Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dėkui Pou , pasitarsiu su savo gydytoju pirmadienį 4u.gif
Saintlina kaip tavo sveikata ?
Atsakyti
Brangiosios ,tos kur simptomus jauciat ,nesvarbu jusu pandeminis statusas,pasaugokit save nuo komplikaciju.
pagulekit ,mineralinio pagerkit ,cia del elektrolitu,daug skysciu irgi nereikia ypac karstu ,inkstu neapkraukit.
Dusia ,jei tau subfibriline temperatura ,tai tinka liepziedziai ir avieciu ,net braskiu dalykai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,Dusia-sveikatos,o kitom-bukit sveikos.
Dukra,kai sirgo,tai reikejo kartot testa po 10 d.Bet jai dar buvo teigiamas,tai dar kazkiek pratese izoliacija,o nesusirgusiam ir turinciam neigiama testa per visa laika zentui,izoliacija buvo 17d.Sirgusios tris dienas anksciau baige izoliacija,negu sveikas bigsmile.gif
Kovidas valdo tema bigsmile.gif bigsmile.gif
Lyja,nieko naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 sausio 2022 - 11:34

Laba, damos.

Dusia  :4u:  sirk lengvai ir greitai sveik. Svarbu be komplikacijų išropot iš tos nesąmonės. 

Muka, tau irgi  :4u: bet darbas iš namų geriau, nei jokio darbo. Tavo M&B sveikatos. Nežinau kas atsitiko, kad fermentai užkliuvo, bet, tikiuosi, priežastį surasit. Reikia rast. 

Saintlina, kur tavo skraidantis šuo? Nėra fotkiu, netvarka, neatliktas namų darbas. Sėsk, du..

O man reik kažko atminčiai. Išsiderino mano armonika galvoj, groja bele ką. Viską rašausi ko ir kur reik, išvažiuoju, o raštelį namie pamirštu.. 

Šiandien man ir katei tinginio diena. Nors per langus saulė švietė, abi vistiek prie židinio ant sofos už kiekvieną laisvą centimetrą lenktyniaujam. Kažkaip katė labai daug vietos užima. Ant tiek atsipalaidavusi drybso, kad pastumt neišeina. Bandžiau jai išaiškint ir į sąžinę pabelst, kad malkas židiniui tai aš atnešiau, bet jos sąžinė kuo ramiausiai miegojo. Nepabudo. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 08, 11:32)

Saintlina kaip tavo sveikata ?

Pusė bėdos. Galva prisvaigus, nosis bėga. Pragulėjau pusę dienos - lauke saulė šviečia, gražu, o man šonai nuo gulėjimo skauda. Išvažiavom po Užutrakį pasivaikščioti smile.gif Bet grįžus vėl atsiguliau, abo jau jaučiau, kad reik.

Papildyta:
Ex, linkėjimai smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O čia šiaip gamtos grožis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 sausio 2022 - 16:48
Labas rytas.
Saintlina,galima pagalvoti,kad nesergi,tokie vaizdai. wub.gif wub.gif wub.gif
Net keista bute šalavijas visai nenumirė trys vazonai,gyvenčiau šalia,turbūt perlaistyčiau? bigsmile.gif Ir mairūno vienas vazonas žaliuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas ,lazaretas .
I can see the blue ,tose fotkese biggrin.gif
Ex .manau cia su amzium ir fiziologine busena ta atmintis baigiasi.As pav kiekviena vakara galiu ta pati filma ziuret turbut ,nelabai ka pamenu biggrin.gif
Ir nemanau kad cia imanoma kazkaip tos atminties dirbtinai pridet biggrin.gif
Atsakyti
Labos ,
Imu kavos , dėkui Ingrida.
Lesius gražuolis mirksiukas.gif Toks protingas šuo iš akių matosi , tik kad nekalba mirksiukas.gif

AA dėkui už patarimus . Žinosiu .

