Santaros klinikų Infekcinių ligų centro vadovė infekcinių ligų gydytoja, Nepriklausomų ekspertų patariamosios tarybos prie Vyriausybės narė profesorė L.Jančorienė teigė, kad Lietuvoje naudojami antikūnų testai neleidžia vertinti imuniteto kokybiškumo. Tie antikūnai, matuojami BAU vienetais, tiesiogiai visiškai nekoreliuoja su atsaku į vakcinaciją, neleidžia vertinti imuniteto kokybiškumo. Kai atliekami klinikiniai vakcinų efektyvumo tyrimai, matuojami visai kiti antikūnai, teigė ekspertų tarybos narė. Galima sakyti, kad tą tyrimą atlikti galima tik mokslinėse laboratorijose. Tai nekomercinis tyrimas, tai visai kitos rūšies neutralizuojantys antikūnai, kurie galėtų rodyti žmogaus apsaugą. Todėl manyti, kad šie serologiniai tyrimai kažkaip atspindi žmogaus imuninę apsau
Skaityti daugiau: https://kauno.diena....jusiuju-1058123
Pou, vaistažolės iš vaistinės?
Nu nežinau, nežinau... Kiek esu mačius, tai išvaizda labai skiriasi nuo pagamintų normaliai
. Kažkodėl manau, kad ir savybės tada skiriasi
.
Beje, dėl tikėjimo mokslu atskira kalba
, bet kai kuriais su mokslu susijusiais asmenimis pasitikiu, todėl aš asmeniškai klausiau Mariaus Lasinsko ir šeivamedį ne kiekvieną, bet dažną gėrimą naudojau perpus su liepų žiedais. Stovėjo ant virtuvės stalo dėžės šeivamedžio ir liepų žiedų ir visi privaloma tvarka pliumpino arbatas. Tiesa, manau, kad jos efektyviausios sirgimo pradžioje. Aš kokias 5 d. gėriau. O šeštą dieną paskambinus šeimistei (oi, kaip gydo, stebi pas mus kovidinius - pirmas vizitas 6-tą sirgimo dieną!!!), pasakiau, kad jokių simptomų nebejaučiu. Kai nelabai patikėjo (ak, jūs ir neskiepyta
...) tai kad jai būtų ramiau, pasakiau - ok, silpnumas šiek tiek dar yra. Bet ir jo absoliučiai nebeliko po dar poros dienų.
Nu nežinau, nežinau... Kiek esu mačius, tai išvaizda labai skiriasi nuo pagamintų normaliai

Beje, dėl tikėjimo mokslu atskira kalba

Jie kam įdomu , skaitmeninis valdymas Lietuvoje vyksta
Šiuo metu mano GP ( galimybių pasas) suspenduotas, nevekiantis . Nes aš karantine
Kaip kompiuteriukus mus valdo
AA o sakai , kad ne ta sistema

Šiuo metu mano GP ( galimybių pasas) suspenduotas, nevekiantis . Nes aš karantine

AA - skestančiųjų gelbėjimas jų pačių reikalas .
LT viskas paparastai - kaip Chaziainas pasakys , taip padarys . Nei liga, nei sveikata čia nei prie ko .
LT viskas paparastai - kaip Chaziainas pasakys , taip padarys . Nei liga, nei sveikata čia nei prie ko .
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 09, 10:25)
Norėčiau eiti pasivaikščioti . Bet dar savaitę mažiausiai būsiu uždaryta
Išprotėjimas. Ir gyvenimo bute minusai ...
Saintlina , kaip sveikata ? Kaip MB ?

Saintlina , kaip sveikata ? Kaip MB ?
Šito uždarymo labiausiai ir bijau..
Man panašiai - galva prisvaigusi, kol sėdžiu ar vaikštau - beveik ir nekosėju. Gerklės jau netarkuoja kosulio metu. Tik kvėpavimas tai apsunkintas, gerklė lyg užkimšta. Tas svaigimas nervuoja. MB tuoj važiuos testo darytis. Jaučiasi tai gerai jis.
Labiausiai užknisa, kad šuns namiškiai neleidžia vedžiot. MB dar padoriau išveda ryte/vakare, nepririša, palakstyt leidžia. Tik nevaikšto kiek aš. O sūnelis max pusvalandžiui išeina, nuo pavadžio nepaleidžia. Pareina Lesius ir stovi prie manęs..
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 09, 17:00)
O kodel pas jus kazkaip islamiskai ,tik atvirksciai.Sergi tu , o uzdare dieda.
Pas musulmonus tai vyras atsako uz zmonos siela.O uz kuna tai ir nezinau teisybe pasakius/
Labai pasiteisino bromheksinas ,saintlina imk jau jo.Ir Zyrteko.Cia pagal individualia tavo anamneze is postu
Pas musulmonus tai vyras atsako uz zmonos siela.O uz kuna tai ir nezinau teisybe pasakius/
Labai pasiteisino bromheksinas ,saintlina imk jau jo.Ir Zyrteko.Cia pagal individualia tavo anamneze is postu

Jo dar neuždarė ))) jis testą darosi, kad poliklinikos konsultaciją gaut )))
O bromheksinas tik tas šlykščiai saldus sirupas būna ar ir kitam pavidale?
Eglės tai kieme auga - vat imsiu ir rytoj pasirinksiu spyglių 
https://www.tv3.lt/n...9sZIGkHiEldpmvw

https://www.tv3.lt/n...9sZIGkHiEldpmvw