Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Brolis miega,as uzsimaniau kavos,palikt negaliu nei minutei.Pasisodinau i ratukus,viska dirba uzsimerkes,automatu Stiprus,tik skaudus.Rekia,kad visur skauda.Radau lova šlapia,keiciau pamperi,lovos patalyne,apkutojau ratukuose,sedi uzsimerkes,truputi klejoja,pasidariau kavos,jam karsto rukymo lasinuku smulkiai smulkiai supjausciau ir dejau i burnyte,kad turetu burna ka veikt,nesukaut Pavyko,net uzmigo ratukuose Atveziau,perkėliau i lova,užmigo bet vis tyliai paklejoja,muistosi.Bet ramu.Turbut raminantys visokie ratukai eme veikt po 12 val. biggrin.gif
Kaip sunku jam iseit.Brolus zada skambint seimynistui,tartis,kad i koki hospaisa paguldyt,as pries.Pikta.Jam sunku,reiku i darbus eit,o naktys be miego Nezinau,nezinau,bet vistiek esu pries.
Net miegodamas kazka sneka be balso,krapsto su ranka,makaluojasi.
Muka,drasi tu. 4u.gif 4u.gif
Sveikatos abiems.
Atsakyti
Oi vargelis.Laikykis luety.
O kuo jau cia muka tokia drasi?
Man atrodo kaip tik labai baili biggrin.gif
Saintlina ,kaip tu?
Atsakyti
Luety, o tai ką geriau gali pasiūlyt broliui, kokią išeitį? Nemanau, kad ten pas jus tuose valdiškuose namuose, o gal net ne valdiškuose tais seneliais nesirūpina.

Dėl drąsos tai visi mes kažkame drąsūs, kažkame bailūs. Normalu.

O aš galvoju Suvalkuosna maut apsipirkt. Seniai baisiai buvau. Tingisi, bet jau reikia. Kai taip netoli man, tai net, sakyčiau, sarmata nenulėkt biggrin.gif. Nors kiek čia mums visko reikia, bet kad LT kainos biškį jau šoką varo.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 11, 10:41)
AA - Saitnlinos vyras sveikas nuo pandeminio valdymo . Nes turint šunį , gyvenant bute ??? Išprotėjimas .

būtent! aš dėl to ir tikrintis neinu, nes nu nakum po to..
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 11, 14:08)
Oi vargelis.Laikykis luety.
O kuo jau cia muka tokia drasi?
Man atrodo kaip tik labai baili biggrin.gif
Saintlina ,kaip tu?

nei drasi nei baili jeigu ką mirksiukas.gif skiepas ne dėl baimės susirgti ar taip ar taip jau turiu du čia puse dozės ..... ai jau po visko dabar atsičiūhinti ir į priekį. Dar viena pora kaliošų vaistai nuo šlapimo rūgšties kraujyje nors podagros nėra ....blyn tikrai link susinaikinimo einu ....
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 11, 09:40)
Taigi saintlinos diedui otitas buvo.Ar jau pasveiko,kad sveikinat?

pasirodo, ne otitas. LOR-as šian išaiškino, kad visos problemos dėl nosies, netinkamos pertvaros ir kažkokio ten dar pažeidimo nosyje. Kažką išrašė, matysim koks poveikis bus.
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2022 01 11, 10:05)
Saintlina, kokios tavo savijautos? Tau koronkė ar ne, taip ir nesupratau. </p>

durnos savijautos. Nešioja po šonus. Bet man toks įspūdis, kad nuo slogos.
Tikiuosi, ne koronkė ))) tikrintis neinu. Darau prielaidą, kad jei MB testas neigiamas, tai mano irgi toks būtų ) į darbą neinu šią savaitę, tai pavojaus gal niekam nesukelsiu smile.gif

Aš irgi su tuo vienu skiepu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 01 11, 10:46)
jo daug ir aš įmonėje lengvą šoką gavau...

