Dusia,jei nerasi kvarbatku schemos,imesiu,tik pasakyk.
Esu darius kvarbatkes is moheros likuciu,labai graziai ziurisi.
Seja pradejau,kas bus tas,per anksti,tai per anksti,bet nebandes nezinosi.Paprikos 8 ir 4 chili i ir 6 ankstyvi pomidoru daigai.
Pernai as kova isveziau i siltnami i dideles dezes nuo zuvies,uzdengiau su agro ir graziai augo daigai iki sodinimo.SEklas pirkau is ebay su sertifikatais,ziuresim kas ir kaip cia bus.
Ryt jau iseinu visai dienai pas teveli,brolis sake sianakt lipo lauk 4 kartus is lovos,jau kiek sustiprejo,tai nori viska pats daryt,bet nepaeina dar,vel virstu ir but nauju bedu.Palikt visai nebegalima jo.
Laukiu siulu,noriu jau megzt kazka didelio ir sau.
Geros rytojaus dienos,lengvos,darbingos.
Esu darius kvarbatkes is moheros likuciu,labai graziai ziurisi.
Seja pradejau,kas bus tas,per anksti,tai per anksti,bet nebandes nezinosi.Paprikos 8 ir 4 chili i ir 6 ankstyvi pomidoru daigai.
Pernai as kova isveziau i siltnami i dideles dezes nuo zuvies,uzdengiau su agro ir graziai augo daigai iki sodinimo.SEklas pirkau is ebay su sertifikatais,ziuresim kas ir kaip cia bus.
Ryt jau iseinu visai dienai pas teveli,brolis sake sianakt lipo lauk 4 kartus is lovos,jau kiek sustiprejo,tai nori viska pats daryt,bet nepaeina dar,vel virstu ir but nauju bedu.Palikt visai nebegalima jo.
Laukiu siulu,noriu jau megzt kazka didelio ir sau.
Geros rytojaus dienos,lengvos,darbingos.

Labas rytas,
Kurgi visos dingę?
Luety Tavo paprikų kiekiai mane žavi
Išmoksiu gal ?
Dėl penčiakų, tai turiu prisiaugojusi viokių video . Jei nerasiu ko noriu būtinai rašysiu , dėkui . Bet gal daugiau kojinių nebemegziu be kitos žiemos ?. Gal gana. Yra projektų galvoje ir ant virbalų ( nebaigtų ) ir receptų nuprktų ... Kiek galima tinginiauti kojines mezgant
.
Muka kaip grįžai ? Vakar keliai buvo geri lyg ...
Saintlina , kaip Lesiaus koja ?
IngridaB kuo begyva ? Ar gavai megztukui siūlų , kurių buvai pritrūkusi ?
Gražios dienos
Kurgi visos dingę?
Luety Tavo paprikų kiekiai mane žavi

Dėl penčiakų, tai turiu prisiaugojusi viokių video . Jei nerasiu ko noriu būtinai rašysiu , dėkui . Bet gal daugiau kojinių nebemegziu be kitos žiemos ?. Gal gana. Yra projektų galvoje ir ant virbalų ( nebaigtų ) ir receptų nuprktų ... Kiek galima tinginiauti kojines mezgant

Muka kaip grįžai ? Vakar keliai buvo geri lyg ...
IngridaB kuo begyva ? Ar gavai megztukui siūlų , kurių buvai pritrūkusi ?
Gražios dienos

QUOTE(saintlina @ 2022 01 24, 08:58)
Su tokiu kailiu manau kaifas -12

QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 24, 08:58)
Atrodo, nebešlubuoja. Bet vėl aplink visur druskos pripilta juodai.. galvoju, gal batukus reik jam pirkt

Labas rytas.
Nu jau Lesiaus grožis.

Labai su lapeliais gražios kojinės,neįprastos.

Kažkoks košmaras su siūlais šiemet.Labai jau skiriasi spalva siūlų atsiūstų.Nuotraukoje vienaip atrodo,tikrovėje kitaip.Vakar it turgų apšliaužiojau,niekas neturi pilkų.

Iki trečiadienio pabūsime bute,sūnus su marčia pagyvens sodyboje.Reikia naujų nuotraukų,marti labai moka ir komentarą parašyti ir pagauti kampą.Nebūtų influencerė,moka apie madas parašyti suderinamumą rūbų.

MB apsilankys pas odontologus tuo pačiu,kankinasi su dančiu.

Labos 
Grįžau puikiai ilgai neužsibuvome, pavargau nemeluosiu gal ne nuo darbų, bet nuo atmosferos. Dusia ne vieni gyvena bet et.... jau nenoriu nei kištis nei ką yra vaikai tegu jie ir sprendžia kaip padėti savo tėvam....
AA nemačiusi šito serialo dar laukia eilėje
Kokia sėja dar nepailsėjome nuo rudeninių darbų
Niekur nerandu info ar reikia testo atskrendant iš Airijos jau trečiadienį tėvai grįžta ... greit tas mėnuo praėjo
O lesiui tai tikrai bus sniegelio su druska tarp pirštų prilindę reikia labai gerai nuplauti nes tos druskos ėda odą

Grįžau puikiai ilgai neužsibuvome, pavargau nemeluosiu gal ne nuo darbų, bet nuo atmosferos. Dusia ne vieni gyvena bet et.... jau nenoriu nei kištis nei ką yra vaikai tegu jie ir sprendžia kaip padėti savo tėvam....
AA nemačiusi šito serialo dar laukia eilėje

Kokia sėja dar nepailsėjome nuo rudeninių darbų

Niekur nerandu info ar reikia testo atskrendant iš Airijos jau trečiadienį tėvai grįžta ... greit tas mėnuo praėjo

