QUOTE(Ex @ 2022 01 26, 10:30)
<p>Laba. </p><p>Vuo, Ingrida jau pas A.A. ir jos šunį nulėkusi kavą geria. Trūksta šanūko, lesiaus į kompaniją ir mudviejų su Dusia katinų.</p><p>Kaip sekasi Luety su tėčiu? </p><p>Muka, ku-kū. Ką beveiki? Dukros katinas jau atvažiavo tavęs palinksmint? </p><p>Nesinori šiandien kavos, rytas apsiniaukęs. Vakar nuotaika sugedo - pamačiau kad mašinai tepalo lyg mažoka, sugalvojau dapilt, nu ir ką, persistengiau, šiek tiek per daug dabar. Reik nutraukt, išleist. Prisidariau nereikalingos veiklos. </p><p></p>
ką čia beveiksi darbe taisau ką pridirbę advokatai su savo šauneis patarėjais, tep sakant mano teisybė bet na ir kas, taisyti tai man....paskui savivaldybei gintis kodėl taip et... čia nieko naujo

O dėl katės kažkaip neramu rašiau apie šiandienos rytą

bet gal pripras nebent bandyti vežti į duktres butą ir ten atvažiuoti pašerti ai nežinau MB namie tegu bovinasi. Akvariumo išronis filtras burgzti pradėjo tipo garantinis bet nekeičia tik motorui garantija

reikia ieškoti naujo ...
Ex o tu šaunuolė žinai kur pilti....man tai kosmosas būtų

džiaugiuosi žinau kur kapotą atidaryti

o vairuoju tai aš MB šturmanas ...
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 26, 10:45)
Nuimkit tas eglisakes nabagui suniui nuo kaklo.O tai kaukstelsiu dievazi.
Muka ,kraujas katinui is nosies nieko gero nezada.Tipo koks insultas.Kaciu rinitas .
Siaip kqwno gyvunu myletojai yra truputi i radikaliu talibanu puse

Yra ir mus su exu pavaike,norejom suni priglausti.Zodziu tik ironiskas poziuris padejo toje situacijoje.
vežė pas vet tai kraujas geras, plaučiai be mazgų, gal būtų pamatę rinitą .... ana pas mus škotų nulėpausė ir su paplota nosyte tai sako gal bakstelėjo.... žodžiu stebime...