Moliuguose ir seklose yra daug to lengvai pasisavinamo cinko.Kepu tris neapolio ilguosius ,paskui reiks duonos issikept ,gavau akmens girnomis maltu miltu.
Dusia ,as tai nesuprantu jau ,gi kazkuriam poste rasei ,kad 35 temperaturos
Šeivamedžio žiedai puiki antivirusinė priemonė. Vaistinėj gali užsakyti, atveš iki durų. Arba aš galiu rytoj nupirkti ir už durų palikt. Gal išties ko nors reikia?
Šiandien man migrena visu pajėgumu trenkė.
AA, aš su moliūgais nesusidraugauju kažkaip. Močiutė būdavo sėklų maišus pridžiovindavo, nuo helmintų pats tas, o ir skanu. O dabar kažkaip va netraukia.
Dusia, man visuomet prieš kilimą nukrenta temperatūra, suspazmuoja visi galūnių kapiliarai, mėlynos rankos ir kojos būna, krato visą. Toks prodrominis periodas. Tada jau aišku, kad temperatūra stipriai šoktels, kai viskas atsipalaiduos.
Šiltą pūslę po kojom kišu, vilnones kojines, vilnonę antklodę ir vilnonį pledą užsimetu ant viršaus. Dirbtinai sušildau save, tafa viskas atsipalaiduoja, užkyla temperatūra, kurią jau galima reguliuot.
Luety, ne Salomejai melyna akyse, o Kaziui Binkiui 😉
dar geras Vakaras, tiltas, upe. Ant to tilto varna tupi. Mat ja galas, lai sau tupi. vakaras, tiltas, upe ✌
Sveikatos sergancioms, sveikoms linkiu nesusirgti. ta proga ir as moliugu sriuba isvirsiu su Zn. seklas tai zylems isnesiau