Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 14, 14:09)
Muka, kiek ten visko vartoji?
Primygtinai rekomenduociau imti savaites atostogas nuo visu papildu ir medikamentu.Prakaitavimas arba kondensacija yra kai staigiai keiciasi temperatura,tas rodo citokinu audra.Tokiu atveju labai nerekomenduociau jokio didesnio fizinio kruvio.Tik kopti i kalvas pusynuose.Del fitoncidu , i kalvas del sirdies.

naa turėjau du mėnesius atostogų išskyrus nuo spaudimo.... tai viską mesti šalin.... o man nuo "rudenio" tai labai reikia vartoti verysad.gif

Kaži kaip sode pas mumimes tai ant kalno reiktų nulėti ale bais tingisi .....
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
o pas mus saulyte sviecia,grazu,smagu .Tevelis labai silpnas,bet jau ramus .Nerasiau,kai jam buvo tos haliucinacijos,atejo slaugytoja pirma,pamate situacija,skambino i ofisa,ka daryt,atsiunte paramedika,kuris israse vaistu,cia pat padare kazkoki slapimo tyrima,pasakė,kad jam slapimo infekcija,atsieit seniems daznas reiskinys ir israse antibu.Vel!
As netikejau,nenorejau duot,bet brolis nugalejo ir ka,po antibu ryte atejo ramybe.Taip pat buvo ir pries antra plauciu uzdegima,tik silpniau .Slaugytojai ateis 2xd.Ryte apue 7:00 ir vakare pries 17:00.Kita sav.visa brolis turi but darbe butinai,virsininkas isvyksta i Vokietija,tai brolis ji pavaduos ir jokiu sansu likt namie Meldziu,kad viskas eitu sklandziai.kol mano savaite baigsis .
Buvau paste,tai gryzdama dar prasiejau rata apie kvartala daugiau,kad pakvepuot tokiu svieziu ryto oru.
Vejas pavojinga,saugokites,geriau sedet namie egu gaut plyta ar medi ant galvos
Ryt sodinsiu paprikas ir paskui dar kelias veluau,ziuresiu,kas geriau.
Atsakyti
Organizmas nustoja pasisavinti greit tuos ingridientus.Tik apkrova ,daugiau nieko.Reikia daryt pertraukas.Su spaudimu tai gali bandyt suvalgyt koki saliero gumba,sociai diurezes ,spaudimas turetu neuzkilt.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 14, 14:27)
Organizmas nustoja pasisavinti greit tuos ingridientus.Tik apkrova ,daugiau nieko.Reikia daryt pertraukas.Su spaudimu tai gali bandyt suvalgyt koki saliero gumba,sociai diurezes ,spaudimas turetu neuzkilt.

nuuu gal ir teisi bet ašmilsinujeigu darau du mėnesius pertrauką tai gal tinka taip ... dėlspaudimolabai blogai būna jeiguneišgeriu vaistų verysad.gif o jau paie rudeni tai net nešneku...
Atsakyti
As butent salierus su skumbre valgiau del rudenio.Daug.Zuvi per diena ir sesis saliero pagaliukus.Elagine rugstis ir apipiapinas ,dar vartoju tripala,netikras datules ,pas mus tokios auga.
Man dabar labaii trukdo tas uzdegiminis indeksas del skiepu extrasensiskai diagnozuot ir gydyt.Labai atsizvelgiu i galima kraujo sutirstejima,todel vytauto apkaba turetu but pas kiekviena susipratusi pilieti.Dusia del prakaitavimo labai padideja trombu galimybe,todel nepersistengiam su gimnastika..
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 14, 14:38)
As butent salierus su skumbre valgiau del rudenio.Daug.Zuvi per diena ir sesis saliero pagaliukus.Elagine rugstis ir apipiapinas ,dar vartoju tripala,netikras datules ,pas mus tokios auga.
Man dabar labaii trukdo tas uzdegiminis indeksas del skiepu extrasensiskai diagnozuot ir gydyt.Labai atsizvelgiu i galima kraujo sutirstejima,todel vytauto apkaba turetu but pas kiekviena susipratusi pilieti.Dusia del prakaitavimo labai padideja trombu galimybe,todel nepersistengiam su gimnastika..

