Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Kur jus taip skubat ,del dievo meiles.Jei bus karas tai generolas saltis tikrai bus idarbintas pirmas.O gal ir vienintelis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 24, 14:44)
Kur jus taip skubat ,del dievo meiles.Jei bus karas tai generolas saltis tikrai bus idarbintas pirmas.O gal ir vienintelis. biggrin.gif

Neskubame. biggrin.gif Svarbu rankose jau palaikyti sėklas. biggrin.gif
Viskas brangsta taip,atsiranda klientų,kurie dar derasi? blink.gif
Atsakyti

AA, aš tiesiog mėgsta pasikrapštyt, padėliot, paplanuot. Iki daržovių sėjos dar toli, kovo pradžioj sėju. Paprikų, aitrių pipirų neauginsiu, tai nebent gėlių kokių sėklų pabersiu anksčiau.

Vakar prasuko pro šalį- iki sodo neįmanoma privažiuot. Sniego pusnys, o ir valė miško savininkai mišką, tai ant pievų keliuko iškirsti krūmynai sukloti. Tikiuosi, iki pavasario sutvarkys. Bet pirmus kartus, iki sodo einam pėstute, nes pažliunga viskas.

Atsakyti
O as skusbu kazkaip siemet,dirva paruosta,as jau noriu savo darzoviu biggrin.gif biggrin.gif Gal bus greiciau? biggrin.gif
Dar maciau video,kaip zirnius paseja namie,o paskui supila pilte deigelius nuo lenteles i vagele ir jiems nei motais,buna 100% daigumas,ne taip,kaip dirvoj.Bet zirniams lauke ir viduj dar kiek anksti.Gal kazkur vasario vidury irgi darysiu experimenta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 01 24, )
Saintlina, batų nepirk šuniui, nesupras jis tavęs.. Nemokės, nenorės su jais vaikščiot, nutrauks su dantim tą nesąmonę ir lėks laukais vistiek basas. Eisi per miestą ieškot kur jo batai išmėtyti. Gal koks yra specialus apsauginis kremas?</p><p></p>

Nepadeda tie kremai..
Tai negana tos druskos, dar mūsų mikrorajone šunų nuodytojas atsirado blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 01 24, 14:31)
<p>Luety, man labai Atomic agurkai patiko

Man irgi Atomic labai anksčiau patiko. Bet užpernai buvo baika. Sėjau Atomic ir kažkokius kitus iš koncertinės serijos, smulkiai kauburiuotus. Lauke ir šiltnamy abejus. Ir visi Atomic pradėję derėti pradėjo vysti. Iš pradžių keli, po to daugiau, po to visi nusibaigė. Iš pradžių šiltnamy, po kurio laiko ir lauke. Tiems kitiems visiškai nieko, nors augo pramaišiui. Taip ir nesupratau, kas per liga Atomicus išgalabijo.
Atsakyti
Saintlina,o jūs Vilniuje gyvenate?Nes kaip tik per žinias rodė. ax.gif Apie nuodytojus.Dukrą perspėjau,kad šanūką saugotų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 01 24, 19:44)
Saintlina,o jūs Vilniuje gyvenate?Nes kaip tik per žinias rodė. ax.gif Apie nuodytojus.Dukrą perspėjau,kad šanūką saugotų. blink.gif

Tiap, Vilniuje. Mačiau per žinias, bet FB jau kurį laiką ūžia. Pirmiau buvo toliau nuo mūsų, dabar visai šalia. Na neima maniškis nieko nuo žemės, bet vis tiek baisu.
Atsakyti
Labos smile.gif

Dar iki sėklų toli man nenoriu net į tą pusę žiūrėti ax.gif Tiesa sėju Regal man pasiteisino ir kaina gera. Ąžuolas raugiant man rusaitės užrodė kadangi sode auga medis tai ikrenta vienas kitas o sode kitokio vandentiekio nėra apart šulinio ir čia kažkaip susidėliojo ax.gif bet va minkštų pasitaiko, nors šiemet neaptikau nė vieno biggrin.gif
IngridaB na kur tau tas mažas šiltnamiukas ar mažai tau veiklos blink.gif
Pou mūsuose kerta miškus net poška o dėl sutvarkymo vargų vargas verysad.gif nei kelių sodinių sutvarko nei miško atsodina...
Ryt tėvai atskrenda vėlai naktį tėvukas lyg su kaimynų susitarė bet reiks parsivešiu, o va dukra kitą ryta išskrenda į Malagą, atgalinio bilieto neturi o butą išsinuomavo 1.5 mėn., katė šiandiena atkraustoma. Turėjom šeštadienį strioko iš nosies katei kraujas bėgti pradėjo duktres draugas iškart pas vet padarė krūvą tyrimų nu ir nieko liepė stebėti nu žodž stebėsime.
AA taninai lyg vyne būna ax.gif tipo kaip vincencas blink.gif Rotveileriai ui man tinka smarkūs šunys ir per dien gudrūs, bet jeigu laikyčiau tai anglų dogą tep sakant klasika ax.gif
Saintlina ir aš apie tavi pamislinau ir IngridosB šanūką... ale kam kyla tokios mintys.....
Palauksiu kavelos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 25 sausio 2022 - 08:01

LabaRyt. 

Man atrodo, kad prieš kažkiek metų irgi buvo situacija, kad nuodus kažkas primėtydavo gyvūnams. Ne pirmas kartas čia Vilniuj. Bėda. Tas kažkas, matyt, neapsikenčia be priežiūros lakstančių ir visur š*kančių šunų. Ne kiekvienas šeimininkas sutvarko savo augintinio krūveles. Išleidžia anksti ryte iš laiptinės šuniuką ir tiek tos priežiūros. Šeimininkas eina ir griūna atgal į lovą, ko jam per lietų ar per sniegą bastytis paskui tą šunį.. O tas kažkas bando įvesti savotišką tvarką. Na, čia mano prielaida.

Aš jau po savo kavos, laukiu ir čia kavos, gal dar atneš ir kokio užkandžio.. 

Atsakyti

Labas rytas,

pas mus aplinkiniai ąžuolai gumbavapsvės pažeisti siaubingai buvo, sveiko lapo nepaliko. Tai rauginau tradiciškai. Bet labai skanūs gavosi. Ir sau, ir tėčiui. Seseriai anyta raugina tik iš daržo nuskintus, tai dar geriau. Aš jai tik primarinavau visaip.

Dėl nuodytojo, tai FB dūzgia, nes viena rašytoja, gyvūnų mylėtoja, iš asmeninių lėšų premiją paskyrė, kad padėtų žmonės tą nuodytoją pagaut. Gal pagaus. 

Taninų daug kur yra.

Atsakyti
Auksine retrivere pas mane.Ne rotveilere.

Ex ,jau apetitas atsiranda. biggrin.gif
Taninai tai tos apnasos ,kur ant indu nuseda.Kava,arbata,vynas.Ant dantu irgi.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mukute,oi kaip rankos niežti jau.Ryte nubundu(niekaip ilgiau neamiegosi,apačioje kaimynai tokį triukšmą sukelia,kol vaikus išleidžia į mokyklą)ir dėlioju žemes. biggrin.gif
Oi turime sodybos papuošalą,šimtametį ąžuoką ir jau kelis nemažus jo vaikus.Tik vienais metais karkvabalių puolimas buvo,nebuvo likę lapų,bet atsigavo. ax.gif
Atsakyti