Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2021 12 09, 09:59)
Na man sakė dantistė ta kuri deda inplantus, kad žmonės tie kurie turi inplantų geriau nebūti prie infra šildytuvų. Tai tik tiek  ax.gif

Oho kaip įdomu ! reikia pasiguuuglinti. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labos,
MB vel visa nakti vaiksciojo su skaudamu danciu.Esam uzsiregistrave valdiskoj ir privacioj pas dantista.Valdiskoj sausio 6d.tik artimuausiad,o privatus padtate i laukimo eile,o registruos tik po nauju metu .Emergency dantistui negaliu prisiskambint.
Teveliui aiski pneumonja vel tame paciame sone,vakar brolio kaimynas rentgenologas sake,kad atveze sviest vakare,pneumonija ne kovidine,o infekcine.Nu taip pikta,iki negaliu.Kai pasveioi pagal juos,namo veztis nedave be slaugos issprendimo,dabar susargdino belaikydami tik su paklode ir plonu sintetiniu skuduru ant virsaus,sodindami i foteli tik su marskiniais plika nugara,o dabar kaxin ar bereiks tos slaugos.Pizama buvo musu uzdeta,neleidzia turet savo,sukiso i maisa viska,uzdejo savo suknele su raistukais nugaroj.Kaskart atejys sildau rankas,nes saltos,kaip ledukai,o anglam karsta.O tevulis megejas siltai.
Megzt begaliu,nerandu sau vietos.
Lesius zvaigzde,grozis nezemiskas,Ingridos vaizdai pritrenkiantys,lyg is pasakos.
Dusia,kad ir nubraukiu kokia asara,pro maske emociju nematyt,jis mane visada stebi,kartais abu nebraukuam asarele.Vajar jis buvo labai emocionalus,toks,kaip savo gyvenime,kad buvo.Jautrus,mylintis,daug kalbantis,pasakojantis ispudzius.Ryt jam bus 86 Tikiuosi sulauks.
Atsakyti

Pritariu Dusiai. Sergant pneumonija, kokio pobūdžio ji bebūtų, labai svarbūs yra masažai, oringumo didinimas. Tik va su tokiu ligoniu jau sunku, nes jis pats silpnas.

Guldyt ant pilvo, padėjus pagalvėlę po apačią ir pilštas nestipriai stuksenti iš apačios į virįų aplenkiant širdies plotą. Toks vibromasažas atkabina karkalus ir padeda jiems slinkti į viršų. Lengvais sukamais judesiais masažuoti- viskas iš apačios į viršų. Duot garinti pypkę. Sodinti, kad lengviau atkosėtų, duot per šiauduką pūati į vandens puodelį, kad burbulai eitų, vaikščioti ir kaip malūno sparnus sukti rankas. Gulint pėdas aukštyn, žemyn, sukioti, kad skysčiai nesusilaikytų ir trombai nesidarytų. Gulintį vartyti.

Mano močiutei paršiukinius gripas buvo sukėlęs baisią pneumoniją. Nusilpo baisiai, plaučiai visi jau skendo, karkalai. Ji jau nuleido rankas ir tik gukėjo, kad ir kaip slaugoma buvo. Bet gydytoja griežtai sakė, močiut, norot gyvent - dirbat. Prie kojūgalio pririšo virvę su mazgais, už kurių laikantis ji pasikeldavo ir atsiguldavo, kosėavo, kad viskas išsivalytų. Stipriausius antibus jau pirkom iš savo pinigų.

Močiutė išsikapstė, vėliau ant debesėlio nutūpė, bet priežastis kita jau buvo.

Luety, pabandyk išsiprašyti ligoninėj ilgesnių slaugos valandų, kad brolis galėtų paslaugyt. 

Aš abejoju ar jis buvo pasveikęs iki galo, tiesiog geriau darėsi, o dabar būklė vėl pablogėjo

Atsakyti
Luety- 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kažkaip įsivaizdavau,kad tėvukui jau virš 90.Oi dar jaunas,gali gyventi ir gyventi. 4u.gif 4u.gif

Ko gero reiks jau keisti gal šeimos gydytoją.Įprato kažką gauti,o dar prieš kalėdas.Tai toks ir žiūrėjimas buvospaudimą net pati pasimatavau,liepė pasispausti.na nors vaistus šrašė pusmečiai.Aš galvojau,kad jos negali tiek rašyti,pasirodo gali. bigsmile.gif Pakartojo mamogramos siuntimą.O dėl sąnarių,tai pati paprašiau siuntimo dėl Laimo išsitirti ir visas gydymas. bigsmile.gif Jai kažkur reikėjo išbėgti,tai ant greičio,kai būdavo po valandą išsėdžiu. biggrin.gif biggrin.gif Jei ne siuntiai,galėjau telefonu iširašyti.Nors moteris atėjo,užsiregostravo mėnesiui galui,kad galėtų pasikambinti vaistus išsirašyti.Viršūnė..............Ankščiau prisėdę būdavo žmonių,dabar tuščias koridorius. blink.gif blink.gif
O spaudimas tai 170/102,po 5 minučių 155/99.Jaučiau,vairuodama,kad pykina ir galva plyšta.Išgėriau tabletę dieną miegas suėmė,dar taip nėra buvę. mirksiukas.gif

