Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Ką naudoja nuodytojai nežinau ...
Paprasti saldainukai naudojami pelėms , kurie mumifikuoja peles nei šunims nei katėms nekenkia. Ne ta kūno masė. Ne vieną tokį pas mano sesę atvežė, mirtinų atvėjų nebuvo . Bet sugraužtas tušinukas gali būti mirtinas - įstrigs detalė , teks operuoti ir tt.
Čia aš kaip Veterinarijos daktarės sesuo kalbu biggrin.gif Istorijų pripasakojusi . Apie nuodijimus negirdėjusi ax.gif Bet ten provincija ax.gif
O kodėl vilniečiai maistą neša į mišką ir ten palieka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ? Kiek buvusi prie Kauno Marių , Ąžuolyne ar Panemunėje nemačiau ax.gif Kleboniškyje senai buvau ...
Atsakyti
Taip ,ismete kazkas ja kaip ta maista llietuviai.Ko jus dievo bausmes prasotes maista metydami?
Konteinerine ji,bet empate ir itin protinga.Nieks niekada jos nedresavo ,bet ji tesiog niekada nei jokiu daiktu neede ,nei jokiu isvis sunisku nesamoniu nekrete.Ja irgi seka avys,,nezinia kodel.Bet ji pikta,ikandus dar niekam nera,bet baisingai urgzdama pavaikyt tai labai megsta.Tas nera blogai cigonu kaime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 sausio 2022 - 13:57
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 25, 13:46)
O kodėl vilniečiai maistą neša į mišką ir ten palieka  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ? Kiek buvusi prie Kauno Marių , Ąžuolyne ar Panemunėje nemačiau  ax.gif 

Neįsivaizduoju )) turbūt alkanoms katytėms. Arba voverytėms. Nors aš benamių kačių prie mūsų išvis nematau.
Tolėliau esančiuose didesniuose miškuose ir aš nieko panašaus nedu mačius. Tik šitam, kuris prie daugiabučių.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 01 25, 13:52)
Neįsivaizduoju )) turbūt alkanoms katytėms. Arba voverytėms. Nors aš benamių kačių prie mūsų išvis nematau.
Tolėliau esančiuose didesniuose miškuose ir aš nieko panašaus nedu mačius. Tik šitam, kuris prie daugiabučių.

Keisti tie Vilniečiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mūsų kiemas pilnas kačių . Yra netgi vyrukas kuris jas šeria , mes jį vadiname kačių patronu . Tik jo mašina įsuka į kiemą iš visų pakampių ima lįsti katės. Pažįsta burzgimą ? Nesuvalgyto maisto atvaro paskainauti kiriai , tai ne vieną laukinės katės yra paklojusios... Pelės mūsų namo skelpuke nesu sutikusi niekada. Galvoju kačių nuopelnas ?
PS pelės ( pacai ) tai Velso bėda. Gatvėse pacai ganosi - dėl šiukšlių politikos. Kaip dukra sakydavo - balandžių ir pacuku kova dėl maisto atliekų šiukšinėse ax.gif BRR.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 25 sausio 2022 - 14:34

Pas mus tai maitina, kas netingi. Trys name etatinės yra iš skirtingų laiptinių ir dar iš kitų kiemų praeina maisto nešiotojai. Tik tiek, kad sumažėjo katinukų populiacija, juos pradėjus sterilizuoti. O dabar ir neša maistą į vieną vietą po krūmu.

Senokai, kai gaudė gaudyklėmis, maitintojos darbuotojų vos nesumušė, bet kai jos gražiai paaiškino, pačios padėjo katinukus sugaudyt. Vėliau juos atvežė į tuos pačius kiemus. Buvo bėda, vada ne viena, katinukus vaikai tampo, prijaukina, jie maisto nesugeba susirast, patiklūs tampa. 

Rūsy pas mus būna ne tik pelių, bet ir žiurkių.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Oooo IngridaB širdį pakutenai su kava wub.gif
O mes jau turime kvarterante 1.5 mėnesiui liūdi vargšiukė ryte radau betupinčia prie lauko durų unsure.gif širdį suspaudė daviau skanuką, gailiai sukniaukė ir nubindzeno į gultą.... kaip čia seksis nežinau verysad.gif
Vakar pripirkau maisto tėvam nes šaldytuvas tai tuščias atskris naktį, kaimynas pasisiųlė atvežti tai tik ryt nuvežti dukrą iki oro uosto, žodžiu vieni atskrenda kiti išskrenda ax.gif Testų nereikia nė vieniems smile.gif
Šeriu sode katiną na žinau negerai ale va minkštaširdė esu. O man vaikystės toks negeras prisiminimas kaip šungaudžiai šunis šaudydavo verysad.gif

Atsakyti

Laba. 

