Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2022 01 13, 15:30)
Zmones verti daug daugiau ir nebuk naivi,jei galvoji,jog mes ja rinkom.

Luety tingiu ginčytis ... Yra schema Lietuvoje , kada koncervataoriai ateina į valdžią. Tada kai žmonės nebalsuoja .
Atsakyti

Ex, kad jau tiek žiūrovų turi, tai ir dešrelių reik bent trijų.

Aš taip pat saldainio noriu. Veliuonos neturiu, o Sostinės negaliu. Tai ir nereik tuomet. Labai šiuos mėgstu. Kainos tik bais nedraugiškos.

Tuoj jau sėklas reiks pravėdint, apsižiūrėt, ką reik nusipirkt.

Daržovės brangsta, tai pačių augintos įgyja ne tik sveikatos, skoninę, bet ir finansinę vertę.

Šiemet burokėlių metai - auginu kas antrus metus, vienas auginimas, vienas darymas dviems metams.

Atsakyti
As domiuosi politika.Ir man negeda.
O dabar isivaizduokit ,kad po nato ir rusijos derybu ,kur buvo svarstoma europos ateitis ,be pacios europos biggrin.gif ,kad ruskiam su tokiom zaliavu ir energijos kainom jau ir expansija po karmanu biggrin.gif
Nes USA sako ,kad ruskiai brangiai sumokes jei plesis,o ruskiai sako kad va pagaliau susitaupem ,galim sau leist. biggrin.gif
O man jau set 15 diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 sausio 2022 - 15:50

pamenu kaip buvo prie ruso, nors buvau vaikas. nuperka batus vienus is vienu, koja paaugo, batu kitu negausi, nesezonas, mama mokytoja viena mus dvi augino, reiskia pinigais nelyja, tai ir pravarai sezona biski pirstus surietes. Kitus batus labai grazius turejau, bet tryne kaip nzn kas, amziais kruvinais kulnais. pakali plaktuku siules, pakisi laikrasciu ir varai pormyn i gyvenima

o del laisves tai labai dziaugiuosi, ir del saves, ir del vaiku, ir del visu. laisve rinktis, laisve gyventi kur nori, su kuo nori. ir valdzia as rinkau, ir kai ateis laikas vel rinksiu. ir smerkiu siandienine buduliu akcija. va kokia as

Atsakyti
Nelaikau savęs buduliu .
Taigi prie Tarybų tie kurie galvojo ne taip kaip valdžia liepė irgi buvo neprogresyvūs. Nieko naujo smile.gif
Atsakyti

Nelaikau savęs buduliu .
Taigi prie Tarybų tie kurie galvojo ne taip kaip valdžia liepė irgi buvo neprogresyvūs. Nieko naujo smile.gif

nu as irgi tamstos nelaikau buduliu. ar jus snd prie seimo svilpet? tada laikysiu

Viskam yra laikas ir vieta. tarkim vyksta marytes vestuves. as pykstu ant jos uosves ir atejus svilpiu ir sukeliu skandala. ka as uzgavau? maryte ar jos uosve? stai kur klausimas ir atsakymas

Atsakyti
O kas tokie yra progresyvus? Ir isvis kur dabar progresuojam?
Marytes vestuves yra privatus balius.O vilniaus centras ir dabartine valdzia irgi privati?
Jei turi saskaitu su uosve ,tai kreipkis tesiogiai ,bet i skandalus grazu paziuret ,kai nedalyvauji tesiogiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 sausio 2022 - 16:37

bet si diena skirta zmonems, laisves gynejams. tai ju diena ir ja sugadino. tai mano nuomone

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2022 01 13, 17:49)
<p>bet si diena skirta zmonems, laisves gynejams. tai ju diena ir ja sugadino. tai mano nuomone</p>

Taigi visos cia savo nuomone.
Bet teigti ,kad si diena yra privati ceremonija ,na tesiog segregacijos quintessencija.Susipriesinimo ir nesantaikos pikas.Tesiog taip yra
https://www.youtube....h?v=d55ELY17CFM
https://www.youtube....h?v=42XlSDNQcrs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 sausio 2022 - 17:13
kukuska007 mes karantine smile.gif
O šiap tai man senai dėl nieko negėda ax.gif Ir nieko nebebijau . Per sena kreipti dėmesį , ką ir kas pagalvos . Man niekas nepasikeis , kuo mane laikys kiti . Galiu būti buduliu tongue.gif
Jei Tarybas atsimeni kaip neturėjimą gražių batų ax.gif gal ir džiugina daiktų gausa. Jei atsimeni ir demagogija, šios dienos aktualijos atrodo kitiap .
Atsakyti
Jooo… Buduliaia, vatnykai… Dar šunauja, šiandien tiesiog ne žmonės, anot vieno “iškilaus” dieduko… Tai nieko, kad tie nežmonės jam pensiją moka, kitus nušvilptus savo mokesčiais išlaiko. Ir tik nesuprantu, iš kur toks jautrumas. Rėkė, švilpė… Vajė, vajė – siaubas, siaubas. Tai gal reikėjo kokių srutų kelias cisternas prie seimo išpilt, kaip kokie prancūzai? Beje, sako, kad ten tai laikoma normalia demokratijos išraiška.
Jei būčiau buvusi ten, būčiau taip pat triukšmavus atitinkamais momentais. Ir galiu būti budulė – dzin, pripratus prie epitetų. Beje, kai buvo kalbama apie žuvusius, triukšmo nebuvo. Ir vėliau savo kalbose kalbėtojai deramai ir pagarbiai paminėjo žuvusius prieš 31 metus. O kad nušvilpta nebe mergaitė pagal iškvietimą, tai nieko bendro su nepagarba žuvusiems už laisvę neturi.
O didžiausi buduliai sėdi seime ir vyriausybėj. Ir dar pavojingi buduliai. Vakar pažiūrėjau ir paklausiau seimo sveikatos reikalų komiteto posėdį. Jo… blink.gif
Atsakyti

dusia, tarybus atsimenu netik del batu, yra ir daugiau, ir nesiilgiu ne kiek. tuos kur prie ruso buvo geriau reiktu i celiabinska koki pasiust pusmeciui i sanatorija

ir isvis, as esu abejinga daiktu gausai ir gyvenu gana asketiskai, bet dziaugiuosi laisve ir galejimu rinktis

progresyvumui pagrindas turetu buti svietimas. nuo mazens apie politika ir apie finansus . manau to labai truksta. unku issiplesti, kai telefonu rasai

Atsakyti