Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Taip ,dusia ,su kalio salietra nuejo visas integrity (na gal padorumas ,padorumo testinumas,pasitikejimas)i kanalizacija.Kas galima dievui (uostas ,gelezinkeliai)tas negalima marginalams (tiems vargetoms kur vasara bande tvarkingai protestuot.
Dusia , ne tik vaikus isvarys.Jei mano amziaus pagyvenusios damos zlugus smulkiems verslams iseidavo i nuotakas vikingams ,dabar jau ir jaunikiu atsirado ,rysium su medienos pramones zlugimu.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 12 17, 09:45)
Labos smile.gif

Darbe sėdžiu, nes visko nesusitempsiu į namus.
Dėl maisto ir judėjimo ... nuomonės nekeičiu  4u.gif visur turi būti balansas  4u.gif tame tarpe ir smegendėžėje  4u.gif

Sveik Širdele 4u.gif
Apie visą kitą puikiai pati žinai , gal net daugiau negu aš 4u.gif
Klausimas buvo retorinis ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 17, 11:58)
Sveik Širdele  4u.gif
Apie visą kitą puikiai pati žinai , gal net daugiau negu aš  4u.gif 
Klausimas buvo retorinis ...

4u.gif žinau, kad ne iš blogos valios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 12 17, 09:57)
Taip ,dusia ,su kalio salietra nuejo visas integrity (na gal padorumas ,padorumo testinumas,pasitikejimas)i kanalizacija.Kas galima dievui (uostas ,gelezinkeliai)tas negalima marginalams (tiems vargetoms kur vasara bande tvarkingai protestuot.
Dusia , ne tik vaikus isvarys.Jei mano amziaus pagyvenusios damos zlugus smulkiems verslams iseidavo i nuotakas vikingams ,dabar jau ir jaunikiu atsirado ,rysium su medienos pramones zlugimu.
biggrin.gif

Mudu irgi dairomės kur čia senatvėje iš griuvėsiu pabėgti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kai senoji Europa išprotėjusi , jau imu galvoti apie kaimą Tavo šalyje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Yra lietuvių nemažai ten smile.gif
Dėl trašų - ponai ministrai NESKAITĖ apie sankcijas .Pamatė antraštes ir rėkė . Nesikonsultavo su teisininkais . Yra tarptautinės sutartys , yra servitutai šalims kurios neturi priėjimo prie jūros ir tt. Nuo baisių baudų išgelbėjo tik protingas LG vadovas. O ponai ministrai taigi net nesigilino , kad Lietuva NEGLALI to padaryti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 17, 09:52)
Jei pavalgius burokėlių rūžavi analizai tulike - žarnynas pralaidus smile.gif O jei pralaidus žanynas , tai kenčia visas organizmas. Cholesterolis, sąnarių skausmai , uždegimai , autoimuninės bėdos...

Labos,
va čia jau parūpo. Dusiuk, o kaip sutvarkyti tą pralaidumą? Ružava, ne tas žodis.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2021 12 17, 10:06)
Labos,
va čia jau parūpo. Dusiuk, o kaip sutvarkyti tą pralaidumą? Ružava, ne tas žodis.... unsure.gif

Ate42 yra tokia knyga , pirmiausia ją reiktų perskaityti :

vartotojo įkelta nuotrauka

Jei tau ta teorija priimtina, galėsiu duoti daugiau informacijos.
Aš nebeturiu , išvežiau sesei , kai buvo bėdos su kepeninis ( autoimuninės , organizmas jas užsipuolė kaip svetimkūnį ) ir nepasivežu . Dabar be motinos dienos į tuos kraštus nevažiuosiu ... jei nebus kokių tai bėdų .
Ginkdieve neagituoju .

Atsakyti
Dusia , tik trys dienos negyvenamoje saloje ir jau sulaukejom(citata is alvinas ir burundukai)
Cia gyvenimo apibudinimas .Bet va kas yra.Cia sunkiau zmones supriesint.
Atsakyti

Ate42 persiunčiau knygą į gmail gal atsidarys?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 12 17, 10:43)
Ate42 persiunčiau knygą į gmail gal atsidarys?

AČIŪ. Mačiau. Pabandysiu vakare atidaryt.
Mano tas odos plyšinėjimas, kuriam nerandam priežasties, ko gero bus iš šitos serijos.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 17, 10:05)
Dėl trašų  - ponai ministrai NESKAITĖ apie sankcijas .Pamatė antraštes ir rėkė . Nesikonsultavo su teisininkais . Yra tarptautinės sutartys , yra servitutai šalims kurios neturi priėjimo prie jūros ir tt.  Nuo baisių baudų išgelbėjo tik protingas LG vadovas.  O ponai ministrai taigi net nesigilino , kad Lietuva NEGLALI to padaryti .

ponai ministrai pas mus į nieką nesigilina doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tiek prikiaulint per metus, kad neaišku kiek dešimtmečių srėbsim.. ir toliau nesigilina, visa ta pliastva su daina vyksta toliau doh.gif
Atsakyti
Ate42, čia ne mėnesio ar dviejų pasirinkimas . Čia turi patapti 80-90 pr gyvenimo būdo . Kita šventės , kelionės ir tt. Esmė tokia - žmonės pabando mėnesiuką ar du ir sako man neveikia ...
Neagituoju ...

Atsakyti
Dusia , apie ka cia taip paslaptingai kalbi, man tos knygos nerodo ?
Atsakyti