Vuo, Ingrida jau pas A.A. ir jos šunį nulėkusi kavą geria. Trūksta šanūko, lesiaus į kompaniją ir mudviejų su Dusia katinų.

Kaip sekasi Luety su tėčiu? 

Muka, ku-kū. Ką beveiki? Dukros katinas jau atvažiavo tavęs palinksmint? 

Nesinori šiandien kavos, rytas apsiniaukęs. Vakar nuotaika sugedo - pamačiau kad mašinai tepalo lyg mažoka, sugalvojau dapilt, nu ir ką, persistengiau, šiek tiek per daug dabar. Reik nutraukt, išleist. Prisidariau nereikalingos veiklos. 

Atsakyti
Nuimkit tas eglisakes nabagui suniui nuo kaklo.O tai kaukstelsiu dievazi.
Muka ,kraujas katinui is nosies nieko gero nezada.Tipo koks insultas.Kaciu rinitas .
Siaip kqwno gyvunu myletojai yra truputi i radikaliu talibanu puse biggrin.gif Yra ir mus su exu pavaike,norejom suni priglausti.Zodziu tik ironiskas poziuris padejo toje situacijoje.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 01 26, 10:30)
<p>Laba. </p><p>Vuo, Ingrida jau pas A.A. ir jos šunį nulėkusi kavą geria. Trūksta šanūko, lesiaus į kompaniją ir mudviejų su Dusia katinų.</p><p>Kaip sekasi Luety su tėčiu? </p><p>Muka, ku-kū. Ką beveiki? Dukros katinas jau atvažiavo tavęs palinksmint? </p><p>Nesinori šiandien kavos, rytas apsiniaukęs. Vakar nuotaika sugedo - pamačiau kad mašinai tepalo lyg mažoka, sugalvojau dapilt, nu ir ką, persistengiau, šiek tiek per daug dabar. Reik nutraukt, išleist. Prisidariau nereikalingos veiklos. </p><p></p>

ką čia beveiksi darbe taisau ką pridirbę advokatai su savo šauneis patarėjais, tep sakant mano teisybė bet na ir kas, taisyti tai man....paskui savivaldybei gintis kodėl taip et... čia nieko naujo ax.gif O dėl katės kažkaip neramu rašiau apie šiandienos rytą verysad.gif bet gal pripras nebent bandyti vežti į duktres butą ir ten atvažiuoti pašerti ai nežinau MB namie tegu bovinasi. Akvariumo išronis filtras burgzti pradėjo tipo garantinis bet nekeičia tik motorui garantija verysad.gif reikia ieškoti naujo ...
Ex o tu šaunuolė žinai kur pilti....man tai kosmosas būtų unsure.gif džiaugiuosi žinau kur kapotą atidaryti tongue.gif o vairuoju tai aš MB šturmanas ...
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 26, 10:45)
Nuimkit tas eglisakes nabagui suniui nuo kaklo.O tai kaukstelsiu dievazi.
Muka ,kraujas katinui is nosies nieko gero nezada.Tipo koks insultas.Kaciu rinitas .
Siaip kqwno gyvunu myletojai yra truputi i radikaliu talibanu puse biggrin.gif Yra ir mus su exu pavaike,norejom suni priglausti.Zodziu tik ironiskas poziuris padejo toje situacijoje.

vežė pas vet tai kraujas geras, plaučiai be mazgų, gal būtų pamatę rinitą .... ana pas mus škotų nulėpausė ir su paplota nosyte tai sako gal bakstelėjo.... žodžiu stebime...
Atsakyti
Kas prie ruskio gavo teises ,tie mokesi visus metus apie automobilius . biggrin.gif Beto yra jutube ,ten galima net rast kaip indaplove,kavos masina ir visa kita pasi biggrin.gif remontuot
Muka ,ta liga yra infekcinis hemoraginis rinitas.
Ir nesigasdink be reikalo.Jau gailiuosi kad uzsiminiau.Tuoj tave reiks gydyt biggrin.gif
Cia man kaip k shpage chustvuju talant - negaliu nediagnozuot.Ot nikis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 sausio 2022 - 09:00
Šio dienos rytas,sūnus atsiuntė.Ateina prie zylių kamuoliukų.Ir sakiau mb miške,kad konkorežiai voverių išlukštenti.Ne sako kėkštai,kėkštai. biggrin.gif
Levukas gavo šprotų,tai dabar nebebijo nei sūnaus nei marčios. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 sausio 2022 - 09:13