Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Muka, man kai taip skaudėjo, tai va kuo baigėsi. Tetai galvojo, kad infarktas, taip pat tulžy akmenų krūvą rado. Skausmas gali sklisti kaip jam tik patinka.

Bet gali ir skylė būt kur nors nuo tavo tokio streso.

Nenori echoskopijos pasidaryt?

Luety, tikiuosi, kad Tėčiui pagerės. Bus kaip turi būti. Mes ne visagaliai.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 31, 14:24)
Kai as susergu ,tai kraupinu sugyventini atsidaryma bulgarisko sampaniecio buteli ir uzgerdama juo sauja kapsuliu.Muka ,gal tu atsidaryk . biggrin.gif

Labai gera mintis thumbup.gif galima be kapsulių ))

Muka, o kaip dabar? Nuslopo skausmas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 31 sausio 2022 - 15:38
Tai aisku galima. biggrin.gif
Atsakyti
Na šampės gerai būtų bet gal jau tiek to užteks ir toblečių rolleyes.gif
Nuslopo nėra kad lipčiau sienom kaip naktį buvo.
Pou man užeina kas du tris mėnesius ... echo nieko nerodė ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 01 31, 13:48)
Na šampės gerai būtų bet gal jau tiek to  užteks ir toblečių rolleyes.gif
Nuslopo nėra kad lipčiau sienom kaip naktį buvo.
Pou man užeina kas du tris mėnesius ... echo nieko nerodė ...

Nu gerai Muka,kad kazkiek nuslopo ir kad ne kasnakti nors uzeina.Laikykis 4u.gif 4u.gif Gal ir tau ta bacila yra skrandyje?MB irgi buna kartais naktim skausmas,tai jis geria tada vandeni,bet paskutini karta nepadejo vanduo,bet jam uzeina nuo citrusiniu,dabar jau pats istyre,kai tik citrinos issispaudzia i vandeni,taip ir blogai.
Lesius,tai kaip vejas,lekia laukais issidraikiusiais plaukais.Grazus.
Sampes noriu,islakciau visa buteli,bet neturiu,o i parde eit nenoriu,vejas salta.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lesius gražuolis. wub.gif
Luety,o tai mb nebandė išsigydyti tos bailos?Maniškis jau keliolika metų išsigydė bacilą,problemos dingo su skrandžiu.O kamavosi nuo 14 metų,dar ir nerviniu pagrindu opos vis atsiverdavo.Buvo atleistas net nuo armijos dėl skrandžio.Tik tiek mamai iškadų buvo pridaręs,kad mama pati nuėjo paprašė,kad paiimtų į armiją. biggrin.gif bigsmile.gif O kai turėjo samdomų darbuotojų,reketai, tada jau nerviniu pagrindu vėrėsi žaizdos.Paskui jau atrodo ramus gyvenimas,bet vis pavasarį-rudenį paaštrėjimai būdavo,kol susigydė bakteriją. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 vasario 2022 - 07:58
Labos smile.gif
Bakterijos nėra tikrino prieš 3 metus o skaumsai jau nuo seniau...Šiandiena jau geriau kavos net gėriau rolleyes.gif Ot žmogus padariuks tik geriau ir jau mėgaujasi tongue.gif
Luety jeigu noriu šampės tegu pagaliais lyja nueisiu biggrin.gif
Jamu kavos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida dėkui už gražią kavą 4u.gif
Muka kaip gyva?
Mano patirtis tokia , kad naktinius skausmus gali išprovokuoti netinkamas maistas. Čia jau mano genetika ... Neturiu stipraus skrandžio ir tt. Turiu žiūrėti ką valgau. O ypač vakare. Genetika tokia mano giminės. Jokių spaudimų ar cholesterolių ar širdies bėdų , bet jautrus virškinimas ir jautri nervų sistema . Pagal savo seses sprendžiu ax.gif Jos vyresnės .
Gražios dienos , nepaslyskit slidu pekliškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 01, 11:10)
Labas rytas,
Ingrida dėkui už gražią kavą  4u.gif
Muka kaip gyva?
Mano patirtis tokia , kad naktinius skausmus gali išprovokuoti netinkamas maistas. Čia jau mano genetika ... Neturiu stipraus skrandžio  ir tt.  Turiu žiūrėti ką valgau. O ypač vakare. Genetika tokia mano giminės. Jokių spaudimų ar cholesterolių ar širdies bėdų , bet jautrus virškinimas ir jautri nervų sistema . Pagal savo seses sprendžiu  ax.gif  Jos vyresnės . 
Gražios dienos , nepaslyskit slidu pekliškai  4u.gif

genetikos nepripaišau, nes dauguma širdis, ir žnyplius... bėdų su skrandžiu nesu girdėjusi, kad skųstusi tiesa bratka ale mes ne vieno kraujo tai....manau visuma nervai, maistas ir netinkamas gyvenimo būdas ... tik nežinau koks jis turėtų būti pastarasis 4u.gif
Ate kaip vaikis ar sulaikei neišlėkusį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 01 vasario 2022 - 09:18
Siaip jau visi turetu ziuret ka valgo .Ka geria.Tas dar kazkiek imanoma siais laikais.O visa kita ,tai sunku gi pakeisti.
Atsakyti
Muka , pagalvok ir užsirašyk - ką valgei, ką gėrei vakare ? Gal yra tendencija ? Man kažkada visas virškinimas stodavo jei varškė ir česnakas . Kai susitvarkiau virškinimo bėdas galiu paragauti , bet tikrai ne vakare ax.gif
Atsakyti

Laba, kaip ligoniai?

Labai gražiai sninga, galvojau per pietus pasivaikščiot išeisiu, bet kad kol galvojai, jau ir drėbti pradėjo.

Man bulvinių blynų nevirškino anksčiau. Skanu neišpasakytai, bet paskui sirgdavau, jei suvalgydavau. Dabar nebandžiau ir nebandysiu turbūt.

Sekmadienį per Svajonių sodus apie agurkus pasakojo ir paprikas. Atsisukit, jei įdomu.

Atsakyti