Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas. 

Vakar ryte išėjau į kiemą, o sniego kalnai pripustyta, net šuns nerandu sniege, sėdi įsmigęs iki ausų, strykčioja, kad iš sniego pajudėtų. Aišku, mano šuo gi katino dydžio.. Pasispjaudžiau delnus - ar aš koks bestuburis berankis goželis?? Ot ėmiau ir nukasiau sniegą, maždaug keli arai kiemo teritorijoj. Bent yra kur šuniui laisviau palakstyt.

Ačiū už gražią kavutę, Ingridut. Sėdžiu su savo kava, per langą grožiuosi ryto saule. Lauke jau buvau, nešalta. Turėtų būt graži diena. 

Atsakyti
Labas rytas,

nu jau kavos drozis,puodelio,lekstutes oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif noriu tokios formos,atrodo ir kava skanesne,nors geriu is savo yprtastinio,bet imidzas keicia skoni biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Dekui,Ingridel.
Jokio sniego,jokio lietaus ir saules kol kas nematyt,pas mus dar tik 15 min pries 9.Bet sviesos kambaryje reiktu,tamsu kazkaip lauke.
Sniego noreciau,tik ne salcio,uztektu minus 1,but tada perfect.
Lesius grazuolis,dziugina sirdi,paziurejus i foto.
Muka,stiprybes tau ir tavo zmogui. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei jau oru reportazai ,tai pas mus panasu generolas saltis kariauja.Siaip tai gerai ,jura pilna meduzu ,darzai visokiu parazitu.Gal issals kas nors.O vasara saltesne jura ilgiau vesins.
O esme tokia ,kad jei jau kokie -5C tai didziulis saltis ,gyvenimas sustoja,nekisti nosies lauk. biggrin.gif
Luety ,baklazanams dar ryskiai per anksti.Jie labai silumamegis augalas.Siaip as ju nert rasodos nebedarau.Puikiai uzauga ir lauke.Is seklu.
Ex ,gal siemet ir tu ka nors pasesi?
Atsakyti
Labos ,
Lesiukas 4u.gif Iš akių matosi , kad kažkokią zbitką sugavojo biggrin.gif
Kavo pagėriau savo , puodelis labai gražus , bet ko gero nepatogus ax.gif
Muka 4u.gif Kai retai matai, labai matosi pokyčiai . Regersas baisu ... Kiek žinau ne vieni gyvena ? Ir tavo MB taigi nepririštas, gali padėti jei yra poreikis .
Mano švogeris tėvuką parsivežė pas save, kai mamai pasidarė per sunku . Mano sesė dirba, o jis ūkininkas, tai visa slauga buvo jo . Be to tėvukas nelabai ir norėjo , kad svetimas žmogus antytę jam paduotų. Vis reikalaudavo sūnaus... Kažkaip tą pusmetį atvargo ax.gif Tokia ta senatvė neputiova rolleyes.gif
Oras gražus nes saulėtas. Lauke nebuvau , karaliauju virtuvėj . Aviena pietums , o kugelio skarda keliaus į Vilnių . Vaikas parvažiavo tongue.gif
Vakar buvom kaime. Sniego kasiau daug - takelį iki pirties , paskui sniego į šiltnamį prikasiau ... Paskui jau MB atėme kastuvą ir pats užsiėmė - su karučiu nuo kiemo sniegą vežė šiltnamin.
Pasikaitinom pirtukę, labai norėjosi po viruso. Po sniegą pabraidžiau , angelą padariau . Atjaunėjau 10 metų biggrin.gif
PS visi 6 aviliai bičių gyvi , kamuolyje . Lizdai nešilti perų vadinasi neaugina. 3 aviliams dėjau kandi tešlos . Kaip ir ankstoka sausio mėn , visada dėdavau vasarį. Tie 3 buvo silpnesni rudenį , pabijojau rizikuoti ax.gif Bus ramiau...
Mergaitės kurios ėmėt iš manęs medų - jei trūksta dar turiu ax.gif Jei tiko - patiko sakykit , privešiu ... O tai teks pavasarį midų raugti .
Luety ar numezgei tas kojines su lapeliais ? parodyk ...
Gražaus sekmadienio likučio 4u.gif
Atsakyti
https://www.dailymai...amp;ai=10431221
viva resveratrolis ,viva quercetinas ,viva saikingas vartojimas.Raudonasis labai dera su kilmingais suriais ,visada taip sakiau.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 23, 09:21)
Jei jau oru reportazai ,tai pas mus panasu generolas saltis kariauja.Siaip tai gerai ,jura pilna meduzu ,darzai visokiu parazitu.Gal issals kas nors.O vasara saltesne jura ilgiau vesins.
O esme tokia ,kad jei jau kokie -5C tai didziulis saltis ,gyvenimas sustoja,nekisti nosies lauk. biggrin.gif
Luety ,baklazanams dar ryskiai per anksti.Jie labai silumamegis augalas.Siaip as ju nert rasodos nebedarau.Puikiai uzauga ir lauke.Is seklu.
Ex ,gal siemet ir tu ka nors pasesi?

Baklazanu neseju,nesodinu,ne mano cup of tea.Tik pasidariau is tualetinio popieriaus viduriuku tuteliu uzdarus galus,sudejau i dezutes,is lauko pridejau zemiu,padejau ant radijatoriaus,kad susiltu,labai jau salta ir slapia,negaliu det seklytes dar i tokia.
Pas mus kai atsyla,tai labai greitai.

QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 23, 10:34)
Labos ,
Lesiukas  4u.gif  Iš akių matosi , kad kažkokią zbitką sugavojo  biggrin.gif
Kavo pagėriau savo , puodelis labai gražus , bet ko gero nepatogus  ax.gif
Muka 4u.gif  Kai retai matai, labai matosi pokyčiai . Regersas baisu ... Kiek žinau ne vieni gyvena ? Ir tavo MB taigi nepririštas, gali padėti jei yra poreikis .
Mano švogeris tėvuką parsivežė pas save, kai mamai pasidarė per sunku  . Mano sesė dirba, o jis ūkininkas, tai visa slauga buvo jo . Be to  tėvukas nelabai ir norėjo , kad svetimas žmogus antytę jam paduotų. Vis reikalaudavo sūnaus... Kažkaip tą pusmetį atvargo  ax.gif  Tokia ta senatvė neputiova  rolleyes.gif 
Oras gražus nes saulėtas. Lauke nebuvau , karaliauju virtuvėj . Aviena pietums , o kugelio skarda keliaus į Vilnių . Vaikas parvažiavo  tongue.gif
Vakar buvom kaime. Sniego kasiau daug - takelį iki pirties , paskui sniego į šiltnamį prikasiau ... Paskui jau MB atėme kastuvą ir  pats užsiėmė  - su  karučiu nuo kiemo sniegą vežė šiltnamin.
Pasikaitinom pirtukę, labai norėjosi po viruso. Po sniegą pabraidžiau , angelą padariau . Atjaunėjau 10 metų biggrin.gif
PS visi 6 aviliai bičių gyvi , kamuolyje . Lizdai nešilti perų vadinasi neaugina.  3 aviliams dėjau kandi tešlos . Kaip ir ankstoka sausio mėn , visada dėdavau vasarį. Tie 3 buvo silpnesni  rudenį , pabijojau rizikuoti  ax.gif Bus ramiau...
Mergaitės kurios ėmėt iš manęs medų - jei trūksta dar turiu   ax.gif Jei tiko - patiko sakykit , privešiu ... O tai teks pavasarį midų raugti .
Luety ar numezgei tas kojines su lapeliais ? parodyk ...
Gražaus sekmadienio likučio  4u.gif

Pavydziu SPA,Dusia tau.Nemokamo.
Numezgiau tik viena kojine dar su lapais,ir dar viena kitokia vakar,lengvesne,kad nereiketu skaiciuot nieko,nes nardziau po youtube.Be to puse dienos prasedejau internete,rinkdamasi soiulus sau liemenei ir tam trapeciniam tunikai,ar kaip ten pavadint.Nezinau ar tik,bet uzsisakiau merino tunikai,o liemenei 50x50 acrylic su vilna.

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 23, 10:57)
https://www.dailymai...amp;ai=10431221
viva resveratrolis ,viva quercetinas ,viva saikingas vartojimas.Raudonasis labai dera su kilmingais suriais ,visada taip sakiau.
AA,labai gerai,reik valdziai siulyt,lai israso zmonem geriau vyno vietoj vcc ir bus ramu,vynas zinoma,kokia sudetis,nereiks nervuotis,tada ir antiv mielai prisijungs biggrin.gif biggrin.gif

Abejos dar neplautos,todel nera to tikro vaizdo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 sausio 2022 - 15:24
Luety xeliksiukai su kvarbatkiukais nuostabūs . Kai tik ateis eilė mezgimui būtinai išbadysiu tokias 4u.gif Jau nusžiūrėjusi buvau , kad gražu su kvarbatkomkis ax.gif Kiek visko noriu , o laiko nepardavinėja biggrin.gif
Vaikas kojinėmis apsipatenkino - plonos, šiltos .
Siūlus pirkti malonumas. Vis galvoju - tai tas pats mezgimo hobis ar kitas biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit ,buhalteres , o jus savo profesini seriala ziurit? Netfilx kaip tik nauja sezona paleido
https://www.google.c...t...me&ie=UTF-8
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 23, 19:38)
Klausykit ,buhalteres , o jus savo profesini seriala ziurit? Netfilx kaip tik nauja sezona paleido
https://www.google.c...t...me&ie=UTF-8

Vakar jau pirmą seriją 4 sezono pažiurėjau ax.gif
Atsakyti
Galiu paspoilint biggrin.gif
Atsakyti

Eik tu sau, kokios kojinės  :wub: Su tokiom ir į pirmą pasimatymą gali eit.

A.Alta, apie sėją tik paskaitau ką rašot, bet nedegu noru kažką augint. Kad pridygs savaiminių pomidorų, tai net neabejoju, palikau tuos invazinius pomidorų krūmelius žiemoti su visu derlium, neišroviau. Tai prikritę pomidoriukų, pavasarį pridygs ir be mano iniciatyvos. Ar sėsiu normalių, dar nežinau. Gal. Bet vėl pagalvoju, kam man jie.. Lakstyk paskui ieškot kam iškišt tuos pomidorus.

Tikriausiai dar neatėjo mano laikas, nepatekėjo mano saulė. 

Atsakyti