Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

As va moliugus inspektavau ,o jus apie cinka kalbat biggrin.gif
Moliuguose ir seklose yra daug to lengvai pasisavinamo cinko.Kepu tris neapolio ilguosius ,paskui reiks duonos issikept ,gavau akmens girnomis maltu miltu.
Dusia ,as tai nesuprantu jau ,gi kazkuriam poste rasei ,kad 35 temperaturos
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 01 09, 11:40)
<p>Dusia, šeivamedžio gal turi, visi gerkit jo arbatą ir gausiai. Labai tinka.</p><p>O vis pajudėkit, - trombų profilaktika. Rankas malūnais paaukit, pamasažuok savo artimuosius, jei stipriausia esi,  dėl plaučių oringumo.</p><p>Cinko pakankami dideles dozes gerkit - jis maždaug 40 proc. sutrumpina sirgimo laiką.</p>

Pou neturiu šeivamedžio ...
Bronchai nekabinti nosis laisva . Nekosau , tik gerklė kažkiek dar negraži . Bet jau neskauda .
Cinko , vitamino D turiu . Rytoj man ta 7 diena ax.gif Judu normaliai namų teritorijoje, neguliu lovoje biggrin.gif Penktadienio vakare pajaučiau fiziškai , kaip apsiramino virusas ... palengvėjimas atėjo . Nebuvau užslopinusi nei žolėm nei vaistais .
Kol neturiu kokių tai siptomų - nesigydau arbata. Šiltas vanduo su citrina, mineralinis ir viskas. Čia mano supratimas apie vaistažoles. Jei turėčiau tiek žinių kaip AA gal tada. O dabar mano žinios prieštaringos ... Žinau žoles nuo kosulio , temperatūros kraujavimo ir tiek .
Viskas bus puikiai biggrin.gif Dukra valgyt paprašė, o MB pabadaus dabar 3 paras smile.gif Jis tai puikiai moka.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 08, 11:19)
Labos ,
Kavos... Bet savo atsinešiu , nei pieno nei šokolado nenoriu .
Man jau nuo vakar  vakaro sakyčiau gerai .  O uždaryta dar savaitę būsiu ? Skaitau ir nesuprantu - nuo paėmimo testo 10 dienų ar nuo atsakymo gavimo ? Pou pakomentuok jei žinai ... jei skaitai . Man toks juokingas dabartiniu metu tas koronos ligos žaidimas,  kai šita atmaina plinta žaibišku greičiu:, tai kol  ateina izoliacijos laikas praeina 3 paros  biggrin.gif  Kiek barų jaunimas sugeba aplankyti ?  O pridėjus tai , kad VISIEMS ATSIBODO , tai  anketas kai pildo  atrodo , kad žmonės suserga nuo vienišumo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Be to ir arkliui aišku , kad nėra pajėgimų jas apdoroti.
Ingrida prajuokinai ... sienas įveisti reikia,.
Nepyk ...
Man matyt koronos šalutinis poveikis , kad viskas labai juokinga ... pradedant tepinėlių paėmimu , kai moteriškės rėkauja,  kaip akmens amžiuje ant uolų. Racijos joms negali prisegti smile.gif Baigiant visomis rekomendacijomis , kaip sirgti namie ... Skaitau kaip komiksus smile.gif 
Muka , jei man nepablogės , tai sakyčiau lengvai . Vieną vakarą megzti nenorėjau ...iki pietų visas dienas dirbau . Esu sirgusi kai parą iš lovos neišlipi , nes jėgų nėra. Ir tą vakarą, kai testavausi tikrai sveikatos nebuvo... Temperatūra 35 ir galva svaigo . Lovoje megzti galėjau , galva veikė , judėti nesinorėjo .  O važiuojant tyrimo  brangiusias prijuokino iki ašarų, matyt juokas ir spaudimą pakėlė.
Nesirkit ! Gražaus šeštadienio  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 09, 12:10)
As va moliugus inspektavau ,o jus apie cinka kalbat biggrin.gif
Moliuguose ir seklose yra daug to lengvai pasisavinamo cinko.Kepu tris neapolio ilguosius ,paskui reiks duonos issikept ,gavau akmens girnomis maltu miltu.
Dusia ,as tai nesuprantu jau ,gi kazkuriam poste rasei ,kad 35 temperaturos

