Luety, kaip Tėtis? Užėjau pažiūrėt. Rūpi. Laikykis.

Labas rytas.
Luety,kaip?
aciu,Ingrida,uz kava tokia grazia,sventine.
Aciu visoms,kad rupinates,klausiat kaip?
Susidejo daug bedu,bet viskas lyg ir rutuliojasi.Tevukas geresnis,bet man tai ne rodiklis.Rodiklis,kad daktarai nustojo lakste prie jo,kaip anksciau,lyg jau butu nurase.Antibai geriami,ir kazkokie leidziami antitrombiniai.Viskas,sakau kodel antibu neduodat leidziamu.atsieit negali prie jo kondicijos.Nebesigilinau,ima nervas ir taip.Vakar brolis rado pastatytu galvugaliu matyt nuo vakaro jau,nugulejes spranda,tai nuleido ta galvugali i patogia padeti ir grieztai isake,kad vakare but pataisytas i patogia.Bet zinot,vienai pamainai pasake,kitai neperdave ir tesiais viskas pagal saziningumo laipsni.
Gera zinia,kad sunaus seima pagaliau gavo konsulini nama gana grazioj vietoj,tik darbai ir mokyklos visai i kita puse liko.Sunkiausia marciai,nes ji dirba knygu sandely antra pamaina visada,tai jai gryzt dviraciu sunku,sunus ne visada gali ja parvezt.O vaikai tai mokosi,tai nesimoko,gali ir paveziot juos.
MB dantis sutino,pulinys issiverze i pavirsiu,bet fitulos nesimato.Ryt verkiant reikia ieskot emergency dantisto.Praejusia savaite neisejo,o ir jis ne labai tenorejo,vis stabde mane.
Orai baisus,lietingi,vejuoti.stengiuos nelyst laukan,kiek tik i ligonine ir atgal.
Tai teik mano padangej.
Kukushka,sveika atvykus,matydavau,kad skaitai.Grazus zirgas.
Kaip jus visos laikotes?Saugokit save ir seimos narius.

Luety, o seimistas vyrui negali antibiotiku israsyt? Tegu skalauja su prisotintu druskos tirpalu.
aciu,Pou,geriam antibus,skalauja su druskos tirpalu,laiko burnoj,deda is isores.Kazin ar traukia sutinusi toki danti.?
Labos. Luety tai gerai , kad viskas pamažu... Daugiau nereiškia geriau. Dėl MB tai nesmagiai skaitosi... Manau traukia ir pūlinį valo. Be antibiotikų jau sunkiai prasisuksite. Dar bandyk degtinės kompresus iš išorės dėti. Pagerins kraujotaką. Tik nenudegink odos ... Kažkoks kosmosas, kad tiek laiko su skaudamu dantimi kankintis. O pūlinys tai iš viso nejuokas jo amžiuje. Sėkmės. Atlekem mudu pasipirtint į kaimą. Ir biški tyro oro pagaudyti. Gražaus likusio sekmadienio
aciu,Pou,geriam antibus,skalauja su druskos tirpalu,laiko burnoj,deda is isores.Kazin ar traukia sutinusi toki danti.?
Nori paklausti ar tirpalas traukia. Taip, druska gerai.
Alkoholio šiaip negalima vartoti- jokių šildančių kompresų, nes gali nuvažiuot pulinys kur jam nereik.
Greičiausiai bus blogai sugydyti kanalai.
Dėkui Pou zinosiu. Mano žinios iš jaunystės. Prieš 30 metų rekomenduodavo. Ar bobutes ar daktarai nepamenu.

Labas rytas.
Ingrida prikepusi desertų nuo pat ryto. Dėkui brangioji

Vakar taip gerai pasipirtinimoe. Reikia paiilgiti , tada smagu

Patikrinau savo siūlų atsargas ir užsisakiau pirštinėms siūlų . Noriu šiltų . Ir spavų norimų neturėjau . Rekės eiti iki paštomato , labai greitai atvažiavo . Reikia sau nusimegzti ir vienas dovanų ... Jei žiema rimta ateis tai su odinėmis nepavaikščiosiu.
Gražaus ir darbingo pirmadienio

Savaitgalis darmai praleistas nei apsitvarkyta nei kažkas nuveikta

Dusia37 smagu, kad pasipirtinai mane jau paskutiniu metu neveža ...
Nuspirkau šonkauliukų avienos ką skanaus galima sumakaluoti. Tiesa išviriau grybienės su baravykais šaldytais visi namai grybais kvepėjo

O jau kuziuko grožis

Luety namas tai puiku o visa kitą ... manau tu daugiau linkusi pergyventi dėl kitų

Jamu kavos

Šiandien pas mane "nesveikas maistas" vištienos sparneliai , su daug kario

Dėl kosulio nejuokauk . Nusigydisi namie iki plaučių uždegimo !