Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Tie ruskiai dabar geriau gyvena uz jus lietuvoje.Sakyciau Afganistanas tiktu siuo metu laiku biggrin.gif
As matau kiek nariu skaito tema.Daug.Kokia cia proga toks populiarumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 sausio 2022 - 18:33

Aš balsuoju už konservatorius. 

Nesuprantu tos nepagrįstos neapykantos.

Ir aš balsavau už Šimonytę.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 13, 13:35)
Luety tingiu ginčytis ... Yra schema Lietuvoje , kada koncervataoriai ateina į valdžią. Tada kai žmonės nebalsuoja .

Kai nebalsuoja tai reiskia isrenkam?Senai galimai visokios Smartmatic masinos renka.

QUOTE(kukuska007 @ 2022 01 13, 14:49)
<p>bet si diena skirta zmonems, laisves gynejams. tai ju diena ir ja sugadino. tai mano nuomone</p>

Demokratijoj niekas nieko negadina,tik isreiskia savo nuomone.O jums nesugadinta svente,jog lig siol sausio 13 zudikai nenubausti,kad viena KGB rusijos paslaptis net prezidente buvo pastatyta?

Pritariu Dusiai ir Kavasucitrina. 4u.gif 4u.gif
Kukushka,cia niekas neaukstina sovietines santvarkos,o buvo,kaip buvo,vieniems geriau,kitiems blogiau,o teisybes ieskotojams visai blogai,bet jiems visada blogai buna.
Atsakyti
AA, o tavo čigonynas būtų per gerai? biggrin.gif
Pou, tau nepagrįsta, kitiems - pagrįsta. Aš neapykantos nejaučiu, man tik nepatinka jų šalies valdymas, o dažnai nevaldymas. O jei ir kas jaučia tą neapykantą, tai gal ne didžiausia nuodėmė? Gerai, kad rinkai - ką norim, tą renkam, tik kito karto rinkimų jau gal net nebus biggrin.gif Aš nerinkau niekad. Ai, rinkau kartą mero rinkimuose biggrin.gif. Bet tai ką daryt, kad visai, nu visai nebuvo ką rinkt. O ir balsavau už asmenį, ne už jo partiją. Tik vis tiek jo neišrinko biggrin.gif
Atsakyti
Nebuvau šian prie seimo, nešvilpiau ir nerėkiau, bet ta šunauja, 'ne Lietuvos žmonės' ir 'mes vis tiek toliau einam savo keliu' man labai neskaniai nuskambėjo. Tos šunaujos šiaip ar taip ne keli šimtai, prie tokių priskiriami visi, nepritariantys bet kokiems valdančių sprendimams, nebūtinai dėl skiepų ar gp. O tokių jau yra labai daug. Ir visi jie durneliai ir plokščiažemininkai? Toli gražu. Ir dauguma jų vis dėlto dirbantys ir mokantys mokesčius, o į juos žiūrima kaip į valstybės priešus. Bet koks kritikos žodis apšaukiamas ėjimu prieš valstybę. Konservatorių arogancija yra žiauriai per didelė. Ir taip, aš jų nemėgstu dar nuo ano jų valdymo.
Atsakyti

Kava, aš nesiginčyju. Kiekvienas turim teisę į savo nuomonę.

Tik šiaip, pamąstymui...šiandieninė protesto išraiška vietoj ir laiku?

Man, tiesa pasakius, kraupu. Organizmas netoleruoja buko fanatizmo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 01 13, 19:08)
<p>Kava, aš nesiginčyju. Kiekvienas turim teisę į savo nuomonę.</p><p></p><p>Tik šiaip, pamąstymui...šiandieninė protesto išraiška vietoj ir laiku?</p><p>Man, tiesa pasakius, kraupu. Organizmas netoleruoja buko fanatizmo.</p>

Nežinau, kuo ta vieta ir laikas blogas.
Kitais laikais nepavykdavo tiesiai į akis kai kam išreikšti nuomonę apie juos, nes iškrapštyt iš rūmų, išlįst pasikalbėt - niekaip. Na, o čia gera proga. Tai ir valio.
Nematau nei fanatizmo, nei juo labiau buko. Gal į skirtingas vietas žiūrim.
Atsakyti

Saintlina, apie kiekvienos partijos valdymą galima papasakoti oi kiek daug. Vieni populistai, kiti - ne.

Nėra šventų. Yra asmenybių, kurios man labai prie širdies, yra, kurių nemėgstu. Visose partijose. Bet kaip kitos partijos savo valdymo laikais tvarkydavo savo reikalus, tai šiaip baisu.

Daug kas nemėgsta konservatorių už jų praeitą valdymo kadenciją. Bet kažkodėl visi labai mėgo socdemus, kurie tokį palikimą paliko konservatoriams. Tik daug kas linkę tai užmiršti.

Aš ne tik farmaciją baigiau, bet ir ekonomiką. Puiki profesorė dėstė valstybės finansus.

Atsakyti
Pou ,tai pasisakyk apie ekonomika,jau ryta prasiau.
Atsakyti

AA, tikrai ne. Šioje temoje dalyvauju ne tam, kad sveikatą gadinčiaus. Per daug emocionali esu. Pernelyg priimu viską asmeniškai. Čia jau mano bėda.

Atsakyti
Gal dar šito kas nematėt biggrin.gif. Tegul prieš 4 m rašyta - daug ką pasako.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
O kodel ekonomika tau kelia tiek emociju? Gi tik skaiciai .Pou .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 sausio 2022 - 19:43