AA man buvo 3 sirgimo dieną taip nukritusi temperatūra . Paskui susitvarkė pati . Kelioms valandom manau . MB prašiau vežti tyrimo darytis . Bijojau vairuoti su tokia savijauta.
Ir tai ne pirmas kartas mano gyvenime ... Kai buvau jaunesnė iki 40 dažniau tai papuldavo .
Pasidarė labai šalta, galvojau kyla temperatūra, pamatuoju nukrito ...
Atsakyti

Šeivamedžio žiedai puiki antivirusinė priemonė. Vaistinėj gali užsakyti, atveš iki durų. Arba aš galiu rytoj nupirkti ir už durų palikt. Gal išties ko nors reikia?

Šiandien man migrena visu pajėgumu trenkė.

AA, aš su moliūgais nesusidraugauju kažkaip. Močiutė būdavo sėklų maišus pridžiovindavo, nuo helmintų pats tas, o ir skanu. O dabar kažkaip va netraukia. 

Atsakyti

Dusia, man visuomet prieš kilimą nukrenta temperatūra, suspazmuoja visi galūnių kapiliarai, mėlynos rankos ir kojos būna, krato visą. Toks prodrominis periodas. Tada jau aišku, kad temperatūra stipriai šoktels, kai viskas atsipalaiduos.

Šiltą pūslę po kojom kišu, vilnones kojines, vilnonę antklodę ir vilnonį pledą užsimetu ant viršaus. Dirbtinai sušildau save, tafa viskas atsipalaiduoja, užkyla temperatūra, kurią jau galima reguliuot.

Atsakyti
Pou Barbora yra, o ir nereikia nieko ... Žiūrėk savęs, virškinimas gali galvos skausmą provokuoti . Man taip būna.
Jei kažkam blogės - užsisakysiu . Dėkui už info .
Aš pagal savijauta jau rytoj bėgčiau į sporto klubą pasisportuoti bo nusisėdėjus namie ... Bet kaip žinia esu uždaryta.
Jei pagaunu save su 35, tai paskui man nekyla ... Tik durna savijauta. Paprastai lendu po stora kaldra ir pasnaudžiu .
Atsakyti

Luety, ne Salomejai melyna akyse, o Kaziui Binkiui 😉

dar geras Vakaras, tiltas, upe. Ant to tilto varna tupi. Mat ja galas, lai sau tupi. vakaras, tiltas, upe ✌

Sveikatos sergancioms, sveikoms linkiu nesusirgti. ta proga ir as moliugu sriuba isvirsiu su Zn. seklas tai zylems isnesiau

Atsakyti
As dar pasidarau krutonu su kuminu.Labai prasmatnu gaunasi.
Anksciau sriuba su kokosu pienu virdavau ,dabar gerai ir su vietiniu karviu grietinele.Maro meto trukumai.
Atsakyti
Aš kaip žinodama vakar moliūgų sriubą viriau biggrin.gif Matyt organizmas gerai žino ko jam reikia ...
Atsakyti
Jei patiko mėlyna, tai te jums dar )) šiek tiekanksčiau daryta

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 sausio 2022 - 12:52
Saintlina koks rimtas tavo Lesius . Kaip ir priklauso laivo sargyboje , be juokų 4u.gif
Ate pasiskaityt jei abejoji :
Straipsinis

Imunologė atkreipė dėmesį, kad vakcinacija tuo metu, kai organizme dar yra daug antikūnų, gali sukelti audringą organizmo reakciją. „Ir vakcinų gamintojai sako: jeigu skiepijama po persirgimo praėjus trumpam laikui, nepageidaujamos reakcijos būna dažnesnės. Tai yra problema“, – teigė A.Žvirblienė.

Skaityti daugiau: https://kauno.diena....jusiuju-1058123
Atsakyti