Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2022 01 21, 12:49)
Pagrindinis rastas yra toks smulkus,kad jo net nematyt,tai ryziu rastas ir jis storint negali,krutines rastas nebeturi reiksmes jokiom linijom,o kisenes uzdengia pilvo issikisima,man ,kaip tik labai grazu.Trapecija grynai man,nes mano proporcijosjai tinka,kiek esu turejus.Pagrindinid rastas tikrai nestambins,jis smulkesnis uz ripsa ir kiek iskilesnis nei geros akys,nes geros akys ten keiciasi vietom su blogom kas dvi eiles.


2 akių perliukas ? aš žalią šaliką taip mezgiau ...
Video raštą matau grubų, nebet ploni siūlai . Tau geriau žinoti , aš tik pasakaiu savo nuomone.
Vieną kartą esu sau nuzimezgusi megztuką perliuku , išardžiau , nenešiojau . Studijų metais taig ne 10 megztukų nusimezgiau smile.gif Tokia mano patirtis , Tau geriau žinoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 sausio 2022 - 13:14
Labos smile.gif

Pajūryje uošvijoje, širdis plyšta ....bet aš šmurkšt į virtuvę taip man lengviau ....Kelias prastas provežuotas pustė vienu metu labai daug ... bet nikeo atvažiavome ... mama airijoje prisikaitė, kad ant lietuvos pūgos tai jau skambino kelis kart na bet aš patyliuais patyliukais ir pasiekiau tikslą ax.gif
Tiek žiniu iš mano pusės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 01 21, 15:01)
Pajūryje uošvijoje, širdis plyšta ....


O kodėl širdis plyšta?

Pas mus sninga ir pusto visą dieną. Galvojau ryt į mišką važiuoti, turėtų būt labai gražu kai užsnigta, bet Lesius šlubuot pradėjo, bijau vargint.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Muka, laikykis ❤

Saintlina, kas Lesiui?

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Muka- 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Laba. 

Muka 💕 Kažką matyt praleidau, nežinau kas tau ten nutiko. 

Atsakyti
Labas rytas,

kava ne man,nemegstu tokiu blekiniu puodeliu ax.gif ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Muka,kas nors uosviams?
Galeciau miegot,pas teveli man siandien nereikia,tai ne,atsibudau dar anksciau nei visada ir turejau keltis,nes as nemegstu atsibudus gulet ie nieko neveikt.Ima sazine grauzt,sonai skaudet biggrin.gif biggrin.gif Sesiu paprikas,gavau kassavaitini emaila,is sodu asociacijos,ka veikt koki menesi sodininkui surasyta,tai raso,set paprikas,baklazanus namie.Morkas ir svogunus is seklu ,ridikelius,kalafijorus,porus priedangoje.Turiu daug kalafioru seklu,gal pabandyt.Bus experimentas.Jei papulsiu i soda,butinai pameginsiu ridikelius paset,as visada susivelinu.
Kita savaite pas teveli teks but iki vakaro 6,nes brolis ilgiau dirbs,tai jau namams visai nebus laiko.Nu nepatinka man toks dalykas,bet iseities kol kas nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 sausio 2022 - 10:22
QUOTE(Pou @ 2022 01 21, 20:41)
>Saintlina, kas Lesiui?<


Nežinau.. nieko nesimato, nesijaučia. Gal nuo druskos? Jei nepraeis per porą dienų, vešiu ieškot priežasties.
Bet šiandien linksmas kaip voverė smile.gif tris valandas ryte pravaikščiojom, ir vis tiek namo neina, ir viskas. Atsigulė pusny prie laiptinės psio ))
Atsakyti

Nežinau.. nieko nesimato, nesijaučia. Gal nuo druskos? Jei nepraeis per porą dienų, vešiu ieškot priežasties.
Bet šiandien linksmas kaip voverė smile.giftris valandas ryte pravaikščiojom, ir vis tiek namo neina, ir viskas. Atsigulė pusny prie laiptinės psio ))

Gal žaisdelė kokia nuo druskos? 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 01 22, 11:38)
<p>Gal žaisdelė kokia nuo druskos? </p>


Galbūt. Bet aš nematau, su stipriu prožektorium žiūrėjau. Nors jei kur ant pirštų, tai per kailį nieko nepamatysi.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Lesiukas koks papuręs. Gal kur tarpupiršty žaizdelė, tai ir pats išsilaižyt negalėtų turbūt.

Atsakyti
Labos smile.gif
Uošviui labai pablogėjo visai kitoje dimensijoje žmogus verysad.gif jam labai greit progresuojanti senatvine dimensija o uosvienei 92 žodžiu liūdna …. Ir padeti gali tiek kad palengvinti kažkiek buitį ….. na šiandiena jau viskas išlindau iš virtuves …. Lesius vis pralinksmina. tongue.gif tiesa turėjome šunį jam tarp pirštu suši darydavo gumulai ledo ir tuomet zaizdutes bet išsilaižydavo nereikėjo veterinaro…
Atsakyti