Dar tos moterys sunervino iš higienos centro,pasimaivė,pasirodo mūms paso nereikia.Gal dėl to spaudimas dar sukilo. ax.gif
Baisų vaizdą mačiau įšsukdama į greitkelį,na tikiuosi ne per mašinos dureles išmetė,o pats iš kažkur pabėgo,rotveileris didelis nutrenktas.Jei iš mašinos išmetė,tegul rankos jiems nudžiūna. unsure.gif
Ant keliuko irgi kraujo nutysęs klanas,ten lakstydavo palaidi kiemsargiukai,jie gyveno laukuose,gal kas irgi nutrenkė.Bjauri diena.
Atsakyti
Luety tėvkui 96, ne 86 ? Kiek aš pamenu tai taip ...
Pou viską labai gražai surašė apie šitą ligą ... Antibiotikai tik buvo nuslopinę simptomus. Išsikosėti karkalus reikia , o kosėti nebėra jėgų.
Ingrida, tikrai norėjo gauti tavo daktarė . Siuntimai sistemoje , vaistai sistemoje. Savo gydytojui tik paskambinau , įkėlė siuntimą mamaogramai ir pasakė kada kraują priduoti . Kai rekėjo vaistų dėl nugaros - paskambinau , tai receptus į sistemą ir bet kurioje vaistinėje pasiimi . Mano teta slaugoma , nevaikštanti - visi vaistai ir pampersai sistemoje , kas mėnesį pratesia. Na nebent pamiršta, tada tenka skambinti , priminti blink.gif
Pas savo šeimos gydytoją esu apie 20 metų , nesu davusi nieko ... Nu nesergu aš smile.gif kas metai ar du kažkoks kraujo tyrimas ir viskas .
Kaune su siuntimu visos privačios klinikos daro mamogramas - taigi pinigus gauna iš ligonių kasų. Todėl ir nėra jokių eilių ...
Dėl išmetimo šunų ir kačių, tai labai daug tokių būna mano kaime , Vilnius - Jonava kelias... Jei gyvenčiau turėčiau fermą matyt . Esu dėl šuns kvietusi tanybą . Tiksliau kvietė sieniūnė , nes mano prašymo neregistruoja. Dobermaną radom ...
Nuneščiau ir užmigdyčiau jei nebeturėčiau galimybės savo gyvulio prižiurėti ir niekas nenorėtų paimti . O ne kančiai ir badui palikčiau . Sadistai !

bash.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 12 09, 12:27)
<p>Pritariu Dusiai. Sergant pneumonija, kokio pobūdžio ji bebūtų, labai svarbūs yra masažai, oringumo didinimas. Tik va su tokiu ligoniu jau sunku, nes jis pats silpnas.</p><p></p><p>Guldyt ant pilvo, padėjus pagalvėlę po apačią ir pilštas nestipriai stuksenti iš apačios į virįų aplenkiant širdies plotą. Toks vibromasažas atkabina karkalus ir padeda jiems slinkti į viršų. Lengvais sukamais judesiais masažuoti- viskas iš apačios į viršų. Duot garinti pypkę. Sodinti, kad lengviau atkosėtų, duot per šiauduką pūati į vandens puodelį, kad burbulai eitų, vaikščioti ir kaip malūno sparnus sukti rankas. Gulint pėdas aukštyn, žemyn, sukioti, kad skysčiai nesusilaikytų ir trombai nesidarytų. Gulintį vartyti.</p><p></p><p>Mano močiutei paršiukinius gripas buvo sukėlęs baisią pneumoniją. Nusilpo baisiai, plaučiai visi jau skendo, karkalai. Ji jau nuleido rankas ir tik gukėjo, kad ir kaip slaugoma buvo. Bet gydytoja griežtai sakė, močiut, norot gyvent - dirbat. Prie kojūgalio pririšo virvę su mazgais, už kurių laikantis ji pasikeldavo ir atsiguldavo, kosėavo, kad viskas išsivalytų. Stipriausius antibus jau pirkom iš savo pinigų.</p><p></p><p>Močiutė išsikapstė, vėliau ant debesėlio nutūpė, bet priežastis kita jau buvo.</p><p></p><p>Luety, pabandyk išsiprašyti ligoninėj ilgesnių slaugos valandų, kad brolis galėtų paslaugyt. </p><p>Aš abejoju ar jis buvo pasveikęs iki galo, tiesiog geriau darėsi, o dabar būklė vėl pablogėjo</p>

