Pou jo meniu toks pagerintas

O aš braškių nevalgau išvis uogų vaisių nesu mėgėja ir vis kaip reikia ravėti braškes save keikiu nevalgau o kokio bieso auginu

Muka, tu kaip mano anyta. Ji pomidorus valgo, nes pasodino, o mėgsta tai agurkus. Kam sodint? Nes reikia Dabar jau valgo žiemą pomidorus savo sultyse, na tai nusiraminau. Gaila jos darbo.
Alta, ten ne dieta, o mitybos rekomendacijos, kai tulžis akmenimis užkišta ir po tulžies šalinimo operacijos. Dėl to eliminuojami riebalai kuriam laikui. Dėl to, kad paprastai būna prasidėjęs kepenų uždegimas, angliukai šiek tiek apmažinami taip pat.
Blogo aš rekomendacijose nematau: pieno produktai fermentuoti, iki min sumažinti baltus, perdirbtus miltus, kad sumažinti uždegiminius procesus, o toliau saikas visame kame. Valgyt kas tris valandas, kad būtų užsakomas mažesnis tulžies poreikis, nes pertekliui kaupti rezervuaro juk neliko. Na ir kasos neapkrauti. Viskas juk ant vieno šniurelio.
Kur jūs taip skubat su pomidorais? Saintlina, Lesius per mažai dar tave pasivaikščiot išveda Suprantu, AA, o Jūs kur lakiat?
Aš tai mėgstu uogas ir vaisius, daržoves. Bet ir mėsą.
ir Polką prigriebk, jos gal net geresnės
Pamenu, kaip tu Rundą ar Rumbą pirkai ir kas iš jų gavosi )))))
Polką? Koks būtų teigiamas komentaras šitai veislei?
Ojoj, kiek aš visokių braškių veislių buvau prisodinusi. Buvo užėjęs bžikas. Iš tos Rumbos man nieko gero, nepatiko.
Iš visų tų braškių veislių gausybės rago, labiausiai patiko Venta. Ir Sengana.