QUOTE(JustDi @ 2022 02 09, 15:16)
Sveikos
Luety, laikykis, viskas bus taip, kaip turi buti

Ligoninese UK labai gerai priziurimi ligoniai, ir jauni, ir seni.
tulzies pusle iseme. Sake, turetu ji buti kaip slyva, mano jau buvo kaip obuolys, dar po narkozes buvo bedu, tai dabar atsistadineju. Viskas bus gerai.
Pas mus toks oras grazus, tikras pavasaris, saulute sviecia, vesoka, bet vejo nera. Buvom pasivaikscioti, tai net kvapai pavasariski.
Aciu,JustDi,ziurek saves,atsistatyk kuo greiciau.
QUOTE(Muka @ 2022 02 09, 15:24)
Luety tikėk ir siųsk tėveliui savo meile

žinok jis jaučia
Papildyta:
Šaunuolė esi JustDi

ilsėkis

tiesa o kaip tavo lauramedziai prie įėjimo prigijo?
Nauja valdž,ia sugalvojo naujas fiotkes į puslapį
. Ir mama Mija kokia strahaliuda išėjau ant fotkiu

na žinia plius 40 per 3 metus ka norėti
. Radau kita fotke mažu prasmuksiu
As irgi neitelpu i fotika jau
Buvom ir mudu i soda isvaziave,pakeliui zemes daigams nusipirkom,pertekliu i soda nugabenom ir dar radau svarainiu sodinuku pirkt,tai nusipirkom du,vienas baltai zydi Vadinasi "Jet trail",o kitas oranziniais ziedais "Crimson and gold".Palikau siltnamiuke su vazoneliais,bet parejus galvoju,jog galesiu kita kart jau sodint i zeme,nes pas mus netikiu,kad dar gali salciai uzeit.Zmones jau kazka sodina,maciau,tikisi greito derliaus.Mano is 6 ankstyvu pomiku isdygo tik 3,matyt tiek gana Dievulis pamaste uz mane,o papriku puse sudygo.Siandien kisiu naujas,jau sudaiginau,anos buvo nedaigintos.Pas mus 13 silumos,jei taip ir butu nebijociau jau ir pomiku i siltnami kist.Beje yra isdygusiu ir graziai auga,neraunu,kai formuosiu pomidoryna,ir juos perkelsiu i eile,kad but tvarkingai.
Kazkiek prasiblaskem po visu stresu.