Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas, 4u.gif
jau kokios ankstukes sekmadienio ryta. wub.gif
Man tai vakar diena buvo per trumpa,tai ilginau iki 2 nakties.Dainavau su visais iseinanciais is kaviniu ir sutikau visus gryztancius is naktinio klubo,o vakare apie 22:30 dar ir palydejau kelis einancius i naktini kluba..Lauke buvo vos 5 silumos,o panos plikom kojom ,trumpais sijoniukais,plikais peciais,kas vienu,kas abiem,trauke i naktinius klubus.Kaip jom nesalta,protas neisnesa.Nesinesa jokiu striukiu,jokiu uzmestuku,nieko,tik blizgalu visokiu,kad bernai pastebetu. biggrin.gif
Sode nebuvau,salta,ir siandien be saules ir vejas,o kai vejas,tai jau ne kas sode.
Jau pastebejau,kai Lietuvoj grazu,tai pas mus atvirksciai.
Dusia,kai issiskalbe kojines,patapo plonesnes ir svelnesnes ir esu visumoj patenkinta jomis.
Ar tavo kinietiskas rinkinys virbalu yra su metaliniais troseliais?
As vakar rinkausi buvau isidejus ta rinkini is 11 virbalu numeriu su metaliniu troseliu 80 cm ilgio,ir nebrangus ir virbalai metaliniai,bet paskui isemiau,kazkaip pabijojau to troselio,ir uzsisakiau nkit pri zing 4 ir 5 nr.Tai tie dveji isejo brangiau,nei visas tas rinkinys su troseliu.Jei tau tas troselis patiko,parasyk,bandysiu atsisiust ir ta rinkini dar.
Chiaogoo ir dar rinkini??Bais brangus man tie virbalai.Buvau atsisiuntusi bambukinius kojinem su troseliais,tai mygom sulauziau,o metaliniai atrodo brangus.
Tevukas gerkle beveik neskauda,bet sake krutine uzgilta,laukiau pirmadienio su daugiau ziniu.Vakar kalbejom telefonu,man tai kosmosas,kad jis siuo metu tai sugeba,nes jau nieko tokio panasaus namie nebemokejo.Pasiilgau jau.
Brolis galva paskaudineja.Prie kelias savites dare kraujo tyrima pilna,bet nesako kas ten yra,tik sake,atsieit infekcija iskreipe davinius,darys po menesio is naujo.Neramu man del tos jo galvos,Pirmi du suviai buvo Astra Z,o jie linke i kresuliu sudaryma.Bet gal as cia prisigalvoju wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siaip vartotino amziaus vyrai ta sindroma rimtai gydosi luety.Tu jam taip ir pasakyk.
O plikos bobos tai kazkoks Uk skiriamsis zenklas ,ar kas.Man vienas kadras yra uzmetes ,kiba mano kunas suzalotas ,kad apsidengus ,kaip musulmone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 13, 09:43)
Siaip vartotino amziaus vyrai ta sindroma rimtai gydosi luety.Tu jam taip ir pasakyk.
O plikos bobos tai kazkoks Uk skiriamsis zenklas ,ar kas.Man vienas kadras yra uzmetes ,kiba mano kunas suzalotas ,kad apsidengus ,kaip musulmone biggrin.gif

Tai va,kad vartotino amziaus,jam bus siemet 53 tik.O apie patarimus nenori net girdet,aiskina,kad jam cia said efekt nuo antibu(sakau,tada reik juos keist),arba nuo virskinimo,kuom abejoju,musu skrandziai geri.
Mergos cia ziema vasar plikos eina i balius klubus,yra teke but per Naujus Metus prie rato,kur fejerverkus leidzia,tai puse mergu su plonom suknytem,plikais peciais ir siknom.O salta buvo,vejuota,net snaiguriavo.Ir abejoju ar jos serga po to.O vyrai daznai matai su shortais,ar salta ar ne,svarbu,kad saulyte suzibejo kiek.Daugelis pastininku vyru visa ziema su shortais eina dirbt,nes pries mano langus matosi sone post ofisas is kurio isvaziuoja visi pastininkai su vezimeliais spaudos.
Na vasar as megstu atsidengt pecius,o ziema tai jau kur jau tau.
Dusia,paziurejau ta chiaogoo rinkini,tris tipus.Nepatiko kad complete rinkinyje virbalai prasideda nuo 2,75,noretusi nuo 2,kad butu,o large rinkinyje tik stori virbalai,o small tik ploni,bet visu ju netinka kabeliuku ilgis,didziausias tik 75 cm,man reiktu,kad but 80 iki 150.O kaina visu po 110 musu pinigu.Cia tik vieno pardavejo ismagrinejau,einu ziuret kitu.
O atskirai perkant yra visokio ilgio.Be to yra atskirai troseliu visokiu ilgiu,prisukimo detaliu,bet man jau vargas su jais but,issimetytu man gerit tos mutarkes.O brangumas blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 13 vasario 2022 - 12:02
Siaip butent sortai yra derai ,atidengia oda tinkamoje vietoje.
As tai nemegstu nei plika galva nei pliku kunu lakstyt.Ir atsimenu yra teke eit su paltu ir basom kojom i kroksus apie kaledas ,o yra ir sniego ir ledo buve,cia UK.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 13, 10:05)
Siaip butent sortai yra derai ,atidengia oda tinkamoje vietoje.
As tai nemegstu nei plika galva nei pliku kunu lakstyt.Ir atsimenu yra teke eit su paltu ir basom kojom i kroksus apie kaledas ,o yra ir sniego ir ledo buve,cia UK.

