QUOTE(saintlina @ 2022 01 07, 09:55)
Labas dienas 
Dėl trečio skiepo - aš tai tempčiau kol galima.. Draugės sūnus su marčia su trim skiepais abu su covidu guli. Tai net nežinau, ar labiau trys dozės labiau nei dvi saugo.

Dėl trečio skiepo - aš tai tempčiau kol galima.. Draugės sūnus su marčia su trim skiepais abu su covidu guli. Tai net nežinau, ar labiau trys dozės labiau nei dvi saugo.
Nu tai pasakykit,kaim skiepytis,jei vistiek persirgsi?Kur logika?Jau vien tai vercia suklust.Skiepykites vienu skiepu,busit apsaugoti,skiepykites antru,reik sustiprint,atejo omicronas,skiepykites busteriais,omikronas uzmus jus.

QUOTE(saintlina @ 2022 01 07, 10:03)
Butent,pridedu s...metalu,liuciferalu visokiu ir neatsakau uz tai ka padarysiu.Beje LT ir nuo gydytoju nuimta atsakomybe uz nugydyma.
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 01 07, 11:27)
Ai, dar apie tai, kiek čia medicinos ir rūpinimosi sveikata ir kiek politikos. Jau ne kartą iš kalbančių per TV atsakingų ekspertiškų personų girdžiu, kad tas ir anas visiškai nesusiję su pandemijos valdymu, o tai tik politiniai sprendimai. Pagaliau. Kitur tas pats. Amerikėj buvau girdėjus, kad valstijose, kurias valdo respublikonai (?), covidinės trydos mažiau. Akurat. Brolis tokioj valstijoj gyvena - pamiršo, kas tas kovidas. Jokių ribojimų. Tik kaukės rekomendacinio pobūdžio. Kur gyvena dukra, ten kitaip. Išmanus tas virusas, žino, kur gali gyventi, o iš kur pasitraukti reikėtų 

Floridoj net ivestas vietinis isakymas darbdaviam,jei spaus skiepytis ,baudos kosmines uz viena darbuotoja.Florida free of covid,o NY tieksmaugia demokratai,kad visi bega is jo.Mandras tas virusas,myli labai demokratines valstybes.
Dusia,atnesu raminanciu

Siandien pirkau,rekomenduoju.