Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos ,
Pas Ingrida mano giminių padavė biggrin.gif MB vis mane pravardžiuoja vovere mirksiukas.gif
Eglišakiai ir man užkliuvo ax.gif kankinimas šuns, net kuprą ėmė niežtėti .
Muka , katės 7 gyvenimus turi . Ir gerą atmintį - taigi pas jus nemažai gyveusi , prisimins.
Daržų ir sodinimo nepasiilgus. Bitučių labai wub.gif Iki bitininkavimo pradžios dar toli - balandžio pabaiga gegužės pradžia lizdų plėtimas. Viskas priklauso nuo oro .
Mezgimo fronte nieko gero ir įdomaus. Dar mąstyme , siūlų vijime ir pavyzdukų mezgime... O kol mąstyme mezgu kojines kurios nei gražios nei širdies džiugina. Bus trinti po namus ...
Katė mano nefotogeniška bo juoda . Nežinau ko reikia , kad pagauti vaizdą ax.gif Šiandien išdavikė su manimi nemezgė ryte , matyt kitų reikalų turėjo mirksiukas.gif
Pou kaip sveikatos po operacijos? Jau dirbi ? Kokios prognozės dėl danties ?

Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

kokiu graziu gamtos vaizdu,gyva gamta-nuostabu.Tik ne sunelis su eglisakiu vainiku.Kazin ka jis reiskia ten uzdetas? ax.gif wub.gif
Ex,aciu,tevulis is kliedesiu jau isejo,dabar ramiau,vakar klausimu-atsakymu popiete buvo.Matau per monitoriu,kad lipa lauk is lovos,emiau bart.Sako eisiu i miesta.Sakau kur tu eisi,teveli,tau jau kojeles nebelaiko,ziuri i mane,netiki,sakau tu esi senas senuciukas,tau 96,sukluso,ar tiek daug jau? biggrin.gif Na tai paskui,kur as esu,kaip cia patekau.Pasakiau kad virs menesio gulejo ligoninej su dviem plauciu uzdegimais,klausesi klausesi,tada sako tai as tada tikrai senas,bet stiprus. biggrin.gif biggrin.gif Brolis turi daugiau bedu nakti.Jis lipa lauk,i WC,brolis puola tvarkyt,sianakt po dvieju tokiu lipimu,brolis eme bart,tai sako,o ko tu nemiegi biggrin.gif biggrin.gif Labai daug skysciu nori,geria ir geria arbatas,tik vandens negeria,saukia neskanu ir spjauna lauk.As tokia pat biggrin.gif biggrin.gif
Siandien kelsiu ji vaksciot kazkiek,reikia "pakankint",kad broliui nakti but lengviau.Nu ka,mazas vaikelis namie,kuris ne auga,o eina zemyn.Bet jis tikrai stiprus,nuslenka lovoj zemyn,tai as jo nepakeliu i virsu,liepiu uzdet rankas potruputi ant galvugalio lentos ir paciam pasislinkt i virsu,puikiai prisitempia.Ilgaamziskumas ne mityboj,o raumenu issivystyme ir kraujagyssliu sveikata.JO ,kaip slangos vandeniui liet,jos niekada neuzsikims.Bus kita priezastis.Sirdies voztuvo sukalkejimas diagnozuotas gal pries 10 metu,siuo metu net vaistu jokiu neduodam nuo sirdies,nes girdydavo Produktali atrodo taip vadinasi,o cia tokio nera registruota,o jie nezino atitikmes.Pirkdavom internetu,dabar gydytojai uzdraude ji duot,tai net nezinau,gerai cia ar blogai.
Niurios dienos,vos 2 silumos.
Del mezgimo,laukiu siulu atsiunciant,jau yra kelyje,megsiu liemene sau prailginta tokia one size.Netiks,isardysiu. biggrin.gif O dabar pribaigineju kojines pradetas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 26, 08:53)
Beto yra jutube ,ten galima net rast kaip indaplove,kavos masina ir visa kita pasi biggrin.gif remontuot

kaip sako mano padruškė - žmonės pagal youtube ir namus pasistato, o tu čia kokio nieko negali pasižiūrėt )))
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 01 26, 08:54)

kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif

Pamenu, kaime sode buvo genys įsitaisęs. Kaldavo obelaites ar slyvaites, kol viena diena katė neparnešė..
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 01 26, 10:39)
tevulis is kliedesiu jau isejo,dabar ramiau,vakar klausimu-atsakymu popiete buvo.

smagu net skaityt thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos,

Luety, džiugu, kad tėčiui geriau, kiek tai įmanoma tokiam garbingam amžiuje.

Dusia, buvo visai man neblogai, bet durnai galvai sušvietė, kad galiu jau pabandyt patroškintą kotletuką suvalgyt. Antra diena negera. O buvo visai neblogai. Dirbu jau antra savaitė.

Tai ir nenuslinkau dėl to savo danties. Nespėju visko vienu ypu sutvarkyt. Su vaiku, sesės šeimoj l. didelės bėdos. Kažkada ateis laikas ir man, na nebent užsidegs viskas.

Man atrodo, ten kalėdinė nuotrauka, to šuniuko su eglišakių vainiku...