O lesiui tai tikrai bus sniegelio su druska tarp pirštų prilindę reikia labai gerai nuplauti nes tos druskos ėda odą

Labas rytas,
Ruosiuos i tarnyste,liko kiek laiko,atejau kavod,o kavos nera.
Ingrida pamigo.
Lesius tiesiog megaujasi baltais patalais Po as mus +4,bet dregne,tai atrodo salciau,o kaip jautiesi prie -12,jau turbut pamirsau.Man atrodo salta.Bet sviezu,gera.
Papriku nebesodinsiu tuntais,kad nereiktu ieskot kam atiduot.Ir isvis visko maxiau,daug maziau.Geriau bulvu daugiau po asodinsiu,nes visur skelbia artejanti bada.
Esu macius cia vedzioja su batukais,kad apsaugot nuo drusku,bet eina sunes ne tvirtai.Tokie,kaip vyzos,aoskritimas ar elipse odis plonos ir pakrasciuos ivertas sniuras.Uzdeda ant pedos,sutraukia ir pritvirtina prie kojos.Man atrodo sunes turi kazkokius jutiminius taskus kojose,tai eina keistai,kaip afrikietis is dykumos,kur vaiksto vasas,inauras i zieminius batus.
Laukiu visu miegaliu ir kavos.
Renkites siltai,kad nedidint virusine statistika.
Kol rasiau visos subego.
Ramuneliu kava

Ruosiuos i tarnyste,liko kiek laiko,atejau kavod,o kavos nera.
Ingrida pamigo.

Lesius tiesiog megaujasi baltais patalais Po as mus +4,bet dregne,tai atrodo salciau,o kaip jautiesi prie -12,jau turbut pamirsau.Man atrodo salta.Bet sviezu,gera.
Papriku nebesodinsiu tuntais,kad nereiktu ieskot kam atiduot.Ir isvis visko maxiau,daug maziau.Geriau bulvu daugiau po asodinsiu,nes visur skelbia artejanti bada.

Esu macius cia vedzioja su batukais,kad apsaugot nuo drusku,bet eina sunes ne tvirtai.Tokie,kaip vyzos,aoskritimas ar elipse odis plonos ir pakrasciuos ivertas sniuras.Uzdeda ant pedos,sutraukia ir pritvirtina prie kojos.Man atrodo sunes turi kazkokius jutiminius taskus kojose,tai eina keistai,kaip afrikietis is dykumos,kur vaiksto vasas,inauras i zieminius batus.

Laukiu visu miegaliu ir kavos.

Renkites siltai,kad nedidint virusine statistika.

Kol rasiau visos subego.
Ramuneliu kava

QUOTE(IngridaB @ 2022 01 )
Nu jau Lesiaus grožis.
Bet kiek jam laiko reikia skirti?
marti labai moka ir komentarą parašyti ir pagauti kampą.Nebūtų influencerė,moka apie madas parašyti suderinamumą rūbų.
Aš eisiu glaistyti sienų.

marti labai moka ir komentarą parašyti ir pagauti kampą.Nebūtų influencerė,moka apie madas parašyti suderinamumą rūbų.

Aš eisiu glaistyti sienų.

Daugiausia laiko tai aišku pasivaikščiojimai užima. Nelabai yr aplink tiek tokių išprotėjusių, kad po min keturias valandas kasdien su šuniu blūdinėtų )) bet tai negali gi laikyt aviganio uždaryto visąlaik, jis judėt turi. Kaime kai būnam visą dieną bėgioja, net neprigula.
Faina marti

Pati glaistai?

Saintlina,pati glaistau.
MB čia labai susirūpinęs ,kad neliktų įbrėžimo kokio.O aš pažiūriu kaip dabar daro remontus,kaip tik gražu nelygumai man.
Vaikis išsinuomavo Kijeve butą,tik pastatytą,tai sienos oi oi kokios nelygios.
Čia mes tarybiniai žmonės kitaip galvojame?
Preaisiu glaistu aptrinsiu,mb liepiu rytoj rūpintis dažais vienam kambariui.
Su medumi atradau nišą.Turime irgi dar.Padedu klientams ragavimui ir užsimenu,kad ant šaldytuvo padėta,jei nori gali įsigyti.Tai be problemų medus pradėjo "eiti".
Palieku ir šaldytų uogų indelį šaldiklyje,matau nesuvalgysime tikrai.
Marti dar reklamą įmetė,kad šeimninkė palieka skanumyno,tai dabar kiekvienam klientui palieku po du panakotos indelius šaldytuve.

Su medumi atradau nišą.Turime irgi dar.Padedu klientams ragavimui ir užsimenu,kad ant šaldytuvo padėta,jei nori gali įsigyti.Tai be problemų medus pradėjo "eiti".

Sveikos,
Dusia, reiks anytos paklausti, gal norės medaus. Aš dar turiu - ne valgytoja. Tėtis du stiklainius jau suraitė, sesers vyrui įdėjus. Bet kažkaip šiemet maniškis darbe dar nupirko iš kolegos netikėtai, tai tavo bitelės skanesnį sunešusios
Luety, puikios kojinės, labai gražus darbas. Kažkas labai džiaugsis nešiodamas.
Bet man didžiausią įspūdį Dusios margės paliko, kur nevienodos.
Luety, aš tai paprikų išvis nedaug valgau, bet va pomidorų man norisi daugiau daigų. Pakaks 6?
Muka, labai sunku su tuo saulėlydžiu susitaikyt
Aš jau vakar sėklas išsitraukiau, pravėdinau.