Ex ,mano katė tokia pati - atsigula šalia , šikną priglaužia ir stumia mane iš lovos . Nepajaučiu kaip vienas kumpis ore kabo . Nekaltai taip . O mėgstamiausias dalykas ant ko nors atsigulti , kas padėta ant lovos. Jei mezginio nėra, tai randa distancinį , telefona ar kt . Kaip kokia perekšlė. Ir dar labai nepatenkinta būna , kad ją krutini bandydamas rasti daiktus smile.gif

Norėčiau eiti pasivaikščioti . Bet dar savaitę mažiausiai būsiu uždaryta blink.gif Išprotėjimas. Ir gyvenimo bute minusai ...
Saintlina , kaip sveikata ? Kaip MB ?
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
smagu,kad sveikstat,sakiau,kad virusas nera baisus biggrin.gif biggrin.gif
Saintlina,vien tik melyna akyse,zemej,ore ir danguj,niekur nieko nebmatyti,vien tik melyna akyse....grazus eilerastis man.O nuotraukos uzburiancios,tokio melyno dangaus seniai nemaciau.Net Lesius paskesta tame danguje.
Del eilerascio,mokykloj lietuvnike uzdave ismokt po 5 S.Neries eilerastis.Tai as issirinkau pacius trumpiausius,vienas is tu buvo sitas,apie melynuma.
Mezgu kojines ant dvieju virbalu,uzdejau atvirom akim,kad galeciau susiut,bet mezgu skersai jas,iskart apnareli,peda,kulna ir pirstus.Kolkas nesunku ir labai idomu.Matysim kas gausis.Kol kojiniu projektai atsiranda nauji,baktusas stovi nejudinamas.Baktusa gerai megzt,kai bunu pas teveli,galvot ten mazai,o ir palikes zinai kur test.
Vakar visa diena lijo,naktis buvo salta,o siandien saules rodo duos.Ziuresim.Pasigyriau,kad pas mus silta ir sekancia diena nukrito tempera vos ne i minusa ir nebeatsigauna. wub.gif Ka tai galetu reiksti? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas, damutės ❤

Kaip sveikatos?

Luety, koks gražus garbiniuotis miega šalia kojinių ❤

Ex, mano takskiuke taip darydavo. Įšokdavo į lovą tarp manęs ir sienos, įsispirdavo kojytėm į sieną ir palaipsniui mane bandydavo išstumti iš lovos. Jei bandydavau iškrapštyti, tai pasidarydavo kaip šaltiena, linkdavo per pusę. Lyg ją ištraukiau iš gilais miego su prabudimo atodūsiais. Gudročiai tie augintiniai.

Saintlina, tavo Lesius užkariavo mano širdį ❤

Jūs su savo mezginiais ir mane užbursit, turiu 4 matkelius vaikiškos macheros, niekaip neprisiverčiu nusimegsti sau šalį ar kokį užmestuką.

Ingrida, pas mane balkone su stumdomom sistemom dar pelargonija žydi pilnu tempu. O aš jos net nelaistau. Stiklas ten viengubas, plonas, buvo dideli šalčiai - mistika kaip ji ten dar išgyvena. Plius mano vyras rūko, parūkęs palieka atstumtą langą, kad išsivėdintų. Tad tikrai, kartais mūsų įsikišimas augalams yra nereikalingas.

Sveikatos visoms!

Atsakyti
Luety , kiek aš skaičiau apie orą - tai šiemet UK buvo pranašaujama viena šaltensių žiemų .

Virusas pakankamai bjaurus , jei jau mane paėmė . Paskutinius 8-10 metų temperatūros neturėjau - su tuo virusu 38 net . Visi darbe sirgdavo - aš kaip agurkėlis .
Dukra tris paras pramiegojo su temperatūra, šiandien tik lovos išlipo tik ... MB šiandien galvą skaudena ir gerklę kutena . Ką tik tepinėlius pridavė . 100 pr bus abiejų teigiami .MB pas mane mergelė , taigi palėtintas jo gyvenimas biggrin.gif daro viska pamažu ir kruopščiai , suserga paskutinis ir tt
Tos kurios nuo elementarios slogos reikia 101 žolės ir savaitės gydimo - pasisaugokit . Aš pavėpuoti moku , žinau taškus akupunktūros ir kaip maitintis. Ir nesu labai jautri ir išlepusi aplamai ax.gif Ir tai 4 dienas nesmagiai jaučiausi , o dabar tik koks 80 pr jėgų .
Atsakyti

Dusia, šeivamedžio gal turi, visi gerkit jo arbatą ir gausiai. Labai tinka.

O vis pajudėkit, - trombų profilaktika. Rankas malūnais paaukit, pamasažuok savo artimuosius, jei stipriausia esi,  dėl plaučių oringumo.

Cinko pakankami dideles dozes gerkit - jis maždaug 40 proc. sutrumpina sirgimo laiką.

Atsakyti