Saintlina kaip tavo sveikata ?
Laba, damos.
Dusia sirk lengvai ir greitai sveik. Svarbu be komplikacijų išropot iš tos nesąmonės.
Muka, tau irgi bet darbas iš namų geriau, nei jokio darbo. Tavo M&B sveikatos. Nežinau kas atsitiko, kad fermentai užkliuvo, bet, tikiuosi, priežastį surasit. Reikia rast.
Saintlina, kur tavo skraidantis šuo? Nėra fotkiu, netvarka, neatliktas namų darbas. Sėsk, du..
O man reik kažko atminčiai. Išsiderino mano armonika galvoj, groja bele ką. Viską rašausi ko ir kur reik, išvažiuoju, o raštelį namie pamirštu..
Šiandien man ir katei tinginio diena. Nors per langus saulė švietė, abi vistiek prie židinio ant sofos už kiekvieną laisvą centimetrą lenktyniaujam. Kažkaip katė labai daug vietos užima. Ant tiek atsipalaidavusi drybso, kad pastumt neišeina. Bandžiau jai išaiškint ir į sąžinę pabelst, kad malkas židiniui tai aš atnešiau, bet jos sąžinė kuo ramiausiai miegojo. Nepabudo.
Labas rytas, damutės ❤
Kaip sveikatos?
Luety, koks gražus garbiniuotis miega šalia kojinių ❤
Ex, mano takskiuke taip darydavo. Įšokdavo į lovą tarp manęs ir sienos, įsispirdavo kojytėm į sieną ir palaipsniui mane bandydavo išstumti iš lovos. Jei bandydavau iškrapštyti, tai pasidarydavo kaip šaltiena, linkdavo per pusę. Lyg ją ištraukiau iš gilais miego su prabudimo atodūsiais. Gudročiai tie augintiniai.
Saintlina, tavo Lesius užkariavo mano širdį ❤
Jūs su savo mezginiais ir mane užbursit, turiu 4 matkelius vaikiškos macheros, niekaip neprisiverčiu nusimegsti sau šalį ar kokį užmestuką.
Ingrida, pas mane balkone su stumdomom sistemom dar pelargonija žydi pilnu tempu. O aš jos net nelaistau. Stiklas ten viengubas, plonas, buvo dideli šalčiai - mistika kaip ji ten dar išgyvena. Plius mano vyras rūko, parūkęs palieka atstumtą langą, kad išsivėdintų. Tad tikrai, kartais mūsų įsikišimas augalams yra nereikalingas.
Sveikatos visoms!
Dusia, šeivamedžio gal turi, visi gerkit jo arbatą ir gausiai. Labai tinka.
O vis pajudėkit, - trombų profilaktika. Rankas malūnais paaukit, pamasažuok savo artimuosius, jei stipriausia esi, dėl plaučių oringumo.
Cinko pakankami dideles dozes gerkit - jis maždaug 40 proc. sutrumpina sirgimo laiką.