Labas rytas
Brolis neskambino,matyt miegojo ramiai,bet dabar neatsako i zinutes,gal maitina,ar higiena daro tevuliui,matysim,kas cia laukia siandien.Sia savaite brolis dirba is namu,tai as vaziuoju,jei jau sunki diena buna.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 13, 07:19)
Labas rytas,
Imu juodos be pieno kavos

Dėkui Ingrida
Miestietės lapės nebijo nei žmonių nei mašinų

Gyveno prie buvusio darbo pakrantėje , kol statybos neišvarė ... Drasi, graži lapė, atvarydavo tiesiog į kiemą dienos metu . Savo kaimietę lapę matau kartais, bet iš labai toli. Kai aš sodyboje niekad dieną arti neprieina .... Lapės tikrai labai dažnai platina pasiutligę . Pamačiusi ligotą lapę kieme manau tikrai reiktų informuoti - kaimo sieniūnę , medžiotojų būrelio viršininką ? Geriausia visus ... Kol nesibaigė tai tragedija . Nepamenu , prieš kiek metų mano sesės kaime žmonės taip savo vaiką laidojo . Lapė apkadžiojo šunį, šuo vaiką , kol susiprato buvo vėlu

Vaikas žinoma berniukas , nepsisakė tėvams laiku .
Reikia dirbti , o nenoriu . Sėdėčiau ir megzčiau , bet darbai cypia kaip alkani paršeliai
Muka kaip sveikata šiandien ?
Mano daktaras žadėjo mane ryt paleisti į laisvę ... Nuo sėdėjimo uždarytai stogas čiužia . Tuoj dar kokia liga užpuls nuo nejudėjimo
Galva , judesys, maistas ir tik tada vaistai ar vaistažolės... Kažkaip visi pirmus tris nori prašokti ? TKM ( tradicinė kiniečių medicina) dar turi ketvirtą , akupunktūrą . Atsatato energijos tekėjimą ir jei tas nepadeda , tik tada vaistai, ty žolės ( man vaistai nuo žolių nelabai skiriasi ) .
Gražios dienos
Būkit sveikos
Pas mus lapiu kaip Indijoj palaidu sunu.Diena matysi retai,bet nakti,kada beatsikelsiu,paziuriu pro langa,bega gatve.Buna graziu,buna nusiurusiu.O dabar joms isvis prasidejo balius,pas mus siuksliu vezejai streikuoja del mazu algu,tai visur maisu pilna ne dezese,istasytu po miesta matosi,drasko jas lapes,zuvedros ir varnos ateina ant likuciu.Jei greit nesusitars su valdzia,bus baisu i miesta iseit.
Dusia,vaistas nuo zoliu skiriasi labai man.Cia nuo ziurejimo kampo priklauso.
Man irgi kosmosas ritualines tarnybos gyvuliukams,bet,kai pragyveni daug metu su juo,susigyveni,norisi isleist garbingai,graziai,bet gal cia tiesiog gamtinis iskrypimas,civilizacijos paseka.O dar ir kainuoja ir ne mazai.
QUOTE(Muka @ 2022 01 13, 08:16)
dauguma lietuvių

nes valdžia išsirinko tai dauguma o dabar rėkiame ir ieškome kitų "stabukų"
AA žinok tos naujai statytos bažnyčios turi šildomas grindis o senosios šildytuvus stato... nors nereikia dėl jų pergyventi išsilaikys vatikanas atseikės. Niekad nepamiršiu kaip po mišių kunigas atsistojo ir visą finansinę ataskaitą pateikė kaip kokiam dalininkų susirinkime tai mano smegenys greit pradėjo gaudyti info ogogo jeigu daugiau surenkti duoti "dešimtinę" į bendrą katilą iš ten skirsto "biednesniems" ir .t.t ir t.t.
Muka,yra daug duomenu,kad Vatikanas tuscias siuo metu,visi aruodai istustinti.Daug rase alternatyvus saltiniai.
Ir siaip apie Vatikana daug prisiskaiciau.Pasidomekit,kas buvo ir yra jezuitai,ju kilimo saknys.
Ingrida,koks vaizdelis grazus kavai gert.I Paryziu reikia,baisiai reikia....bet kas is to...kaip toj dainoj.