Labos,
Tobula tema ir kavos ir pozityvo
Saintlina moki fotkinti . Gal darbas su tuo susiriša ? Tobulas Lesius tobuloj aplinkoj

Nerealios nuotraukos.
PS kai klausai žinių sėsk ant sofos

Nuo kėdės tikrai nukristi gali paklausęs valdžios sprendimų.
Vakr LRyto antraštė buvo tokia :
N. Mačiulis: su siaubu stebiu tai, kas vyksta Lenkijoje, ir meldžiuosi, kad Lietuva nenueitų tokiais klystkeliais
Juokiausi garsiai . O kažkada gerbiau šitą žmogų . Pasirodo viskas yra perkama ir parduodama. Corona kaip katalizatorius. Kaušpėda, Mamontovas visi parsidavė .
Klausimas - ką darys su Lenkija ? Koncertiną teks tiesti ir nuo lenkų ?
Luety britai nekvaili , žinojo kas laukia , todėl ir pabėgo iš ES.
Pas mus tas negresia. Mano FB burbulas burzgia dėl vakarykštės LRT laidos. Kokia ten skaičiuotė buvo vaikystėje ? Imkit vaikai pagaliuką...
Nemiga mane užpuolė, pabudau 5, tai mezgėm su kate abi

Mezgu šalika , nuobodus labai darbas ... Galvojau pakaitaliosiu su kojine. Nepavyksta. Nes kojinė 2 Nr virbalais, ploni siūlai , o šalikas 3 Nr virbalais,storesnių siūlų . Nepatinka megzti pirma pusvaladį pakeitus .... nervina tiesiog .
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2022 01 19, 12:36)
<p>isikandot ta mano buduli, tai reiketu gal apibrezima patikslint.
</p><p>protestuotojas nelygu budulis. bet tas, kuris ateina , nes niesti kumscius ir gal bus proga metyt akmenis, isplesti parduotuve, ar ka padegti tipiskas budulis. bandos padaras. svilpti ir baubti vienuolei, gavusiai gal gyvenimo apdovanojima, ka as zinau, kazkoks naujas lygis . </p>
Tai va aš tas budulis , tik lietuviškas. Be akmenų mėtymo švelniai baubiantis prieš valdžia . Bo niekaip nesuprantu , ko ta valdžia lindo į aikštė ? Prie ko jie ir sausio 13?
PS jei visi pareigingi būtų buvę ir sausio 13 ir klausę valdžios - neturėtume nepriklausomybės
Dauguma kurie baubė ir sausio 13 ne ant pečiaus sėdėjo
Yra nuolankūs ir patogūs žmonės ir yra mąstantys .