Labai gerai ryte,kol židinys sušyla pasikurti kondicionierių.Per šalčius dar lovoje paleidžiu.O vasarą,kai karščiai buvo iš viso dirbo.Tik elektros tai sunaudojame nežinau ar vanduo pasiima?Per mėnesį 330,šį mėnesį ko gero privarysime 400.Lemputės ant terasos pasiima irgi.Klientams kai paliekame įjungtas(nors prašiau išjungti einant miegoti),bet dega tris paras nuolatinai.sveikos, kartais nesusilaikau ir isiterpiu, Ingrida, lemputems nupirkit laikmati, kur kisas i razete ir uzstatykit kada turi degti, o kada ne. pora euru kainuoja, o patogumas nesvietiskas. pas mus dega ryte kelias valandas kol keliames ir i darbus iseinam ir vakare nuo 4 iki gal 11. nei galva sukt, nei ka. Del sildymo kondicionierium, man atrodo, kad tik geitam pasildymui jis tinka, nes niekad neatstos oras-oras sildymo oras- vanduo. turim ir mes, naudodavau, kai pecius rankinis buvo, dabar ir tas automatizuotas. Luety stiprybes, bet reikia susitaikyti, kad zmones amzinai negyvena, kad ir kaip mes noretumem Saintlina, smagu matyti, o Lesius ir Zalias nuostabus, kaip visadaO mokame kaip įmonė nemažai,dar eso pasiima už transportavimą,tai išeina.Na bet mažiau nei bute išeina vistiek.
QUOTE(kukuska007 @ 2021 12 10, 11:00)
....
labas, Kukuška

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 10, 09:48)
Nežinau , kas per paukštis aš esu
Keliuosi anksti guluosi vėlai ...
Mokslininkų rekomendacijų miegoti ne mažiau 8 valandas man nepavyksta laikyts

Mokslininkų rekomendacijų miegoti ne mažiau 8 valandas man nepavyksta laikyts

aš išvis nepamenu, kada aštuonias valandas miegojau )) daugiau šešių kažkaip nesigauna.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2021 12 09, 12:26)
MB vel visa nakti vaiksciojo su skaudamu danciu.Esam uzsiregistrave valdiskoj ir privacioj pas dantista.Valdiskoj sausio 6d.tik artimuausiad,o privatus padtate i laukimo eile,o registruos tik po nauju metu .
nieko sau

labas, Kukuška
kaip arkliukai gyvena?
deja, bet vienas tik liko, kitas arkliuku rojuje. Bet Kobukas laikosi gerai
https://www.instagra...edium=copy_link
nezinau ar rodys, bet ziemiski linkejimai
QUOTE(kukuska007 @ 2021 12 10, 12:43)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.instagram.com/tv/CXTJ6K1I0Lh/?utm_medium=copy_link'>https://www.instagram.com/tv/CXTJ6K1I0Lh/?utm_medium=copy_link</a></p>
<p>nezinau ar rodys, bet ziemiski linkejimai</p>
<p>nezinau ar rodys, bet ziemiski linkejimai</p>
rodo

O dar berods ponį turėjot?
rodo
fainuolis
O dar berods ponį turėjot?
oj, poni isleidom i marcias, nes visai pasileides buvo 😂
Iskeliavo sau pasivaikscioti, ir vadovaut labai bande. kuo mazesnis, tuo arsesnis 😁
QUOTE(kukuska007 @ 2021 12 10, 12:55)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="72907072" data-time="1639133299"><div><p>rodo
fainuolis 
O dar berods ponį turėjot?</p></div></blockquote><p>oj, poni isleidom i marcias, nes visai pasileides buvo 😂</p><p>Iskeliavo sau pasivaikscioti, ir vadovaut labai bande. kuo mazesnis, tuo arsesnis 😁</p>

O dar berods ponį turėjot?</p></div></blockquote><p>oj, poni isleidom i marcias, nes visai pasileides buvo 😂</p><p>Iskeliavo sau pasivaikscioti, ir vadovaut labai bande. kuo mazesnis, tuo arsesnis 😁</p>
pamenu, dar seniai pasakodavai, kaip kaži kur nuklysdavo ))) bet tai savarankiškas gyvūnas, turbūt kelionių žirgas anam gyvenime buvęs ))
taip taip, vytas sake jei jau reiketu joti i kara , tai tik ant ponio 😂

Labas rytas.
7 stirnos obuoliauja po sodą.

Ačiū Kukuska,tikrai gi turime laikmatį,vištoms turėjome,kad vakarais ir ryte daugiau šviesos būtų.Reiks atsivežti.

Labos ,
Ingrida kavą mezginiais apsupo , kad neatšaltų . O geriančiu nėra
Imu popietinę kavą , dėkui
Ir eisiu megzti. Man mezgimas meditacija
Tokie šeštadienai man vadinasi tinginio diena namie ... Maisto gaminimas ir namų pasitvarkymas nesiskaito už darbą. Kasdienybė
Kita savaitė labai darbinė nusimato , intensyvi. O ryt iki kaimo nuvažiuosim, pirtin noriu .
Lyja Kaune.
kukuska007 arkliukas gražus
. Aš tai truputi bijau jų . Gražu iš tolo:)
Ingrida, sakai šilauogių ir tujų stirnos nelies ? Auklėtos ?
Luety kaip reikalai pas Tave ? Kaip tėvukas ?
Gražaus likusio šeštadienio
Ingrida kavą mezginiais apsupo , kad neatšaltų . O geriančiu nėra

Lyja Kaune.
kukuska007 arkliukas gražus

Ingrida, sakai šilauogių ir tujų stirnos nelies ? Auklėtos ?
Luety kaip reikalai pas Tave ? Kaip tėvukas ?
Gražaus likusio šeštadienio

Šalame bute,nu siaubas,kaip šalta.
Neliečia stirnos,pilna obuolių,renka.Gal kad mašina stovi šalia tujų ir šilauogių ne,šiandien dar apžiūrėjau.Tik gaila medžiotojai nušovė vieną,važiavome namo,prie parduotuvės,džipas,ant priekabos pasikrovęs.Bet taip neuždengta,vaikai gi mato,krūvina visa.Fui vaizdas.
Girdėjau,kad medžioklė,šunys lojo,varovai šūkavo.Išbaidė ilgam turbūt?Kaip ir Levukas katinas negrįžta šanūkas išbaidė,šį rytą daėjo Levukas iki mūsų sklypo kampo ir apsisuko,na jau artyn eina po truputi.Maisto palikau lauke.
Eisiu ir aš megzti,išeiginė po pietų.

Neliečia stirnos,pilna obuolių,renka.Gal kad mašina stovi šalia tujų ir šilauogių ne,šiandien dar apžiūrėjau.Tik gaila medžiotojai nušovė vieną,važiavome namo,prie parduotuvės,džipas,ant priekabos pasikrovęs.Bet taip neuždengta,vaikai gi mato,krūvina visa.Fui vaizdas.

Eisiu ir aš megzti,išeiginė po pietų.