jau kokios ankstukes sekmadienio ryta.

Man tai vakar diena buvo per trumpa,tai ilginau iki 2 nakties.Dainavau su visais iseinanciais is kaviniu ir sutikau visus gryztancius is naktinio klubo,o vakare apie 22:30 dar ir palydejau kelis einancius i naktini kluba..Lauke buvo vos 5 silumos,o panos plikom kojom ,trumpais sijoniukais,plikais peciais,kas vienu,kas abiem,trauke i naktinius klubus.Kaip jom nesalta,protas neisnesa.Nesinesa jokiu striukiu,jokiu uzmestuku,nieko,tik blizgalu visokiu,kad bernai pastebetu.

Sode nebuvau,salta,ir siandien be saules ir vejas,o kai vejas,tai jau ne kas sode.
Jau pastebejau,kai Lietuvoj grazu,tai pas mus atvirksciai.
Dusia,kai issiskalbe kojines,patapo plonesnes ir svelnesnes ir esu visumoj patenkinta jomis.
Ar tavo kinietiskas rinkinys virbalu yra su metaliniais troseliais?
As vakar rinkausi buvau isidejus ta rinkini is 11 virbalu numeriu su metaliniu troseliu 80 cm ilgio,ir nebrangus ir virbalai metaliniai,bet paskui isemiau,kazkaip pabijojau to troselio,ir uzsisakiau nkit pri zing 4 ir 5 nr.Tai tie dveji isejo brangiau,nei visas tas rinkinys su troseliu.Jei tau tas troselis patiko,parasyk,bandysiu atsisiust ir ta rinkini dar.
Chiaogoo ir dar rinkini??Bais brangus man tie virbalai.Buvau atsisiuntusi bambukinius kojinem su troseliais,tai mygom sulauziau,o metaliniai atrodo brangus.
Tevukas gerkle beveik neskauda,bet sake krutine uzgilta,laukiau pirmadienio su daugiau ziniu.Vakar kalbejom telefonu,man tai kosmosas,kad jis siuo metu tai sugeba,nes jau nieko tokio panasaus namie nebemokejo.Pasiilgau jau.
Brolis galva paskaudineja.Prie kelias savites dare kraujo tyrima pilna,bet nesako kas ten yra,tik sake,atsieit infekcija iskreipe davinius,darys po menesio is naujo.Neramu man del tos jo galvos,Pirmi du suviai buvo Astra Z,o jie linke i kresuliu sudaryma.Bet gal as cia prisigalvoju