Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Ate puikios žinios 4u.gif gal pas tave grįžo ?
Ir kaip gražiai parašei riemelė wub.gif
Perbėgau sėklas užbėgau į e pardoškes ir ką beveik 40 pinigų kur ta mano godumą užkasti blink.gif
Atsakyti

Man kai Saintlina užrodė Baltic Seeds morkas, tai aš daug ką iš jų asortimento perku. Labai gera kokybė ir daigumas.

Aš dar šiemet ir Nactaro kelis pakiukus mūsų Sėkluvoj gavau. Labai patinka Sėkluvos parduotuvė.

Iš agurkų auginu Atomic, Meringue, Pasalimo ir Roničiok. Meringue, Pasalimo ankstyvi ir žiauriai derlingi. Skaniausi iš šių Meringue ir Atomic. Meringue saldūs ir dar puiki savybė, gali būti didelė bambioškė, bet sėklos išlieka smulkutės. Mano vyras mėgsta agurkus valgyti su medumi, jam pats tas tie agurkai. Ir man jie labai patinka, plius dera ilgai. Šiemet bandysiu skirtingu laiku agurkus sėti, nes jau kaip uždera visi, tai ir pati darau daug, ir dalinu.

O muzikiniai agurkai man nepaėjo. Tiesiog vieni metai buvo ne agurkiniai, tris kartus teko atsėti, tai ir neauginau jų daugiau.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 02 11, 12:38)
Ate puikios žinios  4u.gif gal pas tave grįžo ?
Ir kaip gražiai parašei riemelė  wub.gif
Perbėgau sėklas užbėgau į e pardoškes ir ką beveik 40 pinigų kur ta mano godumą užkasti blink.gif

Ačiū, Muka.
Parsivežėm. Priprato, sakė- grįžtu vaikystėn. bigsmile.gif Viskuo pasirūpinta, apglostytas, bus negerai. Priprasiu. Obettačiau- dar gali pabūt, paglobosim. wub.gif
Ta riemelė- klaida. Telefoną maigau..... biggrin.gif
Atsakyti

Ate, kol serga, tai globok, vėliau tai jau stabdyk :), bo gerą vaikį sugadysi - žmona vargs, jei apšokinėt reikės :)

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 02 11, 13:13)
<p>Ate, kol serga, tai globok, vėliau tai jau stabdyk smile.gif, bo gerą vaikį sugadysi - žmona vargs, jei apšokinėt reikės smile.gif</p>

Cic tik biggrin.gif tongue.gif
Mamos vaikų negadina ...
Tai tos žmonos ne tokius blynelius vis kepą tongue.gif
Atsakyti

Cic tik biggrin.giftongue.gif
Mamos vaikų negadina ...
Tai tos žmonos ne tokius blynelius vis kepą tongue.gif

:D Aš tai saldžios sriubos neverdu tokios kaip anyta, teisingiau išvis neverdu. Tai anyta savo vaikui pasigerina kartais :)

O šiaip tai dažniau pasako, kad aš l. skaniai vargyt gaminu. Anyta manęs receptų paklausinėja. Nors pati išties labai skaniai daro valgyt. Gal kiek kitas blogumas - jei pagirsi, tai kartais ant to valgio užsiciklina :)

Vyras neišlepęs ir pats dažnai gamina valgyt, anksčiau aš labai anksti išvažiuodavau į darbą ir vėlokai grįždavau, tai rasdavau vakarienę visuomet. Tuomet gamindavau savaitgaliais. Dabar visaip būna, dažniau aš gaminu, bet ir jis nespjauna.

Atsakyti
Svarbiausia mamutą į olą parneštų , o namų tvarkymui ir maisto gaminimui galima ir pasamdyti žmogų ...
Juolab kad iš šiuolaikinėms panoms pačioms reikia karjeros.
Čia man senutei taip atrodo biggrin.gif
Kai su metais imi suprasti , kad yra dvi vyrų rūšis ir labai gaila, kad jos tarpusavyje nesikryžmina.
Atsakyti

Svarbiausia mamutą į olą parneštų , o namų tvarkymui ir maisto gaminimui galima ir pasamdyti žmogų ...
Juolab kad iš šiuolaikinėms panoms pačioms reikia karjeros.
Čia man senutei taip atrodo biggrin.gif
Kai su metais imi suprasti , kad yra dvi vyrų rūšis ir labai gaila, kad jos tarpusavyje nesikryžmina.

Tai norėtum kad diedas ir mamutą parvilktų tau į olą, ir dar pats tą mamutą ant iešmo iškeptų? 😁 Yra tokių pasikryžminusių, bet jie dažniausiai senberniai.. 

Atsakyti
Kai ate uzmete savo sous vide ,mirtinai uzsimaniau kepsnio ir ka nuejus i parduotuve mesos buvo.Taigi pietus beuf t os well done su oignon rouge ir aubergine.Ir bulvem.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 02 11, 14:34)
Tai norėtum kad diedas ir mamutą parvilktų tau į olą, ir dar pats tą mamutą ant iešmo iškeptų? 😁 Yra tokių pasikryžminusių, bet jie dažniausiai senberniai.

Aš tai jau nieko nebenoriu , džiaugiuosi ką turiu ...
Čia šių laikų realybė .
Atsakyti
Rauginti kapūstai su šoninukę bei bulbom su mundyriais 4u.gif Tipo dieta blink.gif
AA o mėsa su kuo derinasi iš dražovių? žuvis su bastutiniais o va mėsa su pomidorais, baklažanais?
Tiesa dar vienas atradinmas šutinant kopūstus raugintus įmesti chorizo dešros ax.gif
Viskas į sėklų parde man nevalia prisipirkau blink.gif
Ate kur jau geriau nei pas mama wub.gif o ir tau kalėdos anksčiau atėjo tongue.gif
Mamutas .... na jau praeitis nes tuomet jeigu vyrai mamutu rūpinasi tuomet moterys gimdo non stop... o demografinė padėtis ir pagerėtų. O dabar moteris gimdyti nenori anskti vėliau jau negali o iš vyrų mamutų reikalauja....
Maisto gamyba man meditacija man tinka ir balius suruošti ale va nebaliauna visai esu ....nemėgstu triukšmo, dar jeigu pradeda dainuoti gerkliniais balsais mano klausa neišlaiko verysad.gif tuomet norisi staugti kaip šuniui biggrin.gif
Atsakyti
Muka aš apie šiuolaikinius vyrus kalbu . Ir šiandieninį mamutą. Ne apie rytų šalis ar senus laikus.
Sunku jiems, jei giliniesi . Jaunus ligos kerta , daug savižudybių ...
PS - jei mamutas kepamas ant laužo vyro reikalas kepti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti