Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Gal dar šito kas nematėt biggrin.gif. Tegul prieš 4 m rašyta - daug ką pasako.
432b19ddfb39.jpg

Kava, būk maloni, įkelk visą tekstą, dėl ko šitas komentaras parašytas. Ne laikas svarbu, kada parašyta, o kontekstas.

Aš skaičiau, o Tu?

Visai nejuokinga jau patapo. Negi Tu skaitai tik tai, neįsigilinus? Ir tuo vadovaujies?

Bukas fanatizmas man yra tai, kai žmonės tiki savo vedliais  neįsigilinę.

Buvo labai smagu pabendrauti šioje temoje. Bet man reikia atšalti nuo visko. Mano dugnas jau pramuštas.

Nuoširdžiai visoms linkiu labai stiprios sveikatos ❤😘

Paskaitinėsiu jus vis dar. Apkabinu.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 01 13, 19:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="72917283" data-time="1642095451"><div><p>Gal dar šito kas nematėt vartotojo įkelta nuotrauka. Tegul prieš 4 m rašyta - daug ką pasako.
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://radikal.ru'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p></div></blockquote><p>Kava, būk maloni, įkelk visą tekstą, dėl ko šitas komentaras parašytas. Ne laikas svarbu, kada parašyta, o kontekstas.</p><p>Aš skaičiau, o Tu?</p><p></p><p>Visai nejuokinga jau patapo. Negi Tu skaitai tik tai, neįsigilinus? Ir tuo vadovaujies?</p><p></p><p>Bukas fanatizmas man yra tai, kai žmonės tiki savo vedliais  neįsigilinę.</p><p></p><p>Buvo labai smagu pabendrauti šioje temoje. Bet man reikia atšalti nuo visko. Mano dugnas jau pramuštas.</p><p></p><p>Nuoširdžiai visoms linkiu labai stiprios sveikatos ❤😘</p><p></p><p>Paskaitinėsiu jus vis dar. Apkabinu.</p>

Neskaičiau, nes nežinau, kur skaityt biggrin.gif. Bet ar tai esmė? Ne jos čia žodžiai, ji kažką cituoja? Tada atsiprašau, nors kad būtų citata tai nematau. O jei jos, tai visai nesvarbu kontekstas, o tik leksikonas.
Dėl buko fanatizmo. O tu žinai, kad tie švilpę tiki kažkokiais (kokiais?) vedliais? Ir dar neįsigilinę? Pasidalink, prašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 13 sausio 2022 - 19:52
Pou , tu per daug emocingai reaguoji,nebent turi asmeniniu giminiu ar artimuju.
Nes sioje situacijoje net idejos jokios nera ,ka ginti.
Atsakyti

Gal dar šito kas nematėt biggrin.gif. Tegul prieš 4 m rašyta - daug ką pasako.
432b19ddfb39.jpg

sudas ir niekas cia. nei konteksto, nei nieko

Atsakyti

AA, kaip ir rašiau, mano protėviai iš mamos ir tėtės pusės buvo kovotojai už laisvą ir nepriklausomą Lietuvą, už žmogaus pamatines teises. Su daugeliu buvo susidorota, nužudyti, kalinti, ištremti, vėliau neleista studijuoti, ką nori, dirbti, kas patinka ir t.t.

Man tai yra labai asmeniška.

Ir man nepatinka, kai cituojami tokie posakiai, šiaip, for fun. Nes tai turėtų atspindėti žmogaus leksiką, atspindėti patį žmogų. Neįsigilinant. Ir tampant toliau, norint pabrėžti žmogaus menkumą. Tiesiog.

Kada nors, kai praeis viskas, grįšiu, dabar paskaitinėsiu. Nepatinka. Negera. Ne ta diena.

Atsakyti
Pou, nu niekaip nesuprantu tavo reakcijos. Bet padarykim taip. Seni laikai, kai aš čia aktyviai bendravau. Kažkas užėjo paskutinėm dienom - matyt, per daug laisvo laiko turiu biggrin.gif. Tai dingstu aš vėl, kad tave taip erzinu ir jautrinu, o tu būk, rašyk, nesivaržyk mirksiukas.gif
Taigi, lendu atgal į urvelį, čiau! biggrin.gif
Atsakyti
Oi zmones,ko cia dabar susijaudinot del tokiu dalyku.Cia kaip koks balius,kai pasidaro idomu tada visi iseina. biggrin.gif
Cia tesiog eiline diskusija uz ir pries sistema.Ir butent tokie emocingi dalykai cia nereikalingi.Ir kenksmingi.
Bet velgi tai gyvenimas.Konfliktai irgi gyvenimo dalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 sausio 2022 - 20:27
Nieko nesakiau smile.gif taika/draugystė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 sausio 2022 - 20:33

Kava, nenoriu, kad išeitum. Tu senbuvė, čia aš priešokom įlendu. Dakyvauk, čia tavo draugės.

Man ši diena tiesiog labai jautri. Nereikėjo veltis į diskusijas. Kai ateis sėjos metas, apie pomidorus ateisiu pakalbėt ir aš 🌷

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 13, 20:21)
Oi zmones,ko cia dabar susijaudinot del tokiu dalyku.Cia kaip koks balius,kai pasidaro idomu tada visi iseina. biggrin.gif
Cia tesiog eiline diskusija uz ir pries sistema.Ir butent tokie emocingi dalykai cia nereikalingi.Ir kenksmingi.

Būtent.
Tai dabar pusė temos narių išsilakstys dėl tokio nieko. Taip ir sakiau, kad blogis ta partija ))))
Atsakyti
Pou ,nemanau kad cia kas nors tavo prieses biggrin.gif
Atsakyti

Saintlina, žinau, kad dirbi. Man taip pat tenka visko paragaut.

Aš dar žiūriu ne tik verslo, bet ir versle dirbančių samdomų žmonių teisių. Būtent ši partija į tai labai atsižvelgia. Visos kitos žiūrėjo tik verslo. Bepigu verslui, kai jo samdomus darbuotojus turi vėliau remti valstybė. Bjauru būdavo žiūrėt, kai paskutinę minutę nuleisdavo iš aukščiau suderintus sprendimus, prieš visus pavaidinę kaip rūpi žmonės. 

Kitas dalykas, konservatorių koalicijos su liberalais. What? 

Na o dabar jau baigiu.

Atsakyti