Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(saintlina @ 2022 01 07, 09:55)
Labas dienas smile.gif

Dėl trečio skiepo - aš tai tempčiau kol galima.. Draugės sūnus su marčia su trim skiepais abu su covidu guli. Tai net nežinau, ar labiau trys dozės labiau nei dvi saugo.

Nu tai pasakykit,kaim skiepytis,jei vistiek persirgsi?Kur logika?Jau vien tai vercia suklust.Skiepykites vienu skiepu,busit apsaugoti,skiepykites antru,reik sustiprint,atejo omicronas,skiepykites busteriais,omikronas uzmus jus. biggrin.gif Kada sloga uzmuse zmogu?Bus ir 4-tas ir 5-tas....

QUOTE(saintlina @ 2022 01 07, 10:03)
gamintojas pagal sutartį neatsako nei už veiksmingumą, nei už galimas pasekmes smile.gif

Butent,pridedu s...metalu,liuciferalu visokiu ir neatsakau uz tai ka padarysiu.Beje LT ir nuo gydytoju nuimta atsakomybe uz nugydyma.

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 01 07, 11:27)
Ai, dar apie tai, kiek čia medicinos ir rūpinimosi sveikata ir kiek politikos. Jau ne kartą iš kalbančių per TV atsakingų ekspertiškų personų girdžiu, kad tas ir anas visiškai nesusiję su pandemijos valdymu, o tai tik politiniai sprendimai. Pagaliau. Kitur tas pats. Amerikėj buvau girdėjus, kad valstijose, kurias valdo respublikonai (?), covidinės trydos mažiau. Akurat. Brolis tokioj valstijoj gyvena - pamiršo, kas tas kovidas. Jokių ribojimų. Tik kaukės rekomendacinio pobūdžio. Kur gyvena dukra, ten kitaip. Išmanus tas virusas, žino, kur gali gyventi, o iš kur pasitraukti reikėtų biggrin.gif

Floridoj net ivestas vietinis isakymas darbdaviam,jei spaus skiepytis ,baudos kosmines uz viena darbuotoja.Florida free of covid,o NY tieksmaugia demokratai,kad visi bega is jo.Mandras tas virusas,myli labai demokratines valstybes.

Dusia,atnesu raminanciu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Siandien pirkau,rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 sausio 2022 - 17:03
Luety aš labai rami smile.gif

Ne mano kalba mezginai ...
Per visą kovidinę savaitę tik vieną porą kojinu numezgiau .
O planų daug , dvi schemos megztukų laukia nupirktos , dar kepurės ir šalikai .

Testas teigimas . Kaip dora Lietuvos pilietė tuo labai džiaugiuosi.
lithuania.gif clap.gif clap_1.gif ura.gif tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 sausio 2022 - 18:51
Kaip miela.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 07, 18:48)
Kaip miela.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
iki ašarų .
Atsakyti
Dabar busi ginkluota ir bombom ir granatom ir sautuvu is druskos.
Beje jau pauksciu gripas ir flurona eina i mada.Apie pauksciu gripa pas mus popierius prie seniunijos jau koks menuo kaba.Flurona tai kazkoks dvigubas .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 07, 16:43)
Luety aš labai rami  smile.gif

Ne mano kalba mezginai ...
Per visą kovidinę savaitę tik vieną porą kojinu numezgiau .
O planų daug , dvi schemos megztukų laukia nupirktos , dar kepurės ir šalikai .

lithuania.gif  clap.gif  clap_1.gif  ura.gif  tease.gif

Nu ir kam skiepytis tada?Visi gi serga. biggrin.gif biggrin.gif
Taip taip,pas mus irgi sodo skelbimu lentoj kabo perspejimas apie pauksciu gripa ir ka daryt,kaip aptvert ir r.r.
Taip taip,ateina fluronas ir ketvirtas suvis.O kiek tu atmainu bus,turbut tiek,kiek lotyniskoj abecelej raidziu.Paskutinis bus kajukt. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Koncertas linkime pasveikti
https://www.youtube....h?v=kzdbwQxQEdg
Atsakyti
Luety, jau tu mane tom kojinėm, matau, užkrėsi blink.gif
Tik iš kur laiko gaut biggrin.gif
Ir mokytis visokių mandrybių-grožybių biskį tingiu - moku tik paprastą kojinę, nu galiu ten su kokiom pynėm priekyje ar kiauraraščiu, bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 01 07, 19:25)
Nu ir kam skiepytis tada?Visi gi serga. biggrin.gif  biggrin.gif

Negirdi kitos nuomonės .
Gyvenimas yra vienas. Gyventi . O ne susipykti su pasauliu , užsidaryti , atsisėsti ant sofos šaknis iš apatinių psurutulių auginti .
Išvardinta buvo daug argumentų , kodėl Žmonės Lietuvoje skiepyjasi ...
Kaip kas numiršta nuo skiepo , kai kam išgelbėja gyvybę.
Su žvake nepastovėsi .
Kodėl tu geri vaistus nuo kraujo spaudimo ? Nes tiki daktarais ? Jie taigi negydo ax.gif
Aš matau pasaulinio sąmokslo teorijos pradžią čia ... kai 80 pr žmonių virš 45 pasodino ant ratukų . IKi skiepų apie tai rašiau .

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 )
Gi sake saintlina- poliklinika jokiu serganciu nepriima.Manau tie kas sveiki galetu ten vaiksciot ,pagal logika.Ai tiesa,o kas ta logika?

Apie polikliniką - MB paskambino iš poliklinikos ir liepė PGR testą pasidaryt. Tada priims, jei neigiamas. Žmogus pasiskiepijęs ir persirgęs. Su GP, aišku. Šian užsiregistravo testui, kuris bus tik sekmadienį, nes vietų nėr. Pasakė, kad iki testo privalo izoliuotis. Jei bus užfiksuotas telefono pajudėjimas iš namų - 500 eur bauda. Eina nakum, plia. Visiškas nuprotėjimas.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 07, 18:43)

PGR testas? O greitąjį darėt?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 01 07, 21:23)
Jei bus užfiksuotas telefono pajudėjimas iš namų - 500 eur bauda.

Tai galima judėti be telefono - neužfiksuos biggrin.gif
Mano saviizoliaciją sergant policija tikrino. Nuotoliniu būdu biggrin.gif. Tingi jie važinėt, bastytis, nu ir iš tikro - dar šita nesąmonė policijai užkrauta, lyg neturėtų ką veikt.
Atsakyti
Saintlina grietasis neigiamas buvo .
Vietų juodai nėra Kaune ir Vilniuje. Registravau MB tyrimui , gal jam besimptomis ? Miegam vienoj lovoj , valgom iš tų pačių indų ir tt. Sveikas .
Pagal Valdžios paruoštukus, kuriuos matau viešoj erdvėj nuo sausio 15 ar net ankščiau bus naujas karantinas. Griežtas, su judėjimo ribojimais. Susirgimai šoks iki kokių 6t per dieną ir uždarys. Tokia atmaina dabar...
Susirgimų ypač jaunimo tarpe labai labai daug ...
Atsakyti