Aciu,sirdele.Pirma kart,kai susirgo namie plauciu uzdegimu,tai mes ji isgydem,masazais,burbulu putimu,inhaliacijom ir antibais.
Si pirma kart ligoninej gi ji sviete po pneumonijos,krauja dare,sake mediciniskai sveikas,o dabar labai silpnas,net labai.Valgyt net akiu neatmerke,su manim nesnekejo,per sunku matosi,atsikosti labai sunkiai,vel susales su adijaliuku ir paklode,ejau prasyt antro,tuoj atleke gydytoja,nesusikalbam,nu tai pasiutau,sakau,o kaip jus gydytumet baby,kuris nei parodo,nei pasako nei kalba.Nieko nesake,paprase ,kad pasakyciau teveliui iskist liezuvi ir kad paklausciau ar niekur neskauda.Paklause ir nuejo.
Pou,daug ka zinojau del gydymo,daug ka priminei,bet ji vartyt dabar,kilnot,misija neimanoma,jis net valgyt sunkiai valgo,silpnas labai.Jei tik sulauks rytojaus,butinai padarysiu viska.Brolis niekaip negales lankyt darbo dienomis,jis dirba 30 myliu nuo namu,kol gryzta is darbo,jau buna velus vakaras.O ir negali ten but ilgau,negu paskirta.Anksciau buvo lankymo valandos,o dabar paskiria vizitus pagal reikala ir vienoj palatoj negali but keli lankytojai vienu metu.O ten 6 ligoniai.
Taip jam ryt 96,su telefu paspaudziau ne ta skaiciu.Pajauninau,noreciau,kad butu jaunesnis.
Teveliui seimos gydytojas sake jau pirma kart,kai ji namie gydem nuo plauciu uzdegimo,kad jo mirties priezastis bus pneumonija,nes jis mazai juda.
Tai teik.
Atsakyti

Luety, pasimelsk, prašyk Dievulio, kad Tėčiui lengviau būtų. Viskas Dievo valia.

Duos Dievas, išsikapstys, jūs visi darot, ką galit ❤

Duok Tėčiui pačiulpt kakavos sviesto, jei turi.

Atsiprašau, kad prieš tai tiek klaidų privėliau, telefonu betapšnodama, skubėjau labai, nepatikrinau.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 12 09, 09:14)
Tiesa o pirtelėje kondicionierius pasiteisino šildymui ar yra problemų. Vis mislinų ir aš į pirtį statyti, nes kol pirties pečius įšildo tai nesmaguma būti kambaryje

Labai gerai ryte,kol židinys sušyla pasikurti kondicionierių.Per šalčius dar lovoje paleidžiu.O vasarą,kai karščiai buvo iš viso dirbo.Tik elektros tai sunaudojame nežinau ar vanduo pasiima?Per mėnesį 330,šį mėnesį ko gero privarysime 400.Lemputės ant terasos pasiima irgi.Klientams kai paliekame įjungtas(nors prašiau išjungti einant miegoti),bet dega tris paras nuolatinai. mirksiukas.gif
O mokame kaip įmonė nemažai,dar eso pasiima už transportavimą,tai išeina.Na bet mažiau nei bute išeina vistiek. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety čiupk 4u.gif Reikia tikėti dar tėvukas šelmiškom akim tave džiugins ir ne vienus metus 4u.gif
IngridaB ačiū už pasidalinimą mažu įkalbėsiu savo žemaitį bet užsispyręs nors tu ką užtenka tiek kiek yra ir viskas tongue.gif reikės bliuzoną kur Dusiai žada pirkti gal tada akis atvers tongue.gif
Mama jau beveik įkalbėjau kūčias pas mani na žinia dar pasakė pagalvosiu laiko yra beeet tai didelis pasiekimas ax.gif
Apie gyvūnų atsikratymu tyliu ... va man dėl sodinio katino širdis plyšta kaip jis žiemą be manęs o čia... kaip MB įtikinti kad jis puikiai socializuosis namie unsure.gif
Geros dienos laukiu kavelos smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Persistūmė kažkip para?Guluosi po pusiaunakčio keliuosi po 8. bigsmile.gif Naktį nubudau,užmigta prie kompo su filmu,gerai,kad kompas pats išsijungia po kiek laiko. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už prabangią kavą 4u.gif
Nežinau , kas per paukštis aš esu smile.gif Keliuosi anksti guluosi vėlai ...
Mokslininkų rekomendacijų miegoti ne mažiau 8 valandas man nepavyksta laikyts biggrin.gif Visi mes individualūs , vieniems reikia 10 val. kitiems ir 6 per akis ...
Luety , seni žmonės gyvena kitam laike. Kas jaunam mirtina senas išsikapsto . Imk 4u.gif Bus viskas gerai . MB žiūrėk , dantys ne juokas . Ypač šiuo gripiniu laikotarpiu ... Na kažkoks kosmosas , kad su skaudančiu dantim negali pas dantistą papulti ax.gif Alinamas organizmas, o metu tai ne 16 ...
Muka, griežtai pas tave biggrin.gif bigsmile.gif To neleidžiama , ano negalima tongue.gif Netikiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ingrida, labai jau daug už elektrą mokat ax.gif Pirtukė maža .

Šaltis krito , slidumas liko:) Važiuoti gerai , bet eiti tai nesmagu . Saugokit save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 10, 11:48)
Labas rytas,

Muka, griežtai pas tave  biggrin.gif  bigsmile.gif  To neleidžiama , ano negalima  tongue.gif Netikiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Patikėk ...
Atsakyti