Kepuriu ne labai megeja,ir beveik nedeviu ju cia,uztenka kapisono,kai i masina ir is jos,o jei kur daugiau,prie juros,tai tada uzsidedu kepure.Siaip visa ziema uztenka kedu,arba batuku,puskojines trumpos,nereikia daug kutotis,tas privalumas.
Atsakyti
Labs smile.gif
Važiavom vakar į kaimą, irgi norėjau šašlo. Tai spėkit, ar kepiau )) toks fantastiškas oras - išėjau miškan su šuniu. Grįžom - ir vėl išėjom )) vietoj šašlo gavosi:

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 vasario 2022 - 12:40
Luety apie virbalus :
Kojiniai pigiukai , bet labai labai geri :
https://www.aliexpre....113d4c4dnzJP5n
Troseliniai kuriuois turiu:
Dar nei vienas nesulužo , troselis nesusisuka , geras susjungimas, jokio kibimo . Turiu visokio ilgio valais , užsisakius 3 rinkinius . Čia iki muito įvedimo atsisiunčiau . Nes rinkinys kainavo tiek kiek Lietuvoje 1 pora geresnių virbalų .
Rinkinį turiu šitą :
https://siulumazgas....PBoC_2gQAvD_BwE
Tiek tikrai nemokėjau . Akcija buvo ar tada pigiau kainavo? Labai smagus dėkliukas , nieko nepamesi . Yra valų fiksatroiai , permezgiau nugarą ant kito valo , nereikia ant siūlo verti . NR 2 ir Nr 2,25 pirkau atskirai . Visi valai tinka . O pamesti kai turi dėkliuką yra sunku .
Ir dar turiu nusipirkusi tokį tašiuką mezginiams :
Mašinoje norint megzti nepamainomas dalykas smile.gif

Dukra juokdavosi , kad lietuvaites bare pažinsi iš megztinių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Uk pileičiai visose šalyse su maikėm ir šortais, Maltoje iš karto žinai kuris iš UK , jiems karšta prie +15.
Saintlina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 vasario 2022 - 12:48
Aciu,daug.tu cia pridejai.Is aliezpres viskas atidedama,muitai dideli,laukt 2 menesius,viska perku is ebay,bet ir ten gali uzsiraut,kad sius is China ir lauksi pora menesiu,todel labai atidziai ziuriu prekes lokacija.Mane domina troseliniai.Pvz.reikia sulenkt,kad istraukt sujungiant pirma eile i apvalia,tai jie linksta ar ne?Nors skaiciau apie chiaogoo,kad ju viduje irgi yra troselis.Rinkinio nepirksiu,tikrai man jo nereikia.Tase patiko. 4u.gif
#Kaip tau sitie?
https://www.ebay.co....r...ecc1a|iid:1

O krepsis toks?
https://www.ebay.co......7Cclp:2047675

Oho,Saitlina,kiek toli nuejot? blink.gif blink.gif As buciau lavoninej po tokios keliones peskom.Saunuole tu.O Lesius jau vos paeina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 13 vasario 2022 - 13:22
QUOTE(Luety @ 2022 02 13, 13:08)
O Lesius jau vos paeina biggrin.gif  biggrin.gif

Nu kurgi )))) jis dar kieme grįžęs strakaliojo, kamuolį gainiojo. Parvažiavom namo, pagulėjo valandą - ir vėl kaip agurkėlis, einam greičiau.
Atsakyti

Luety apie virbalus nepasakysiu nieko...  Kokie ten. Mano nelinksta troselis, nesisuka, be atminties. Kaip megztas, virvelė, bet slysta labai gerai.  Imu ilgesnį valą ir mezgu su kilpa. Tasiukas beveik kaip mano .. viskas viename, daug kišenių ir tt . Laukiau ilgai, bet man nebuvo kur skubėti .  O pas jus kaip ES muitas nuo 0? Ar yra suma?  Dabar aliukai patys susimoka muitą. Rinkinys į Lietuvą su 120 cm.  valu kainuotų 11 ar 12 pinigų, o kainavo 8. Vis tiek pigiau negu pirkti Lietuvoje. Tu storų retai reikia, bet gal sugalvosiu ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 vasario 2022 - 14:20

Saintlina, o Lesius labai pavargo ?  :D  :D  Toks gyvenimo būdas leidžia kasdien mėgautis pyrageliu :4u:​  . Šaunuolė Tu. Aš turiu tiek ištvermės nueiti, bet man turi būti įdomu... Pvz kelionės, kalnai ar zygis.

Atsakyti
As irgi vaikstau su kale,o pas mus vieta siaip nelygi gaunasi ir i kalna pakopt.Kas yra puiku ,nes treniruoja kraujagysles.Taip kraujagysles.Tampruma ir sieneliu elastinguma didina.
Bet pyrageliais tai nelabai tenka megautis.
Atsakyti