a aš kokį šoką įmonėj gavau.. Sąskaita už elektrą 29000 ))) vietoj anksčiau būdavusių 5000. Čia be paskirstymo, tik pati elektra. Buvo atvažiavęs atstovas - sakė, elektros biržoj kaina kartais buvo 1 eur už kw. Ir jie mano, kad kainos stabilizuosis tik pavasarį, o iki to vis kils..
Primeskit, kiek kils absoliučiai visa ko kainos.. plius dar taip pat brangstančios dujos ir degalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 sausio 2022 - 12:30
Jo,sūnus irgi pažiūrėjo biržoje kyla kainos toliau.Audžiame mintį jau tiesti kabelį nuo seno namo ir jungtis.Eina jie velniop.Gyventojams vis pigiau. ax.gif
Saintlina,mb kreiva pervara nosies?Aš baigiu gyvenimą nugyventi,mažėlis irgi paveldėjo.Patariu išsioperuoti,nors jam sako nekliūna.Bet labai dažnai sloga serga? ax.gif

Bandžiau pafotografuoti lauke mezginius,rankas nušąlau,gerklę lygtais kabina?Nors ryte su chalatu ėjau iki namo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 01 11, 13:28)
Jo,sūnus irgi pažiūrėjo biržoje kyla kainos toliau.Audžiame mintį jau tiesti kabelį nuo seno namo ir jungtis.Eina jie velniop.Gyventojams vis pigiau. ax.gif
Saintlina,mb kreiva pervara nosies?Aš baigiu gyvenimą nugyventi,mažėlis irgi paveldėjo.Patariu išsioperuoti,nors jam sako nekliūna.Bet labai dažnai sloga serga? ax.gif

pigiau kol kas. Nes priimtas sprendimas gyventojams nekelti drastiškai kainos, o išdėstyti per penkis metus. Taip kad sumokės ir gyventojai viską iki paskutinio cento ir dar su palūkanom, drįstu manyt.

Taip, mb kadaise buvo sulaužyta nosis, nesutvarkė tada normaliai, taip ir liko. O mano kreiva šiaip, be svetimų jėgų įsikišimo )) nežinočiau, bet kažkada sinusitas buvo ir lor pasakė. Irgi siūlė operuot, bet taip ir liko..
Atsakyti
Mb operuota pertvara, bo studentas gavo į nosį ... Laikai buvo tokie , kai mes buvome jauni biggrin.gif . Nelabai saugūs ...
Dukrai reikia operuoti , gydytojas paaiškino , kad tai būna - paauglystėje greitai augant taip užaugo ir tiek ... Taip būna.
Kam idomu yra geras imonulogo interviu FB, ( FB yra feisbukas) .
Adas Darinskas TV3. Paieškokit.
Panašiai mano vaikis man pasakojo per Kalėdas...

Luety žiūrėkit savęs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 sausio 2022 - 14:48
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 11, 16:35)
Mb operuota pertvara, bo studentas gavo į nosį ... Laikai buvo tokie , kai mes buvome jauni  biggrin.gif . Nelabai saugūs ...
Dukrai reikia operuoti , gydytojas paaiškino , kad tai būna - paauglystėje greitai augant  taip užaugo ir tiek ...  Taip būna.
Kam idomu yra geras imonulogo interviu FB, ( FB yra feisbukas) .
Adas Darinskas TV3. Paieškokit.
Panašiai mano vaikis man pasakojo per Kalėdas...

Luety žiūrėkit savęs  4u.gif

Ieškom covidinio vakarėlio:)

Šiaip na sudomino partijos sąrašo numeris 11 ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 11 sausio 2022 - 15:26

Luety, labai skaudu net skaityt apie Tėvelį. Stiprybės jums visiems.

Atsakyti
Visa diena reik kazkam sedet prie jo .Neprotauja visai,snekasi su dvasiom,as budesiu sianakt,leisiu broli su zmona pailset
Uzmigde siandien Bartuka ,brolio protinguoli,issiveze kremuot,labai grazi ceremonija buvo atlikta.Tyliau,pagarbiai
Pas broli asaru pakalne.Ir aš lieju asareles su jais,nors nesu sunu megeja,bet gaila sunelio.Prisiminimu vakaras,paminim visus isejusius Liudna,liudna.,liudna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 sausio 2022 - 19:34