Ir kaip gražiai parašei riemelė

Perbėgau sėklas užbėgau į e pardoškes ir ką beveik 40 pinigų kur ta mano godumą užkasti

Man kai Saintlina užrodė Baltic Seeds morkas, tai aš daug ką iš jų asortimento perku. Labai gera kokybė ir daigumas.
Aš dar šiemet ir Nactaro kelis pakiukus mūsų Sėkluvoj gavau. Labai patinka Sėkluvos parduotuvė.
Iš agurkų auginu Atomic, Meringue, Pasalimo ir Roničiok. Meringue, Pasalimo ankstyvi ir žiauriai derlingi. Skaniausi iš šių Meringue ir Atomic. Meringue saldūs ir dar puiki savybė, gali būti didelė bambioškė, bet sėklos išlieka smulkutės. Mano vyras mėgsta agurkus valgyti su medumi, jam pats tas tie agurkai. Ir man jie labai patinka, plius dera ilgai. Šiemet bandysiu skirtingu laiku agurkus sėti, nes jau kaip uždera visi, tai ir pati darau daug, ir dalinu.
O muzikiniai agurkai man nepaėjo. Tiesiog vieni metai buvo ne agurkiniai, tris kartus teko atsėti, tai ir neauginau jų daugiau.
Cic tik
Mamos vaikų negadina ...
Tai tos žmonos ne tokius blynelius vis kepą
Aš tai saldžios sriubos neverdu tokios kaip anyta, teisingiau išvis neverdu. Tai anyta savo vaikui pasigerina kartais
O šiaip tai dažniau pasako, kad aš l. skaniai vargyt gaminu. Anyta manęs receptų paklausinėja. Nors pati išties labai skaniai daro valgyt. Gal kiek kitas blogumas - jei pagirsi, tai kartais ant to valgio užsiciklina
Vyras neišlepęs ir pats dažnai gamina valgyt, anksčiau aš labai anksti išvažiuodavau į darbą ir vėlokai grįždavau, tai rasdavau vakarienę visuomet. Tuomet gamindavau savaitgaliais. Dabar visaip būna, dažniau aš gaminu, bet ir jis nespjauna.
Svarbiausia mamutą į olą parneštų , o namų tvarkymui ir maisto gaminimui galima ir pasamdyti žmogų ...
Juolab kad iš šiuolaikinėms panoms pačioms reikia karjeros.
Čia man senutei taip atrodo
Kai su metais imi suprasti , kad yra dvi vyrų rūšis ir labai gaila, kad jos tarpusavyje nesikryžmina.
Tai norėtum kad diedas ir mamutą parvilktų tau į olą, ir dar pats tą mamutą ant iešmo iškeptų? 😁 Yra tokių pasikryžminusių, bet jie dažniausiai senberniai..