QUOTE(IngridaB @ 2022 01 27, 08:39)
Atsikeliu ryte,atidarau roletus,stovi dvi draugės-stirnos skabo mano tujas ir žiūri kaltai į mane.Tada lėtai į mišką.Vienai kojytei kažkas atsitiko ,neprimena,šlubuoja,tikiuosi šeštadienį paskutinės nepkalius medžiotojams?Reiks eiti apžiūrėti šilauoges,ar beliko?
ui, koks šokolaaaadinis tortas

kavos nenoriu, bet torto tai pusę suėsčiau
Bet kaip gražu, kai stirnas per langą stebėt galima

Man vakar draugė atsiuntė foto iš Stokholmo - po balkonu trys stirnos guli

ir gyvena netoli centro.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 27, 08:45)
Saitlina paauglys gal tavo mažylis ?
Dėl insulto - pasiekia užsimerkęs pirštu nosį ? viskas gerai ...
TKM kursuose mokė jei yra itarimas , kad insultas reikia pasiimti švarią adata ir pirštų pagalvėles pradurti - po lašelį kraujo išspausti . Kol lauki greitukės. Sakė pasekmės būna lengvesnės.
jau gal išeina po truputį iš paauglystės

septyniolikos.
Reiks turėt omeny ateičiai. Maža ką.
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2022 01 27, 08:37)
Saintlina, sunku, kai vaikas serga, bet seimuste paziurejus tikrai nieko nepadarys,
bet kaip skirtingai visur, musu poliklinikoj jokio nuotolinio, o man tik siuntimo reikejo, tai teko vykti, o galetu gi buti keli talonai nuotoliniai tokiems atvejams. zodziu zmogui niekada negerai 😅
tai aš viską suprantu, ale kažkaip vis atrodo, kad medikas daugiau už mane supranta, tai į jį ir kreipiesi. Ir šiaip - su pačiu paaugliu turėtų pakalbėti, jis pats aiškiau atsakytų kaip ten kas. Dabar manę apklausė ir tuo baigėsi.
Aha, kai tik siuntimo reik, tai tikrai kaip ir nėr reikalo ten važiuot

arba kai vaistus kokius išrašyt, kur n metų tęsiasi.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 27, 08:45)
Savo šeimos kovidinį gydymą aprašiau. Jokio . Sirgom visi keturi , registruoti pas tris skirtingus gydytojus ... Nuo mirtinos pandemijos negydo net telefonu, tik dokumentus sutvarko .
taigi. Užtat labai nusistebėjau, kai Pou parašė, kad pas gydytoją per dieną 40 kovidinių vaikų be talonėlių. Kas dabar tuos kovidinius priima? Ar čia gal irgi tik telefoninės konsultacijos..