Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 12, 08:52)
Saintlina Lesius šviečia kaip saulutė nuotraukose .  O koks jo tikras vardas? Vis pravardžiuojam .

Triumfas Retro Idėja. Šaukiam Retro.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 01 12, 09:11)
Nemoku fotografuoti ir rankoms labai šalta buvo.Reikės kartoti atšilus.

Oho, koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Taip, kolio vilna labai tinkama verpimui. Net gi renku smile.gif
Atsakyti
Muka ,padvigubink alyvmedzio doze,susistumk dideli buteli kambario temperaturos mineralinio vytautas ,nieko kito is medikamentu nevartok.Cia vienai dienai tokie nurodymai.Vytauto gali but ir 2 litrai .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 12, 10:23)
Ingrida koks grožis skarų  4u.gif  4u.gif  4u.gif Auksarankė tu pas mus  4u.gif
Aš  tokių nenešioju , bet man jos tokios gražios kaip meno kūriniai . Mašina megztas šitas grožis ?

Nemoku aš nešioti skarų.Nešioti irgi menas.Nešiojau skaras tik nėščia. ax.gif
Balta mašina,antra rankomis.Megzti skaras labai mėgstu ypač rankomis,kuo įvairesnius arštus bandyti. ax.gif
Reikia peržiūrėti žurnalus,įdomesnių pynių megztiniams.Gal dabar kai madoje ,pusžentis ir dukra galės jau vilną nešioti,nes vis skundžiasi,kad kanda. biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida aš asmeniškai negaliu nešioti avių vilnos megztinių -kanda. Kad ir kaip gražu man būtų . Po valandos darausi pikta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 12, 11:30)
Muka ,padvigubink alyvmedzio doze,susistumk dideli buteli kambario temperaturos mineralinio vytautas ,nieko kito is medikamentu nevartok.Cia vienai dienai tokie nurodymai.Vytauto gali but ir 2 litrai .

Mineralinį geriu dėl dozės padvigubinsiu tik klausimas nevartoti nei nuo spaudimo ir pulso unsure.gif

Retro nuostabus man į liūtą panašus labai ax.gif

Apie skaras tyliu nuostabios smile.gif mano anyta man šalikų primezgusi dabar jau neprašau, nes jeigu paprašau ko tai kitiems reikia trigubai ....
Atsakyti
Muka , o tu ant plecianciu pastoviai ar kaip?Kritiskai aukstas kraujospudis?

Atsakyti
Atėjo lapė.Kažin kodėl uodega,turėtų būti pats grožis,kaip virvė?Keičia kailį? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 12, 12:36)
Muka , o tu ant plecianciu pastoviai ar kaip?Kritiskai aukstas kraujospudis?

Taip, labai šokinėja ir pulsas virš 100. Dabar plius šlapimo rūgšties mažintojas .....visai tuoj ant ratų pereisiu ....
Atsakyti
Gerai koks spaudimas ir kiek urea?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 12, 13:11)
Gerai koks spaudimas ir kiek urea?

560 Urea, spaudimas 150/110 be vaistų, o prieš 4 metus buvo 90/60 ir jaučiaus puikiai.
Atsakyti

Labas rytas,

Luety labai sunku dabar jūsų visai šeimai.

Ir tėtis, ir su ištikimais draugais reik atsisveikinti. Stiprybės 🌷

Muka, man po trečio greičiau viskas praėjo nei po antro. Temperatūra buvo kiek žemesnė ir laikėsi trumpiau. Ir savijauta greičiau atsistatė.

Dusia, visaip man būna, geresnė diena, prastesnė. Jau siūlus ištraukė, paechoskopavo, sakė viskas neblogai. Reik fizinį krūvį ribot kol kas visai. Gali skaudėt iki 2 mėnesių. Man dar paskauda ir jei kažkas nepatinka iš suvalgyto- skrandis įsitempia iškart, visas pilvas kietas kaip būgnas būna. Bet normalu, reik laiko. Penktadienį prašysiu užbaigt nedarbingumą, bus jau dvi su puse savaitės.

Atsakyti
Pou nepaskubėk . Moteriškės po tokių bėdų dirbančios gamyboje iki 2 mėn turėjo biliotenį ... Sėdėjimas prie kompo irgi ne gėris , užspaudžia , suspaudžia ir tt .
Nieko su MB nejautėm po skiepų, tik dūrio vietą , vandenį gavom ?
Sirgdami pajautėm temperatūrą ...
Ar skiepai pakenkė ar padėjo sergant nežinau biggrin.gif Kaip pamatuoti ? Vaikas sako , kad kažkiek padėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifAš nežinau . Pažįstama neskiepyta ir sveikuolė sirgo sunkiau negu mes... ir paskui dar ilgai virškinimą gydėsi . Bet ji ir virusą gydėsi žolininkės pagalba , bele kiek žolių gerdama . Mano supratimu mažiau yra geriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 sausio 2022 - 11:36