QUOTE(kavasucitrina @ 2022 01 07, 21:40)
Tai galima judėti be telefono - neužfiksuos 
Mano saviizoliaciją sergant policija tikrino. Nuotoliniu būdu
. Tingi jie važinėt, bastytis, nu ir iš tikro - dar šita nesąmonė policijai užkrauta, lyg neturėtų ką veikt.

Mano saviizoliaciją sergant policija tikrino. Nuotoliniu būdu

Na taip, bet iš principo - visiškas briedas.
Mano bendradarbę tikrino policija gyvai. Ir draugės mamą kaime. Ten buvo anekdotas. Moteriškę paguldė į Santariškes, o namai jos kaime. Atvažiavo policija į kaimą patikrint, kaip izoliuojasi. Stovi kieme ir skambina - išeikit į savo kiemą. O ji - vaikeli, kad man iš Vilniaus labai toli pareit ))) kitą dieną vėl atvažiavo. Ir dar kitą. Nors žmogus visą laiką Vilniuj pas medikus prabuvo.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 07, 21:49)
Saintlina grietasis neigiamas buvo .
Vietų juodai nėra Kaune ir Vilniuje. Registravau MB tyrimui , gal jam besimptomis ? Miegam vienoj lovoj , valgom iš tų pačių indų ir tt. Sveikas .
Pagal Valdžios paruoštukus, kuriuos matau viešoj erdvėj nuo sausio 15 ar net ankščiau bus naujas karantinas. Griežtas, su judėjimo ribojimais. Susirgimai šoks iki kokių 6t per dieną ir uždarys. Tokia atmaina dabar...
Susirgimų ypač jaunimo tarpe labai labai daug
Vietų juodai nėra Kaune ir Vilniuje. Registravau MB tyrimui , gal jam besimptomis ? Miegam vienoj lovoj , valgom iš tų pačių indų ir tt. Sveikas .
Pagal Valdžios paruoštukus, kuriuos matau viešoj erdvėj nuo sausio 15 ar net ankščiau bus naujas karantinas. Griežtas, su judėjimo ribojimais. Susirgimai šoks iki kokių 6t per dieną ir uždarys. Tokia atmaina dabar...
Susirgimų ypač jaunimo tarpe labai labai daug
Mano greitasis irgi neigiamas. Na, darysis MB pgr, matysim. Jei bus neigiamas, darysiu prielaidą, kad ir aš neturiu. Nors jaučiuosi tikrai kažkokį virusą pagavus. Dieną išvedžiau šunį, tai paskui vos laiptais namo užlipau.
Kaži, ar per savaitę tiek pablogės, kad karantiną įkals.. nors sergančių aplink tikrai daug. Draugės sūnus testui registravosi Jonavoj, nes Vilniuj be šansų..