O vytautas visada šalia mėgstu aš jį ax.gif Ok pabandysiu negerti nors papildų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 14, 12:38)

Supratau , taip ir pasakysiu trenerei 4u.gif
Atsakyti
Čia ne aš biggrin.gif. Čia kunigo Roberto Grigo mintys. Su visu kontekstu smile.gif
https://www.laikmeti...DNEefFklF5btfBk
Atsakyti
O man nesvarbu ką kiti komentuoja apie tai ….man svarbu ką tas žmogus galvoja kaip jis jaučiasi taip kalbejas apie žmones ….kaip sakoma ar jis kartotų dar karta tuos pačius žodžius ….
Atsakyti

Lab. 

Uoj kokie lesiaus karčiai, kokia kudlų spalvinė gama. Ir koks savim patenkintas  :wub:

A.Alta, davai nevarom ant Kauno. Ko tau ten pritrūko, gatvės? Dingo? Ateina laikas ir ištisi miestai dingsta, o čia, pamanyk, kokia nupezusi gatvelė išnyko.

Gražėja miestas, tik visokių miesto bumbeklių nemažėja. Tai jiems sniego nuo takelio kažkas nenukasė, tai druskos nepapylė laiku, patys sėdi savo inkiluose mordas suraukę, rūras prie radiatorių prispaudę ir nė krust, patys savo kumpių nepajudins. Dar kažkas kaltas kad paslydo, jų ranka ar koja sulūžo. Tokiems bambekliams reik abi rankas sulaužyt, vistiek jomis nesinaudoja.

Vėjas naktį man jauku, klausausi jo ūžimo medžiuose, miegas labai gerai ima. O jei dar ir lietus, tai išvis tobula gamtos lopšinė. 

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 01 14, 20:19)
Vėjas naktį man jauku, klausausi jo ūžimo medžiuose, miegas labai gerai ima. O jei dar ir lietus, tai išvis tobula

Kai po stogu ir prie židinio, tai tobula. Bet kai šian penkis kartus šunį tokiu oru (vėtra ir lietus) vedžiojau, tai gal kiek trūksta iki tobulumo ))) o šitas kytras manipuliatorius pareina ir vėl tom savo Šreko katino akim žiūri, lyg tris paras lauko nematęs. Mislinu, gal.pilvą skauda, pasakyt negali. Aunuosi, rengiuosi,vėl einam. O šitas smagus kaip voverė pagalius nešioja, strakalioja ))
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 01 14, 14:10)
Čia ne aš biggrin.gif. Čia kunigo Roberto Grigo mintys. Su visu kontekstu smile.gif
https://www.laikmeti...DNEefFklF5btfBk

Puikios mintys.O ir gyventoju apklausa parode,kad 75% pritaria tam,23nepritaria,o 2 neturi savo nuomones.

QUOTE(Ex @ 2022 01 14, 18:19)
<p>Lab. </p><p>Uoj kokie lesiaus karčiai, kokia kudlų spalvinė gama. Ir koks savim patenkintas  wub.gif</p><p>A.Alta, davai nevarom ant Kauno. Ko tau ten pritrūko, gatvės? Dingo? Ateina laikas ir ištisi miestai dingsta, o čia, pamanyk, kokia nupezusi gatvelė išnyko.
</p><p>Gražėja miestas, tik visokių miesto bumbeklių nemažėja. Tai jiems sniego nuo takelio kažkas nenukasė, tai druskos nepapylė laiku, patys sėdi savo inkiluose mordas suraukę, rūras prie radiatorių prispaudę ir nė krust, patys savo kumpių nepajudins. Dar kažkas kaltas kad paslydo, jų ranka ar koja sulūžo. Tokiems bambekliams reik abi rankas sulaužyt, vistiek jomis nesinaudoja.</p><p>Vėjas naktį man jauku, klausausi jo ūžimo medžiuose, miegas labai gerai ima. O jei dar ir lietus, tai išvis tobula gamtos lopšinė. </p><p></p><p></p><p></p>

Ex,tu,kaip Valinskas daraisi,anis tai issaudytu po 1 lenkus,o tu abi kojas ir rankas sulauzytum. biggrin.gif Kas cia darosi su jumis,is kur tie smurto troskimai? wub.gif
Atsakyti