Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Parodysiu, kokiu lokiu Lesius patampa palakstęs, kai kailis pasipučia ))

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 sausio 2022 - 19:57

durnos savijautos. Nešioja po šonus. Bet man toks įspūdis, kad nuo slogos.
Tikiuosi, ne koronkė ))) tikrintis neinu. Darau prielaidą, kad jei MB testas neigiamas, tai mano irgi toks būtų ) į darbą neinu šią savaitę, tai pavojaus gal niekam nesukelsiu smile.gif

Aš irgi su tuo vienu skiepu smile.gif

Nuo slogos į šonus nenešioja. Gali nešiot nuo stipraus vėjo, dėl kraujotakos sutrikimo, dėl aukšto arba žemo kraujospūdžio. Kada skiepas buvo? Prieš ir po šito skiepo vartojau kraują skystinancius vaistus. Na, savotiškai saugojausi kad į šonus nešiot nepradėtų.. 

Atsakyti
Musu Bartukas isejes i suniuku karalyste siandien
https://www.facebook...58999499048386/
Cia yra daugiau foto.Protingas buvo suva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 sausio 2022 - 20:44
QUOTE(Ex @ 2022 01 11, 20:20)
Kada skiepas buvo? Prieš ir po šito skiepo vartojau kraują skystinancius vaistus. Na, savotiškai saugojausi kad į šonus nešiot nepradėtų..

Rugpjūčio vidury smile.gif tai nemanau, kad susiję. Nevartoju jokių vaistų, spaudimas į žemesnę pusę. Nurašau viską virusui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 )
Musu Bartukas isejes i suniuku karalyste siandien

Kokios akys..
Bėk vaivorykšte, Bartuk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 01 11, 18:48)
Rugpjūčio vidury smile.gif tai nemanau, kad susiję. Nevartoju jokių vaistų, spaudimas į žemesnę pusę. Nurašau viską virusui smile.gif
Papildyta:
Kokios akys..
Bėk vaivorykšte, Bartuk  verysad.gif

Labai protingas suo buvo,taikdarys.Jei kas pakelia balsa,ateina,uzdeda savo koja ir ziuri i akis.
Tevelis nurimo ir miega jau 30 min be sukaliojimu,bet turiu ranka laikyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 sausio 2022 - 21:13
Jetau, kaip gaila... Liūdna labai verysad.gif. Kaip sunku tokį sprendimą priimt - eina sau... verysad.gif
Aš skysta, kas dėl gyvūnų unsure.gif
Atsakyti

Rugpjūčio vidury smile.giftai nemanau, kad susiję. Nevartoju jokių vaistų, spaudimas į žemesnę pusę. Nurašau viską virusui smile.gif

A, laba diena, aš irgi rugpjūčio vidury. Vaistus vartojau tik laikinai, savaitę prieš ir savaitę po. Dėl visa ko. O gal tave nuo vyno mėto? Ne?.. Man tai susuka jis galvą greit. 

Oi, o apie atsisveikinimą su gyvūnais nenoriu kalbėt. Labai sunki tema. Luety  :4u:​ 

Atsakyti
Labos smile.gif

Luety tavo broliui ir jums visiems stiprus apkabinimas oi ne duok die priimti tokį sprendimą verysad.gif Jatau akučių ištikimumas .....
Saintlina mane po tos slogos irgi mėto jėgų visai neturiu bet nurašiau ant sterso viską...
Šiandiena iki darbo atšliaužiau vos maina su keliais pasėdėjimais nusivaliau verysad.gif silpna kaulus nustojo laužyti... na bet dar tik antra para eina ana rozą tik tokiu metu numušiau tempą smile.gif
Gal reikėjo pagulėti ale negaliu užsukusi ratus su auditu vakar taip lėtai bandžiau dėliojau mintis kad suprastu nes skambučiu 101 vienas buvo:(
Laukiu kavos 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas.
Muka,Muka ar reikia tiek aukotis?Suprantu savas verslas,niekur nedingsi?Bet Tau ar nereikėjo išsigulėti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Medalio niekas neužkabins.Žiūrėk savęs.
Vakar pažystamos mamaė išėjo.Abi neskiepytos buvo,dar prieš parą klausiau kaip mama?Sakė stabili,vakar jau išėjo.Daug metų platino kiniškus papildus,labai tikėjo ir mane buvo nutempųsi į pristatymą,nepadėjo. ax.gif
Na jau šunų grožis. wub.gif wub.gif Saintlina Lesiaus plaukai netinka rinkti siūlams?Tokia vilna?Mes mezgėjos žiūrime iš karto naudos. ax.gif Bartukui lengvos kelionės.Yra tekę vilkšunį jauną užmigdyti nuo nepagydamos ligos.Gloščiau suleidus vaistus,kad palengvėtų. ax.gif
Turbū šalta lauke?Šarma. bigsmile.gif
Atsakyti
Muka sveikatos Tau 4u.gif
Bartui smagu šuniukų rojuje mirksiukas.gif Sunkiausia dabar šeimininkams 4u.gif
Luety sveikatos Jums... Reikės daug. O visa kita dievo valioje 4u.gif
Atsibodo ir nusisėdėjau namie ... Visi reikalai atsidėjo ax.gif Paguoda , kad gerai dirbasi. Ne tokia guminė galva kaip praėjusią savaitę.
Pou kaip Tu ? Kiek dar biliotenis ? kaip sekasi su maistu tartis ?
Ingrida vakar mezginius fotkinai, rodyk vabalams ( Vabai iš multiko, jei pamenate Coliukę , apie tokia pasivalkiojusią mergelę, kuri pabaigoj už princo išteka ) blink.gif Saviems mezgi , ar pavyksta ir pardavimui ?
Kai aš nesu iš greitamezgiu , tai man padravimui megzti būtų labai gaila laiko ir energijos bigsmile.gif Aš galiu megzti tik tada , kai minys geros ... Kai liudna , supykusi , susinervinusi ir tt ne. Tai į mezginius sumezgu tik geras mintis biggrin.gif
Saintlina Lesius šviečia kaip saulutė nuotraukose . O koks jo tikras vardas? Vis pravardžiuojam .
Imu kavos ir einu dirbti ax.gif Dėkui Ingrida 4u.gif
Gražios dienos visoms . Nesušalkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 sausio 2022 - 08:53
Dusiuk,nieko gudro.Dabar moheros skaras varau.gavųsi popigiai siūlų.
Nemoku fotografuoti ir rankoms labai šalta buvo.Reikės kartoti atšilus.Čia iš labai plono merino siūlo. ax.gif
Menas mokėti fotkinti.Čia labai didelė skara. ax.gif
Sūnui negaliu baigti megztinio,pritrūkau siūlų,jei gaus penktadienį pardavėja dar siūlų.Jei ne teks rankoves panašaus atspalvio megzti.Kažkaip pasenau vis trūksta laiko,kol užkūriu du pečius.Laukia maiše dar 2.5 kg vilnos vaikams megztiniams.Reiktų dar kojinių sau.Atrodo ir einu miegoti vėlai,gal keltis reikia ankščiau? ax.gif
Atsakyti
Ingrida koks grožis skarų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Auksarankė tu pas mus 4u.gif
Aš tokių nenešioju , bet man jos tokios gražios kaip meno kūriniai . Mašina megztas šitas grožis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 sausio 2022 - 09:23