QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 14, 11:15)
Taip ,kaunas yra kaimas ir tik plestis ir plestis.O ko pernai gatves dingo? Isejom mes su kuma prieteliu aplankyt ,ziurim ,kad gatves neber tik zemiu kalnas.Skambinam zentui ,apkaltino girtuoklyste.Bet aisku paskui isitikino,kad gatves neber .
Muka ,prasau referuoti ka dar is mano rekomenduotu vartoji ,cia supranti ne visam likusiam gyvenimui paskirta

O temoje tai ekonomistes ,jus kazkaip per daug emocingai ir pavirsutiniskai postinat.Bet jusu teise.
As tik skaiciuoju ,kiek pazistamu lietuvoje kasdien vis praranda darba,kaip keikiasi del saskaitu , o sildymo saskaitos turbut dar ne neatejo.
nuo kosulio ir bronchų jau nutraukiau. Geriu alyvmedžio ekstraktą plius silimariną, black cocosh ir kas liepta doktoršų o va to kur insktam padėti nerandu ant lietuvos o canephron netinka? ai amalakio nerdau, bet va MB kutki jau užsakytas. O ką dar pamiršau
Nesupratau kodėl paviršutiniškai ... žinai skaičiai kartais irgi pritempiami jau ką ką dirbant versle dažnai tai daroma
O dė lKauno aš džiaugiuosi, kad turime tokį merą, tikras šeimininkas mieste ir jeigu gatvė dingo reiškias ji nereikalinga

bus kita

Tiesa teko dalyvauti pokalbyje tai pas jį nėra neįmanoma reikia ieškoti kelių kad būtų įmanoma.
Dusia ai kažkaip silpna ir įtarimą turiu nuo tų vaistų kur šlapimo rūgšti tvarko. Poskiepo lyg jau viskas dar dūrio vietą skauda MB jau visi gerai
O dėl plaukų kas atsimena ir matė tai aš garbanota ir kartais šviesiom kartais tamsenėm sruogelėm. Niekada sau nekerpu plaukų, močiutė sakė nevalia kažką ten nusikerpi nepamenu ar laimę ar protą ar tą ir tą

Tiesa labai labai išsausėjo plaukai aliejuką tiesiog susiurbia
Dusia o TB dukrai irtau ar jaučiasi silpnumas, kurį dažnas jaučia po koronės