Dusia , ne tik vaikus isvarys.Jei mano amziaus pagyvenusios damos zlugus smulkiems verslams iseidavo i nuotakas vikingams ,dabar jau ir jaunikiu atsirado ,rysium su medienos pramones zlugimu.
Taip ,dusia ,su kalio salietra nuejo visas integrity (na gal padorumas ,padorumo testinumas,pasitikejimas)i kanalizacija.Kas galima dievui (uostas ,gelezinkeliai)tas negalima marginalams (tiems vargetoms kur vasara bande tvarkingai protestuot.
Dusia , ne tik vaikus isvarys.Jei mano amziaus pagyvenusios damos zlugus smulkiems verslams iseidavo i nuotakas vikingams ,dabar jau ir jaunikiu atsirado ,rysium su medienos pramones zlugimu.
QUOTE(Muka @ 2021 12 17, 09:45)
Labos 
Darbe sėdžiu, nes visko nesusitempsiu į namus.
Dėl maisto ir judėjimo ... nuomonės nekeičiu
visur turi būti balansas
tame tarpe ir smegendėžėje 
Darbe sėdžiu, nes visko nesusitempsiu į namus.
Dėl maisto ir judėjimo ... nuomonės nekeičiu
Sveik Širdele
Apie visą kitą puikiai pati žinai , gal net daugiau negu aš
Klausimas buvo retorinis ...
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 17, 11:58)
Sveik Širdele
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 12 17, 09:57)
Taip ,dusia ,su kalio salietra nuejo visas integrity (na gal padorumas ,padorumo testinumas,pasitikejimas)i kanalizacija.Kas galima dievui (uostas ,gelezinkeliai)tas negalima marginalams (tiems vargetoms kur vasara bande tvarkingai protestuot.

Mudu irgi dairomės kur čia senatvėje iš griuvėsiu pabėgti
Kai senoji Europa išprotėjusi , jau imu galvoti apie kaimą Tavo šalyje
Dėl trašų - ponai ministrai NESKAITĖ apie sankcijas .Pamatė antraštes ir rėkė . Nesikonsultavo su teisininkais . Yra tarptautinės sutartys , yra servitutai šalims kurios neturi priėjimo prie jūros ir tt. Nuo baisių baudų išgelbėjo tik protingas LG vadovas. O ponai ministrai taigi net nesigilino , kad Lietuva NEGLALI to padaryti .
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 17, 09:52)
Jei pavalgius burokėlių rūžavi analizai tulike - žarnynas pralaidus
O jei pralaidus žanynas , tai kenčia visas organizmas. Cholesterolis, sąnarių skausmai , uždegimai , autoimuninės bėdos...
Labos,
va čia jau parūpo. Dusiuk, o kaip sutvarkyti tą pralaidumą? Ružava, ne tas žodis....
QUOTE(ate42 @ 2021 12 17, 10:06)
Labos,
va čia jau parūpo. Dusiuk, o kaip sutvarkyti tą pralaidumą? Ružava, ne tas žodis....
Ate42 yra tokia knyga , pirmiausia ją reiktų perskaityti :

Jei tau ta teorija priimtina, galėsiu duoti daugiau informacijos.
Aš nebeturiu , išvežiau sesei , kai buvo bėdos su kepeninis ( autoimuninės , organizmas jas užsipuolė kaip svetimkūnį ) ir nepasivežu . Dabar be motinos dienos į tuos kraštus nevažiuosiu ... jei nebus kokių tai bėdų .
Ginkdieve neagituoju .
Ate42 persiunčiau knygą į gmail gal atsidarys?
QUOTE(Muka @ 2021 12 17, 10:43)
Ate42 persiunčiau knygą į gmail gal atsidarys?
AČIŪ. Mačiau. Pabandysiu vakare atidaryt.
Mano tas odos plyšinėjimas, kuriam nerandam priežasties, ko gero bus iš šitos serijos.
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 17, 10:05)
Dėl trašų - ponai ministrai NESKAITĖ apie sankcijas .Pamatė antraštes ir rėkė . Nesikonsultavo su teisininkais . Yra tarptautinės sutartys , yra servitutai šalims kurios neturi priėjimo prie jūros ir tt. Nuo baisių baudų išgelbėjo tik protingas LG vadovas. O ponai ministrai taigi net nesigilino , kad Lietuva NEGLALI to padaryti .
ponai ministrai pas mus į nieką nesigilina
Ate42, čia ne mėnesio ar dviejų pasirinkimas . Čia turi patapti 80-90 pr gyvenimo būdo . Kita šventės , kelionės ir tt. Esmė tokia - žmonės pabando mėnesiuką ar du ir sako man neveikia ...
Neagituoju ...
Neagituoju ...