Labas rytas,
Dusia,na truputi ir pikta ant tu ismoniu ligonines,trukdo laika,reikia vaziuot,o kuciu rytas,kada as daugiausia energijos turiu ir esu darbinga...nieko neveiksi,teks vaziuot ir viskas,norisi teveli greiciau namo parsivezt.Nors lengviau nebus,bet bus ramybe jam.Dabar vis saukia,ramybes noriu,yprates tyloj miegot,jo langas iseina i brolio sodeli,kur tik pauksciai ciulba,o cia visokios aparaturos zvimbia,sviesos diena sviecia,visi vaiksto,rekauja,ligoniai sukauja...namie ir sienos gydo.Yra labai susilpes,nezinia,kiek jis dar temps,bet vistiek.
Muka,man tas majonezas is pupeliu nelabai imponuoja,man atrodo su aliejum sita misraine visai puiki butu.bet mes tiek ir tevalgysim,uzteks burokeliu kuciom su pupelem misraines.Ilgai buroku nevalgem,pasiilge.Kazkaip nesinorejo.O del tu majonezu,kiausiniu ir kt per kucias,nesu labai preciziskai griezta,kaip mamute buvo,bet stengiuos nenaudot,nebent kur viduj jo buna,kur nematau

siaip tai tie tokie is vaikystes atsinesti yprociai stipriai iauga i kuna,kad net blogai jauciuosi,jei ka ne taip padarau.
Ingrida paliko mane be pusryciu,tai nors skraiste uzsigobsiu,kazkiek vesu.
Nezinau,ar as eiciau trucint save,jei po to blogai jausciausi.Turbut ne.Zmones,atsibuskit
Del Ikejos turiu savo nuomone,Dusia,todel neskaudinsiu sirdies
Vakar velai vakare issiskalbiau ranksluoscius,tikejausi,kad bus sauleta,bet deja deja,uzrakinta saule po dirbtinu debesu sluoksniu.Bet vistiek isnesiau dziovykle i kiema,kad bent milteliu kvapas issivedetu ir kvepetu veju.
Vakare dar vonia susitvarkiau,tik jau grindu kapitaliskai nevaliau,eisiu tuoj iki ligonines,tai liks siandien tik prasieit papildomai er kambarius ir galesiu uzsidet varnele,kad atlikta.
Dirbkit su protu,nuo maisto gausos buna tik sunku mastyt ir linksmintis,saikas geriausias draugas.Sveikatos visoms,pavydziu baltu kaledu,pas mus lietus penktadieni ir visas sventes,taip rodo prognozes,zmones niekur negales iseit,tik prie stalo sedet.