QUOTE(IngridaB @ 2021 12 20, 06:31)
Labas rytas.
Jaunystėje su mb nekentėme anyžiaus,dabar labai mėgstame
Ir į meduoliukų tešlą dedu šiek tiek ir pankolį mėgstu labai.

Labos,pankolio tema-kai zentas Fr pagamina,man skanu pankolis.Pati taip nemoku.
QUOTE(saintlina @ 2021 12 20, 07:10)
Labas rytas!
Pas mus šninga 😍 net pūga anksti ryte buvo
ir kol kas nešalta
aš tai skaičiau, kad mažina
Papildyta:
norėjau pasidaryt kelis kalendorius Kalėdoms - sau ir mamai
bet taip ir liko. Mama baisiai myli mano šunį, tai jai patiktų. O kitiems tai svetimi šunys gi neįdomu 
Pas mus šninga 😍 net pūga anksti ryte buvo

aš tai skaičiau, kad mažina

Papildyta:
norėjau pasidaryt kelis kalendorius Kalėdoms - sau ir mamai

Lesius savo repertuare.As siaip sunu nemegeja,nu bet sitas mane veza ir kalendoriu tikrai pirkciau su jo foto.
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 20, 12:17)
Labos ,
Slidus rytas buvo vairuotojams Kaune. Apie 10 jau buvo pabarstyta .
Muka randi kur priduoti rūbus ? Turiu aš tokių geresnių, kuriuos išmesti gaila, nešioti nesinori ... Dukros labai daug . Labai neblogų čemodanų parduotuvė yra mano mikrorajone . Kainos nesikandžioja, kokybė padori . Kada tėvukai išskenda ? Po Kalėdų ?
Šiandien apsirengiau TĄ suknelę kurios negalėjau apsirengti metus su trupučiu !!!! Kai kas gal mane supras
. Džiuginą širdį. Dėkoti galiu tik sau pačiai . Pačiausiai
Visos dovanos išsiųstos , nuveštos ir tt. Liko savo vaikams supakuoti . Ir ramus laukimas švenčių . Per galvą nesiverčiant. Maisto gaminimas saviems man meditacija ...
Mudu abudu pasitarėm , susidėliojom ir nusipirkom sveikatos stirpinima su viena nakvyne Birštone . Nuo Kalędų iki Naujųjų taigi reikia atsigauti
Mūsų metuose ...
Vakar aplankėm bažytėlę. Kaip mažai žmonių belikę bažnyčioje... Bijo seni žmonės ateiti ?
Luety kaip tavo prancūzaitės ?
Numezgiau pirštines, nelabai man patinka forma. O išardyti negaliu - storas siūlas , bet trūksta ardant . Teks nešioti . Bene šiltos būtų , merinas su kašmyrų tai gal? Šiemet kaip ir normali žiema, vis minusą žada .
Slidus rytas buvo vairuotojams Kaune. Apie 10 jau buvo pabarstyta .
Muka randi kur priduoti rūbus ? Turiu aš tokių geresnių, kuriuos išmesti gaila, nešioti nesinori ... Dukros labai daug . Labai neblogų čemodanų parduotuvė yra mano mikrorajone . Kainos nesikandžioja, kokybė padori . Kada tėvukai išskenda ? Po Kalėdų ?
Šiandien apsirengiau TĄ suknelę kurios negalėjau apsirengti metus su trupučiu !!!! Kai kas gal mane supras

Visos dovanos išsiųstos , nuveštos ir tt. Liko savo vaikams supakuoti . Ir ramus laukimas švenčių . Per galvą nesiverčiant. Maisto gaminimas saviems man meditacija ...
Mudu abudu pasitarėm , susidėliojom ir nusipirkom sveikatos stirpinima su viena nakvyne Birštone . Nuo Kalędų iki Naujųjų taigi reikia atsigauti

Vakar aplankėm bažytėlę. Kaip mažai žmonių belikę bažnyčioje... Bijo seni žmonės ateiti ?
Luety kaip tavo prancūzaitės ?
Numezgiau pirštines, nelabai man patinka forma. O išardyti negaliu - storas siūlas , bet trūksta ardant . Teks nešioti . Bene šiltos būtų , merinas su kašmyrų tai gal? Šiemet kaip ir normali žiema, vis minusą žada .
Prancuzaites kol kas puikiai.Mazoji vakar energijos pilna skraide po troba,pasiilgus namu,pirma atostogu diena.Jie visi buvo uzsisake kotedza kalnuose su draugais ir turejo siandien jau but ten ir bac,kvd.Jis nustatytas tik antigenu testais,o kadangi jis teigiamas,tai dukrai ir anukei dare dar PRG,bet atsakymai bus veliau po keliu dienu.Jei atras kad tai omikronas,tai zentui izoliacija 17 dienu ir jam prasites atostogos tokiam pat laikotarpiui.Siaip procesas eina be temperos,kaip ir paprastas persalimas,kas ir yra ko gero.Nelabai as tikiu tais testais,jei is papajos ir kokakolos iskyre kovida teigiama,tai kiek jais galima tiket.Svarbu,kad lengvai praeitu.Vakare susiskambinsiu,zinsiu,kaip siandien praejo diena.
Tevelis kol kas gerai,sedejo lovoj,stebejo visus,nenori gult,bus issimiegojes.Sakau uz triju dieneliu vaziuosim namo,sako man ir cia gerai

MB be apatines ploksteles,sita jam nebetinka,gali valgyt tik labai susmulkinta maista,tai mano karka liks saldiklyje turbut,nezinau net ka jam padaryt valgyt kaledom.