Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety ,tie buduliai kas ten pabaube yra visas protesto potencialas.
Visi kiti yra superfaini ir superelitas ,dar naga nusilaus,ant kojos kas uzlips . biggrin.gif
Atsakyti
Šian vos nuo kėdės nenusivožiau, per tv išgirdus pasiūlymą PVM iki 23% pakelt blink.gif blink.gif blink.gif dievaž reik pradėt dairytis kur išsikelt, abo pabaigos šitam briedui turbūt nebus blink.gif
Atsakyti
Kas supranta angliška:
:Britain to 'Treat Coronavirus Like a Cold': Bojo readies to Scrap Plan B & End all Covid Restrictions

PM Boris Johnson is going to drop plan B and let Covid measures expire come March. Here's what you need to know:

▪️Working from home - DROPPED

▪️Mask Mandate - DROPPED from Thursday

▪️Compulsory Covid certification - DROPPED (Jan 27)

▪️Self-Isolation to expire March 24

Westminster is now developing a "long-term strategy for living with Covid-19."
Nemanau,kad cia jau pergale,bet laikinas atokvepis pries ta,ka jie sugalvos toliau.Bet teismai uzvesti,ziuresim.
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety matai kol pati nepatiri tol tiki ką kiti rašo, o va tėvuliui kokia priežiūra 4u.gif
Saintlina o kaip pinigus surinkti lengviausiai į biudžeta tik didinti mokesčius ir nikeo naujo, dėja jie negalvoja apie stabilizavimą... vis šūkauja, kad lenkiūksčiai užsilenks su tokiais mokesčiais net įdomu pasidarė kurie pirmi....
Lesius matosi turi mėlyno kraujo o jau turi palikuonių jis pats. Net neabejoju, kad turi Cac titulų 4u.gif
Kaulus suka kiba vėl kokia audra buvo ....
laukiu kavos 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lesius(mes vistiek jį taip vadiname,tegul nepyksta)- wub.gif wub.gif wub.gif

Sakykite,šveitimo mileteliai išimti iš prekybos?Na tegul jie dulka,kenkia,bet man su jais senoviškai gerai šveičiasi. ax.gif Su tais pieneliais niekas taip švariai nenusivalo. ax.gif
Ir vėl vėjas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 01 20, 08:05)
Saintlina o kaip pinigus surinkti lengviausiai į biudžeta tik didinti mokesčius ir nikeo naujo, dėja jie negalvoja apie stabilizavimą... vis šūkauja, kad lenkiūksčiai užsilenks su tokiais mokesčiais net įdomu pasidarė kurie pirmi....
Lesius matosi turi mėlyno kraujo o jau turi palikuonių jis pats. Net neabejoju, kad turi Cac titulų  4u.gif

tai taip, čia išvis paprasčiausias būdas PVM ant visko užmest. O ypač ant kasdien besipučiančių kainų.. Nieko jie negalvoja, jiems ir taip gi neblogai gyvenasi.

Lesius palikuonių neturi. CAC turi smile.gif bet patiną renkasi kalės šeimininkai. Kolių šiaip labai nedaug, o veislynai turi savus patinus. Buvo besidominčių iš Italijos, Ispanijos. Bet jiems labai toli važiuot, spermą siųst dar brangiau. Be to, Lesius irgi turi trūkumų. Taip kad sunkiai su tais palikuonim smile.gif

Labas rytas smile.gif foto vakarykštė, nes kol kas rytais per tamsu fotkint smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 sausio 2022 - 08:52
jatau jatau, vakar anyta paskambino, kad už elektrą labai didelė sąskaita atėjo. Nuvažiavo MB aiškintis, parsivežė visus popierius. Pasirodo, pasirašė ana sutartį su elektros tiekėju - kintamom kainom. O elektros pridegina ~ 400 kw per mėn. Po 0,35 eur/kw praėjusio mėn kainom. Negana to, nublūdo ir už anksčiau ėjusį mėnesį sumokėjo iš viso nepilnus du eurus už elektrą, nes ji taip suskaičiavo. Taigi dar skola. Ir vyšnaitė ant torto - dar 1008 kw nedeklaruoti, už kuriuos dabar jau dar didenė kaina bus. Vienžo...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 01 20, 11:58)
jatau jatau, vakar anyta paskambino, kad už elektrą labai didelė sąskaita atėjo. Nuvažiavo MB aiškintis, parsivežė visus popierius. Pasirodo, pasirašė ana sutartį su elektros tiekėju - kintamom kainom. O elektros pridegina ~ 400 kw per mėn. Po 0,35 eur/kw praėjusio mėn kainom. Negana to, nublūdo ir už anksčiau ėjusį mėnesį sumokėjo iš viso nepilnus du eurus už elektrą, nes ji taip suskaičiavo.  Taigi dar skola. Ir vyšnaitė ant torto - dar 1008 kw nedeklaruoti, už kuriuos dabar jau dar didenė kaina bus. Vienžo...

