Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia, aš nerimtai, čia kaip juokelis su tuo mamutu :) Nors, kaip pvz., aš niekad nežvejojau, niekad žuvies neužmušinėjau, nevaliau ir nekepiau. Šitas "mamutas" visada buvo vyro reikalas (nuo-iki) pietūs dviems. Visi kiti mamutai buvo jau mano kompetencijoj. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nusimato graži diena? mirksiukas.gif Bandysime klevų sulą paleisti? ax.gif
Atsakyti
Vakar pasejau ankstyvas lapines darzoves,tresem ,dirbom visa diena lauke.Taip vakare jau nieko ir nebevalgiau.
Siryt bandau uzsisakyt feisbuke turkisku prekiu.Arbata - turistu ir cicek (geliu)emem turistu ,baisu del tu geliu.
Siandien bus vel avizu kose ,dar yra zuvis jau kadais iskepta,reiks jau suvalgyt butinai siandien.
Atsakyti
Labos,
Saulė lauke , taip ir norisi rankas į žemę sukšti .
Labai gražūs indai , dėkui Ingrida. Man šiuo metu mėlyni indai labai jau gražu ...
Ex aš žvejojau vaikystėje biggrin.gif O paskui ant lauželio tuos karosiukus kepdavom. Viską mokėjau - slieką užverti , karosą nužudyti . Dabar jau gaila ir slieko ir žuvies ax.gif Pabarstydavom druska ir valgydavom. O skanu būdavo biggrin.gif
Jei neišvažiuosim į kaimą reiks MB tempti pasivaikščioti .
Ir namie darbų- planų visokių ... Kaip čia nesutingti su mezginiu .
Gražaus šeštadienio 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,
mane irgi melyni indai nuteikia maloniai,aciu Ingrida,grazi kava si ryta.
Pas mus irgi sauleta,5 silumos,bet vejuota,matau pro langa,kaip zmones lekia skubiai,susiguze,be noro geretis saulyte,matyt nera silta.Bet gal idienos dar.Noreciau jau i soda,ar siaip kur i gamta.
Planu jokiu,viskas suplanuota seniai,ivykdyta.Vakar siaip ne taip baigiau tas raudonas reljefines kojines,ardziau pirma kojine vos ne visa,kliauziu priveliau.pirmiausia,pagal aprasyma man ciurna per ilga,nemegstu tokiu ilgu,po to jau buvau netoli pirstu,ziuriu,kad aprasyma kulno nuleidimas kitais aprasytas,ne tradiciskai,kaip as kad darau ir daug stilingiau atrodo,tai vel isardziau.
Antra kojine numezgiau kulna,emiau eit ratu,nu nesutinka rastas ir viskas,viena eile nuardziau,antra,nesutinka,tada nuardziau trecia,toliau jau ejosi gerai.Siaip dar noreciau tokiu rastu is plonesniu siulu,bet turiu tik likucius,o nauju nesinori pirkt kazkaip,dar pagalvosiu.Kojiniu schemu simtus turiu,noriu visus isbandyt,bet stovi liemenes siulai,reik kazkaip ja pabaigt.Mezgu ir nepatinka ji man,per skystas rastas blogom gerom,is isores blogos,man noretusi tvirtesnes tokios,galvoju ardyt ir ta pacia liemene megzt ripsu,nezinau ar siulu uzteks,virbalai ant valo 4-5 nr,labai trumpi ir nepaslankus,tokie sunkus megzt,ko gero reiks atsisiust pirma tinkamus virbalus,po to imtis liemenes.
