Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Pou, dar neatstosiu truputį biggrin.gif. Kažkada esu nufotografavus Žolynėlio medetkas. Parduotuvėj, ne vaistinėj. Bet man atrodo, kad ir vaistinėj Žolynėlio vaistažolėm prekiauja. Tu man pasakyk - kodėl jos tokios nuskalbtų triusikų spalvos? Spalva dingsta saulėj laikant, šiaip ilgai laikant, kas dar? Kodėl kai aš susidžiovinu, jos būna ryškios, kaip gyvos? Kaip ta nuskalbta spalva gali kelti pasitikėjimą?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 12, 12:16)
Ingrida va jų psl Siūlai . Vis skelbia nemokamą siuntimą FB , gal dar nesibaigė ? Mezgu dabar iš jo siūlų , zilkinai virbalai abi kartu . Plonos , labai stiprios ( metams  žiemą nešiojant)  ir man gražiai dėliojasi  raštas, nereikia niekuo marginti .

Mano vaiko magistrinis darbas buvo susintetinti medžiagą , kuri randama Pietų Amerijoje augančiose kerpėse.  Kažkada buvo bandyta ją sintetinti , nepavyko , bet pradžia jau buvo kažkieno daryta . Ta medžiaga labai gerai žudo vėžines ląsteles. Pavyko, susintetino ir  mėgintuvėlyje vėžio ląstelės numirė ...  Bet iki vaistų tai 20 metų, tingiu rašyti visos istorijos KODĖL .  Lietuvui prie doktarantūros prisidėjo jo darbas .

Dusia,kokios fantastiskos kainos toj pardej.Man ko gero apsimoketu net siustis i UK.Tokiu laiku cia nera,viskas net dvigubai,trigubai brangiau uz tuos uz 100g iseina.O cia 100 g iseina 2,5 maximum.As uz regija moku 7-8 svarus uz 100g.Uz vilna su poliamidu kaikur 4,kai kur nuo 6 iki 8 uz 100g.Uztai LT kojines ir eina po 5 eurus,esu macius ir po eura biggrin.gif biggrin.gif nors imk ir supirk,tik nemegstu ne savo darba pardavinet.
Bet as nerandu tame puslapyje apie siuntima jokios apcijos.

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 12, 14:33)
Dabar galvoju ,jei liety tevukui buvo koks letinis kepenu nepakankamumas ,tai musmires uzastrino ir gerai suveikus imuninei sistemai kepenys atsinaujino.
Ligos uzastrinima ir as pripazistu.Netgi imunines suzadinima labai radikaliais metodais.

Idoiai tu cia isvartei,bet gal ir tavo tiesa.Prizadejau sau,daug ieskot info apie musmires,raudonas ir baltasiais.Zinau,kad yra valganciu sudziovintas galvutes del narkotinio poveikio,vienas youtuberis perka ia rusijos dziovintas,kaip blynai ir surenka draugus ,sedi ratu ir kramto,dalinasi pojuciais.Cia kazkokis sekta turbut,bandomuju triusiu.
O vat prie kvd.labai uzturbinta imuno sistema nera gerai,

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 01 12, 14:41)
Pou, dar neatstosiu truputį biggrin.gif. Kažkada esu nufotografavus Žolynėlio medetkas. Parduotuvėj, ne vaistinėj. Bet man atrodo, kad ir vaistinėj Žolynėlio vaistažolėm prekiauja. Tu man pasakyk - kodėl jos tokios nuskalbtų triusikų spalvos? Spalva dingsta saulėj laikant, šiaip ilgai laikant, kas dar? Kodėl kai aš susidžiovinu, jos būna ryškios, kaip gyvos? Kaip ta nuskalbta spalva gali kelti pasitikėjimą?

As dziovinu tamsoj palepej paskleistus ziedukus .nepridengtus,pas mane kaip gyvi,bet jei pastovi dezutej metus laiko,pasidaro va tokios spalvos,kaip tu rasai.Nors raso,kad vaistazoliu galiavimas du metai,bet pagal tai,kaip po metu keiciasi spalva,galvoju,kad ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 sausio 2022 - 16:58
Visu pirma ,tikri imunines sistemos uzvedimo metodai per daug drastiskai skamba viesuose forumuose biggrin.gif
Siaip daznai jie netiketai zmonems nutinka ,susiklosto taip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 12, 12:16)
Ingrida va jų psl Siūlai . Vis skelbia nemokamą siuntimą FB , gal dar nesibaigė ? Mezgu dabar iš jo siūlų , zilkinai virbalai abi kartu . Plonos , labai stiprios ( metams  žiemą nešiojant)  ir man gražiai dėliojasi  raštas, nereikia niekuo marginti .

