Labas rytas,
apie sunis ir taninus idomu.Paziurejau googlej auksini retriveris kaip atrodo,laaabai grazus suva.Man toks tikras suva,is vaikystes.O auksinis tai toks ryzavotas truputi sorry AA uz sumenkinima,bet atrodo lyg nubraukytas auksine spalva.
Azuolo lapu ieskosiu,kai vaiksciosiu,meginsiu det raugiant agurkus.Aciu.
Dusia,tas m,ozaikinis,tai rusiskai lenivyj zhakard?Grazu labai,yra ir mezgimas virbalais lenivogo zhakarda.Beveik tas pats tik lengviau ir siulo nereikia test per visa eile iki kito motyvo,t..y.inert jo i nerini,o tiesiog kaitalioji pagal rasta.
Tu gal sita matei?
https://www.youtube....h?v=gkaosJGYBsw
QUOTE(Luety @ 2022 01 25, 10:59)
Dusia,tas m,ozaikinis,tai rusiskai lenivyj zhakard?Grazu labai,yra ir mezgimas virbalais lenivogo zhakarda.Beveik tas pats tik lengviau ir siulo nereikia test per visa eile iki kito motyvo,t..y.inert jo i nerini,o tiesiog kaitalioji pagal rasta.
Tu gal sita matei?
Tu gal sita matei?
Luety - nėrimas , ne mezgimas ( lietuvių kalba turi skirtingus žodžius ) .
Video
Yra jos knyga, kanalas , kelios pamokos nemokamos ... Jau svaigstu apie tokį pledą

Ta technika ne rūbams , o interjero detalėms .
AA, nuostabu!
Ooo kokia mielybė
tikras romantikas ar romatinkė
O jau krokusiukai žydi pas tavi
Sliekai anis pas mane kalifornijos tai kaip čia su ta kilme nežinau ... šiaip gal reiks pabandyti mesti nes turime 3 kubų sliekyną ir tikrai visko jie neperdirba per metus, nes per žiemą atliekas vežame į sliekyną
tai tikrai jie per kelis mėn. neperdirba. lap[ai sugrėbiami į maišus ir jais aptaisomas žiemai sliekynas, o va pavasarį gal tikrai mažu suvertus ... reiks pamislinti

Sliekai anis pas mane kalifornijos tai kaip čia su ta kilme nežinau ... šiaip gal reiks pabandyti mesti nes turime 3 kubų sliekyną ir tikrai visko jie neperdirba per metus, nes per žiemą atliekas vežame į sliekyną

Dusia,as ir sakau,kad yra vaseliu ir yra virbalais neriama ta mozaika.Virbalais gaunasi svelnesni motyvai,galima rubus megzt,o vaseliu buna grubesni,nes antros spalvos siula reikia inert iki sekancio motyvo.Kai pabandysi,suprasi.Grazus ir tie ir tie.Vaseliu gal greiciau eina,bet siulu sanaudos didesnes.
Suva labai grazus,tik pamatyt viso nesiseka arba uodega pamatau arba galva
Suva labai grazus,tik pamatyt viso nesiseka arba uodega pamatau arba galva

Oho niekad nesu mačiusi geltonų vėlyvių tik violetinius
Luety , neriant visada siūlų sąnaudos didesnės.
Nebuvau atkreipusi dėmesio į tokią techniką
Tokio šuns laikyti negalėčiau , dėl žvilgsnio
Savo ir MB maistą atiduočiau , ir tt
Nebuvau atkreipusi dėmesio į tokią techniką

Tokio šuns laikyti negalėčiau , dėl žvilgsnio

Dėl nuodų - žiurknuodžius deda į faršą ar pan. Suėda tikrai nemažai šunų ir labai retai kurį išgelbėja.. o kad ryja daugelis šunų kas pakliuvo, tai čia faktas kaip blynas. Ir kilmingi, ir ne. Maišelius tuščius praryja, jei ten koks kvapas likęs. Mano gal vienintelis estetas iš aplinkinių, kuris nieko nuo žemės nepaims. Ir tai jei kokios kepenėlės būtų, tai ką žinai..
O miškely prie namų kiek visokio maistinio 'gėrio' prinešta, tai knygą parašyt galima. Ko tik nemačiau - tortą, šaltienos, blynelių su įdaru, vištos keptos, vytintos žuvies, picos, baltos mišrainės ir t.t. apie batoną ir kaulus net nekalbu - kasdienybė. Laimė, kad mano Lesius visiškai abejingas šitam gėriui, tai dėl tokių vaišių nedijaudinu
Papildyta:
Man irgi labai į krokus panašu
Fainuolė šunė 😍
O miškely prie namų kiek visokio maistinio 'gėrio' prinešta, tai knygą parašyt galima. Ko tik nemačiau - tortą, šaltienos, blynelių su įdaru, vištos keptos, vytintos žuvies, picos, baltos mišrainės ir t.t. apie batoną ir kaulus net nekalbu - kasdienybė. Laimė, kad mano Lesius visiškai abejingas šitam gėriui, tai dėl tokių vaišių nedijaudinu

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 )
Man irgi labai į krokus panašu

Fainuolė šunė 😍
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 25, 09:48)
Jo part lt ,kazkaip dideli ikele.
Ir paredaguot per velu.
Gal jau paskutine tokia labai salta diena.Nors Turkija ir graikija tai ogulniai apsnigo .Metrais.Pas mus tai nedaug ,tik salta.
Ir paredaguot per velu.
Gal jau paskutine tokia labai salta diena.Nors Turkija ir graikija tai ogulniai apsnigo .Metrais.Pas mus tai nedaug ,tik salta.
As kai dedu per part.lt,tai nustatau dydi 640 arba 800,tada buna gerai.