Atsakyti
Feisbuke sadauskas kvietkevicius kviecia infektologus megejus persikvalifikuot i karo emyrus ,ar expertus. biggrin.gif
Idomu kiek emocinga ir isteriska bus sita kampanija?
Beje ukrainoje tas karas kazkos pasidaryk pats nusimato.Bobos automatinius ginklus renkasi ,na zodziu hardkoras biggrin.gif
Papildyta:
O ko patys zmones su eglisakiu vainikais ant kaklu nevaiksto?Kalediskai pasipuose?
Pou ,turiu izvalgu del taves ,bet viesai nediskutuosiu.Jei nori susirask mane fb.Madam zino mane
Atsakyti

AA, tai kad mano visos sistemos dvesia iš streso. Yra reikalų. Abejoju ar kas gali padėt, nes tiesiog taip yra. Namuose sunkus ligonis.

Labai ačiū❤

Atsakyti
Pabumbėsiu smile.gif mano vaikiui paskutines dvi savaites skauda galvą. Į mokyklą neina, sėdi namie. Užregistravau pas gydytoją. Šian paskambina man gydytoja, paklausinėjo - ar traumų nebuvo, koks spaudimas, ar temperatūros nėr. Ir sako - tai kovidinė situacija, nėr ko eit į polikliniką, nes aš nieko negalėsiu ir pasakyt blink.gif rašau siuntimą pas vaikų neurologą, užsiregistruokit. Psio. Nu blyn blink.gif Pas neurologą iki vasario galo nėr vietų, toliau grafikų nėr. Vo tiap.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 01 26, 17:21)
Pabumbėsiu smile.gif mano vaikiui paskutines dvi savaites skauda galvą. Į mokyklą neina, sėdi namie. Užregistravau pas gydytoją. Šian paskambina man gydytoja, paklausinėjo - ar traumų nebuvo, koks spaudimas, ar temperatūros nėr. Ir sako - tai kovidinė situacija, nėr ko eit į polikliniką, nes aš nieko negalėsiu ir pasakyt  blink.gif  rašau siuntimą pas vaikų neurologą, užsiregistruokit. Psio. Nu blyn  blink.gif  Pas neurologą iki vasario galo nėr vietų, toliau grafikų nėr. Vo tiap.

Dieve Dieve,nei hipokrato prieaika nebeveikia,niekas,nieko svento,tik kovidas,kuris yra gripas su negydomom kompikacijom.Uztai ir turim tiek mirciu pertekliniu,kad net vaiku nebegydo.
Gal pas koki privatu kreiptis,ar yra vaiku neurologu privaciu.Privatiems dabar aukso kasyklos.Cia tai pas privatu nueit,reik turet milijona.Vyrui dantu dvieju salia vienas kito istraukimas ir siules uzdejimas,kad nekraujuotu ir graziau sugytu £200.Aptinio zandikaulio dantu protezas £900.Dar MB uzsimane issiaiskint kodel kraujuoja virsutinio zandikauslio dantenos,nes ten istisiniai tiltai ant shtiftu,tai trys rentgeno nuotraukos £48.Jau sukista virs £1000.As bijau net eit,mano auksinis prasivalge kruminis,reik numaut keturiu dantu tilta,kad kazka padaryt.Bet pinigai padeti nuverteja greiciau,nei imanoma isivaizduot,tai nors dantys bus sutaisyti.Numirsim su sveikais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Saintlina, bet žinok, siaubingai daug sergančių kovidu.

Vakar vaiko gydytoja skambino prieš 21 val., kai dirba iki 20. Sakė vien vakar kovidu 40 naujų. O kur jau sergantys juo, o kitom ligom. Visiems paskambint, pasiteiraut, kai jaučiasi, viską paaiškint. Tai realiai, be talono 40. Į tualetą net neturi kada nubėgt.

Mūsiškė pediatrė l. gera ir sesutė super. L. rūpestingos.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 01 26, 20:38)
<p>Saintlina, bet žinok, siaubingai daug sergančių covidu

Aš tikiu. Bet maniškio mokykloje bendraamžis (17 m) paralelinėj klasėj vakar mirė nuo insulto. Tai kažkaip suneramino tie galvos skausmai ir negalėjimas patekti pas gydytoją.

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 01 26, 20:10)
Cia tai pas privatu nueit,reik turet milijona.Vyrui dantu dvieju salia vienas kito istraukimas ir siules uzdejimas,kad nekraujuotu ir graziau sugytu £200.

Žinok, mes neatsiliekam ))) draugė tėvą vežė savaitgalį į privačią kliniką su skaudančiu dantim, sumokėjo 450 pinigų biggrin.gif už vieną dantį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 sausio 2022 - 21:41

Saintlina, sunku, kai vaikas serga, bet seimuste paziurejus tikrai nieko nepadarys, reikia neurologo, paskui lauksit mrt jei paskirs, ir tai berods tik 2 lygio gali ji skirt, 

bet kaip skirtingai visur, musu poliklinikoj jokio nuotolinio, o man tik siuntimo reikejo, tai teko vykti, o galetu gi buti keli talonai nuotoliniai tokiems atvejams. zodziu zmogui niekada negerai 😅

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Norėtųsi tikro šokoladinio. ax.gif
Saintlina- 4u.gif 4u.gif
Atsikeliu ryte,atidarau roletus,stovi dvi draugės-stirnos skabo mano tujas ir žiūri kaltai į mane.Tada lėtai į mišką.Vienai kojytei kažkas atsitiko ,neprimena,šlubuoja,tikiuosi šeštadienį paskutinės nepkalius medžiotojams?Reiks eiti apžiūrėti šilauoges,ar beliko? ax.gif
Atsakyti