Mano vaiko magistrinis darbas buvo susintetinti medžiagą , kuri randama Pietų Amerijoje augančiose kerpėse.  Kažkada buvo bandyta ją sintetinti , nepavyko , bet pradžia jau buvo kažkieno daryta . Ta medžiaga labai gerai žudo vėžines ląsteles. Pavyko, susintetino ir  mėgintuvėlyje vėžio ląstelės numirė ...  Bet iki vaistų tai 20 metų, tingiu rašyti visos istorijos KODĖL .  Lietuvui prie doktarantūros prisidėjo jo darbas .

Kadangi nera jokiu mygtuku del pristatymo,tai sudejau kelias rusis i krepseli ir paziurejau,ka ismes del pristatymo,raso,kad mano adresu nera pristatymo budu,susisiekite su mumis,o kur contaktiniai duomenys irgi nieko nera.Gal tu turi kokius?
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 12, 15:08)
Visu pirma ,tikri imunines sistemos uzvedimo metodai per daug drastiskai skamba viesuose forumuose biggrin.gif
Siaip daznai jie netiketai zmonems nutinka ,susiklosto taip. biggrin.gif

Apie dirbtinius uzvedimo budus,nesu skaicius,bet pasidomesiu butinai.As tik skaiciau apie stipriosimunines sistemos negerumus kvd ligos atveju,bet ir tai neaiskus saltinis,gali but fake. bigsmile.gif
Atsakyti
Luety , bandžiau pridėti tave FB prie tos siūlų grupės . Kai atsigausi - pažiūrėk . Parašytumei jam paklaustumei kiek kainuoja siuntimas į UK . Paštu tai brangu , bet jei mikriuku gal apsimoka ?
Atsakyti
Luety, duotas tik e.paštas. Apie pristatymą rašo, bet tik Omniva.
Atsakyti

Kava, reikalavimai maistui ir vaistams skiriasi. Vaistingoji augalinė žaliava gali būti ir vienu, ir kitu. Reikia žiūrėti, ką perkam.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 12, 15:29)
Luety , bandžiau pridėti tave FB  prie tos siūlų grupės .  Kai atsigausi - pažiūrėk . Parašytumei jam paklaustumei kiek kainuoja siuntimas į UK . Paštu tai brangu , bet jei mikriuku gal  apsimoka ?

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 01 12, 15:34)
Luety, duotas tik e.paštas. Apie pristatymą rašo, bet tik Omniva.

Aciu,mielosios,pasidomesiu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 01 12, 17:56)
Zinau,kad yra valganciu sudziovintas galvutes del narkotinio poveikio,vienas youtuberis perka ia rusijos dziovintas,kaip blynai ir surenka draugus ,sedi ratu ir kramto,dalinasi pojuciais.Cia kazkokis sekta turbut,bandomuju triusiu.

Anekdotai.Luety netikėk,jau rašiau Klaipėdoje įmonė prekiauja oficialiai džiovintomis musmirių kepurėlėmis(raudonosios),ragavome pernai,vaikis atsisiuntė.Jokio jokio poveikio.Jei būtų narkotinė medžiaga niekas oficialiai neleistų prekiauti. mirksiukas.gif
Vaikai dievina sergant tik šeivamedžio žiedais ir miško aviečių uogiene.Kiek siūlau liepžiedžių,nemėgsta.Šiaip šeivamedžio uogų skani uogienė,kaip mėlynių,tik daug terlionės. ax.gif
Baigiu ištuštinti šaldytuvą,miestan nevažiuojame.Šiandien mėsos nebe buvo,ui man vilkui sunku,gerai voveraičių pilna šaldiklyje,badu nemirėme,varškę sunaudojau spurgoms.Hm rytoj jau reikia į miestą.Badu dar nemirtume,bet nooooooooooriu mėsos. ax.gif
Žoleles tik tamsioje patalpoje,tik šaknis,uogas džioviname elktrinėje džiovykloje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida dėl lapės - neturėtų sveikas žvėris eiti prie žmonių . Gal turite pažįstamų medžiotojų - skamtelkit ? Jie turėtų rūpintis . Gali būti pasiutusi . Atsargiai .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 12, 19:55)
Ingrida dėl lapės - neturėtų sveikas žvėris eiti prie žmonių . Gal turite pažįstamų medžiotojų - skamtelkit ? Jie turėtų rūpintis . Gali būti pasiutusi . Atsargiai .

Eina. Aš Vilniuj matau smile.gif ir manęs išvis nebijo, tik nuo šuns bėga. O fb mačiau prikelta kaimynų fotkių, kad lapė požeminėj aikštelėj ant mašinos stogo miega. Graži, pūkuota smile.gif ir į kamuoliuką susisukus, ir atsistojus, ir sėdinti ))
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 12, 20:55)

Labas rytas.
Su laisvės diena mergaitės. 4u.gif

Tai kad medžiotojai medžioja kiekvieną šeštadienį.Ir praeitą mdžiojo,klientai pasakojo.Iš 7 stirnų besigano-3.Kain ar jie lapes šaudo?Vat ko nematome šernų,vienintelį kartą vieną matėme išėjųsį iš miško.Mes mat kitame upės krante,jie garantuotai ganosi anoje pusėje. ax.gif
Atsakyti