Nesusalkit,pavasario orai klastingi. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nepramikite,klevų sula bėga jau.Tikiuosi rytoj jau paragauti. ax.gif Klevų man skani,beržų-grynas vanduo,jokio skonio. bigsmile.gif
Ignitis žymiai mažesnę sąskaitą atsiuntė,ką reiškia kintama. ax.gif
Sėdime pavargę,apsikuitę bute,reikia reikia dirbti,bet nebėra jėgų.Jaučiu ir vasaros sulauksime. ax.gif Malkų prisikrovėme pilną autobusą,mb mašiną tvarkė dar aš su dukriuku prasilėkėme per parduotuves,turgų.Ką jau vakarienė ir ir poilsis? mirksiukas.gif Dar viena rankovė megztinio laukia. ax.gif
Nusipirkau žurnalą ax.gif Rankdarbių,yra plonoms kojinėms raštas kaip tik.Mėgstu popierinį variantą,prieš nosį popierių.Nors šanūkams megztuką mezgiau pagal youtubą. Mieste prie daugiabučių jau snieguolės sukrovę žiedus,pas mane sodyboje dar pusiau vandenyje.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 02 12, 16:58)
Nepramikite,klevų sula bėga jau.Tikiuosi rytoj jau paragauti. ax.gif Klevų man skani,beržų-grynas vanduo,jokio skonio. bigsmile.gif

Bandysim leisti kitos savaitės ketvirtadienį-penktadienį - mamai šeštadienį nuvešiu. Ji tai mėgsta, mes tai ne biggrin.gif. Klevų begalė pas mus, tai klevų tik ir leidžiam. O beržas vienas, senas - jį saugom, mylim ir negręžiojam rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pasirodo neturiu ankstyvųjų pomidorų.Išsiploviau daigyklas,na gal palauks? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas .Vakar buvo velyvi pietus ir vel kepsnys su bulvem ir kopustu salotom.Siaip tai du kart kazkaip pradejau valgyt.Nes daug laiko lauke leidziu .Siryt vel turbut praleisiu pusrycius ,paskui darysiu salotas is tos likusios nelaimingos zuvies ,kuriai jau bile kiek dienu. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Labai puošni kava, dėkui Ingrida 4u.gif
Luety , labai gražios Tavo raudonos kojinės 4u.gif Ir nuotraukos labai meniškos! Kaip Tėvukas ? Kaip brolio sveikata ?
Nemėgstu storų mezginių . Tiksliau nebemėgstu megzti DABAR, kai turiu šiek tiek laiko mezgimui . O kojines jei ne spirale tai abi kartu zilkiniais virbalais . Jokių skaičiavimų . Magic loop metodu , labai patogu . Turiu gerų brangių prisiukamų CiAOGOO rinkinį. Ir kineitiškų su troseliu , pigiukai bet labai labai geri virbalai ... Visus kitus reiktų išmesti .
Vakar baigiau kojinių porą, pradėjau kitas ir vakare liemenės priekį ėmiausi megzti . Labai greitai einasi. Liemenės ant bangos šį sezoną. O jau kainos ... kur man gražios tai nuo 80 iki 170. Už ką ?
AA yra naujas serijalas netflix su Rut iš Ozarko . „Inventing Anna“, man visai žiūrimas. Pirma serija nuobodi , jei iškenti paskui veža .
Gražaus sekmadienio !
Mudvieju bus kaimietiškas. Gal kokią obelį nugenėsim ir pasipirtinsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 vasario 2022 - 10:35

Labos,
Puikus sekmadienio oras.
Vakar šašlas iš kiaulės sprando. Skanu. Jau buvau labai pasiilgus. Šaunuolė- nepersivalgiau. biggrin.gif
Šiandien vyrišmis išvažiavo miško pažiūrėt. Tokie vėjai- gal išvartė....aš niekaip. Vakar vėl sofai įspyriau tuo pačiu savo neseniai laužytu pirščiuku. Basai viskad ok, ryt į darbą kažkaip reikės įkišt į batą. unsure.gif
Grįš, paruošiau sous vide vištienos petelius, pašildysim ir apskrudinsim kepsninėj. Dar burokėlių sriuba. Nuo mėsyčių vakume vis lieka sultinio. Prisirnko per tris karus gal stiklinė. Sriubytei pats tas. wub.gif
Sniegas dar laikos, bet tuoj nebeliks. Ai, dar penktadienį vyriškiui užėjo noras rankas žemėn sukišt. Sakė ridikėlius pasėjau šiltnamy. Žiūrėsim kas gausis.
Atsakyti
Ziuriu ,ziuriu ANNA,jau nedaug liko.Brangus serialas ,kaip siems laikams. biggrin.gif
Man keista ,kad ji apsimete kad rusiskai nesupranta,kai ibizoje jachtoje kazkoks ruskis ja uzkalbino.
Mano vaikai labai didziuojasi ,kad moka rusiskai.Siaip retoka jau tarp ju amziaus.Musu su tata nuopelnas. biggrin.gif
Reiks ir man siandien kazkokios sriubos virtis.Salta pasidare ,vejas pakilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 vasario 2022 - 11:32