučių uždegimo senas žmogus irgi gaudavo bent 5 masažus, Čia prie kokius 7-8 metus ... Taip būdavo mano gimtoj provincijoj. Dabar abejoju ax.gif Viskas tik prastyn.
Daktarai tokie patys žmonės, ne dievai ... ir jie negali sveikatos sugražinti , kurią iš mūsų pasiima gyvenimas . Kas vienam padeda kitiam netinka . O patys save tai pamirštam pasaugoti.
Lesius gražuolis skraiduolis . Reiktų man tokio šuns , kad visas strinas iš sodybos iš vaikytų . Nu nemyliu aš jų ... Kenkėjai .
Visai nebelieka laiko pamegzti . Darbai , reikalai ir tt.
Dėl to šildytuvo - taigi ne namuose stovi ... Ne su juo gyenu . Jei kelias valandas per mėnesį po juo pabūsiu nenužudys biggrin.gif UK, Prancūzuose ir tt visose lauko kavinėse jie. Ar čia tokia pati teorija , kaip apie mikrobanges ?
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 09, 11:27)
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą  4u.gif  O reikia eiti pas daktarus dėl vaistų ? Automatu ar paskambinus neparašo ? Taigi dabar visi telefonistai smile.gif Man po 15 reikės nueiti , kardiogramai ar kam ten  ... Liepė gyvai . Ir jau bus mamogramos atsakymai . Ingrida, dėl marčios ramiau , kad rado kame bėda ... svarbu tai pasitvirtintų . Antibiotikai ar operaciją siūlo ? Bjauri liga...
Luety , dėl tėvuko imk  4u.gif NEGALIMA verkti prie ligonio ... Aš tikiuosi Tu ligoninėj neašaroji ?  Labai sunkai plaučių uždegimas gydomas nevaikštančiam žmogui . Antibiotikai apramina, bet karkalai tai lieka. Neišsikoso, nes ramenyno jau nėra. Masažo reiktų ir tt. Čia iš patirties sakau.  Žinau po dukros bronchitų visada prašydavau fizioterapijos, viena iš jos dalių būdavo guldydyti  ant didelio kamuolio žemyn galvą  ir "varliukus" išmušinėti . Kad karkalai išsivaikščiotų . LT po plaučių uždegimo senas žmogus irgi gaudavo bent 5 masažus, Čia prie kokius 7-8 metus ... Taip būdavo mano gimtoj provincijoj. Dabar abejoju ax.gif  Viskas tik prastyn.
Daktarai tokie patys žmonės, ne dievai ... ir jie negali sveikatos sugražinti , kurią iš mūsų pasiima gyvenimas .  Kas vienam padeda kitiam netinka . O patys save tai pamirštam pasaugoti.
Lesius gražuolis skraiduolis . Reiktų man tokio šuns , kad visas strinas iš sodybos iš vaikytų . Nu nemyliu aš jų ... Kenkėjai .
Visai nebelieka laiko pamegzti . Darbai , reikalai ir tt.
Dėl to šildytuvo - taigi ne namuose stovi ... Ne su juo gyenu . Jei kelias valandas per mėnesį po juo pabūsiu nenužudys  biggrin.gif  UK, Prancūzuose ir tt visose lauko kavinėse jie. Ar čia tokia pati teorija , kaip apie mikrobanges ?
Gražios dienos  4u.gif

Na man sakė dantistė ta kuri deda inplantus, kad žmonės tie kurie turi inplantų geriau nebūti prie infra šildytuvų. Tai tik tiek ax.gif
Atsakyti