jooo pensija visa bus tik ant elektros verysad.gif Aš kol kas su tėvais sutartėme nieko nepasirašyti sakiau aš pasirašinėsiu tuomet visi pas vieną ir eisime. Nors dabar kiek stebiu tai Ignitis kainos gal pigiausios...
Atsakyti
Kabas rytas 4u.gif
menulis jau vos vos dyla vienas sonas.Kazkaip pilnatis praejo neblogai,tik su ryskiais ir isimenamais sapnais.
Indridos kava kokia gyva,uzteks man atrodo visoms is to stebuklingo asotelio. 4u.gif
Lesius,tai kaip vizitine kortele musu forumo tapo.Isdidus ,susimastes,nelaukia jis pavasario,galvoja,kaip ta ziema prailgint biggrin.gif biggrin.gif
Tevelis miega ispraustas slaugytoju anksti ryte,o as megaujuosi vienatve ir kava.Tiesa nera vienatvesm,ant sofos Indi liudi savo draugo.Pasitiko,pavizgino uodega ir vel rodo,kad ja reik uzkelt ant sofos.O kaimynu vienam name juodas grazus katinas lange.Is kitos puses kaimynas turi pukuota,melynake kate,gal persu kilmes,nezinau,nu jau grozis akiu,galiu pasigaut ja ir issinest,nesusilaikyt.Leidzia jai valkiotis,vis ziuriu ryte pareina ir vartosi kieme.Musu ivaziavimas bendras su kaimynu.
Ketvirtadienis,vaziuojant maskuotu nemaciau,matysim ar visiems dasus,kad ju nebereikia niekur.
Vaziuojant pas broli yra labai apkrautas ziedas,o salia jo trys keistu konstrukciju 5G bokstai.Vienas su langeliais kazkokiais virsunej,pats auksciausias,vienas toks,kaip apverstas butelis,daug mazesnis,o kitas kaip juodas storas kaminas.Apie juos daug metaliniu deziu,tai ten jau trecia diena kaip dieba technikai,jungia,vakar net keltukas buvo,kazka dare virsuj.Jauciu jungia jau baisa pabaisa.Nieko gero ji neatnes,tik dar daugiau onko susirgimu.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 01 20, 10:02)
jooo pensija visa bus tik ant elektros verysad.gif

kad pas ją jau ir neužteks..

Mes irgi dar nepasirašėm, nors ištisai man skambina. Reik laukt kol čia kas stabilizuosis. O ar stabilizuosis, dar neaišku. Gal toliau kils.
Atsakyti
Labos,
Tobula tema ir kavos ir pozityvo biggrin.gif
Saintlina moki fotkinti . Gal darbas su tuo susiriša ? Tobulas Lesius tobuloj aplinkoj 4u.gif Nerealios nuotraukos.
PS kai klausai žinių sėsk ant sofos tongue.gif Nuo kėdės tikrai nukristi gali paklausęs valdžios sprendimų.
Vakr LRyto antraštė buvo tokia :

N. Mačiulis: su siaubu stebiu tai, kas vyksta Lenkijoje, ir meldžiuosi, kad Lietuva nenueitų tokiais klystkeliais

Juokiausi garsiai . O kažkada gerbiau šitą žmogų . Pasirodo viskas yra perkama ir parduodama. Corona kaip katalizatorius. Kaušpėda, Mamontovas visi parsidavė .
Klausimas - ką darys su Lenkija ? Koncertiną teks tiesti ir nuo lenkų ?

Luety britai nekvaili , žinojo kas laukia , todėl ir pabėgo iš ES.
Pas mus tas negresia. Mano FB burbulas burzgia dėl vakarykštės LRT laidos. Kokia ten skaičiuotė buvo vaikystėje ? Imkit vaikai pagaliuką...
Nemiga mane užpuolė, pabudau 5, tai mezgėm su kate abi ax.gif Mezgu šalika , nuobodus labai darbas ... Galvojau pakaitaliosiu su kojine. Nepavyksta. Nes kojinė 2 Nr virbalais, ploni siūlai , o šalikas 3 Nr virbalais,storesnių siūlų . Nepatinka megzti pirma pusvaladį pakeitus .... nervina tiesiog .

Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2022 01 19, 12:36)
<p>isikandot ta mano buduli, tai reiketu gal apibrezima patikslint.
</p><p>protestuotojas nelygu budulis. bet tas, kuris ateina , nes niesti kumscius ir gal bus proga metyt akmenis, isplesti parduotuve, ar ka padegti tipiskas budulis. bandos padaras. svilpti ir baubti vienuolei, gavusiai gal gyvenimo apdovanojima, ka as zinau, kazkoks naujas lygis . </p>

Tai va aš tas budulis , tik lietuviškas. Be akmenų mėtymo švelniai baubiantis prieš valdžia . Bo niekaip nesuprantu , ko ta valdžia lindo į aikštė ? Prie ko jie ir sausio 13?
PS jei visi pareigingi būtų buvę ir sausio 13 ir klausę valdžios - neturėtume nepriklausomybės ax.gif
Dauguma kurie baubė ir sausio 13 ne ant pečiaus sėdėjo ax.gif
Yra nuolankūs ir patogūs žmonės ir yra mąstantys .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 sausio 2022 - 10:46
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 20, 10:34)
Saintlina moki fotkinti . Gal darbas su tuo  susiriša ?

Mano FB burbulas burzgia dėl vakarykštės LRT laidos.

nea, tiesiog patinka fotografuoti. O dabar dar ir kamera telefone gera - tik dėl jos naujo telefono ir užsireikė ))
Vaikis mano nori tuo užsiimti, ir fotiką turi, ir mokosi fotografijos. Bet sakiau, kad specialybę vis dėlto rinktųsi kitą, šitai tegu lieka pomėgiu. Bet šunį nufotografuot tai jį sunku priprašyt biggrin.gif čia per daug žemiška )))

O kas per laida buvo? TV mažai žiūriu. Atsisukčiau, jei kas verto dėmesio.
Atsakyti