Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 13, 14:19)
<p>Saintlina, o Lesius labai pavargo ?  biggrin.gif  biggrin.gif  Toks gyvenimo būdas leidžia kasdien mėgautis pyrageliu 4u.gif​  . Šaunuolė Tu. Aš turiu tiek ištvermės nueiti, bet man turi būti įdomu... Pvz kelionės, kalnai ar zygis.</p>

Nieko jis nepavargo. Kol toks oras, galėtų eit ir eit. Kalnų pas mus nėr, miškai laukai lygūs. Tik per sniegą sunkiau.
Man šiaip ir įdomu. Gamta įdomi visada, miško gyvastis, saulė kaip kyla/leidžiasi, na ir šuo, žinoma smile.gif
O pyragėlių reiktų atsisakyt, svoris labai per didelis. Bet čia jau silpnybė mano.
Atsakyti
Pasivaiksciojom,pasizmonejom,i siulu skyriu uzskau craftuose,nieko gero,tik 1 kamuoliuka nusipirkau,ir tas pats ne toks,kokio norejau.Parde pilna siulu,bet vien akrilas visokiu formu ir firmu.Zaislu beveik nebeneriu,mazu vaiku neturiu,tai ir to akrilo man nereikia.
Uzsisakiau ta rinkini su troseliu ir ta tasiuka,ne karve kainuoja,isbandysim.
Saintlina,iskur pas tave tas vorssvoris,tiek kaloriju sudega bevaiksciojant.
Atsakyti
Kad tiek nueičiau turi būti jau grybų.Va tada tiek nukeliaučiau. mirksiukas.gif
Saintlina-šaunuolė. wub.gif su Lesiumi. wub.gif
Išsiploviau bute daigyklas ir liko vonioje. bigsmile.gif Na neturiu pomidorų ankstyvųjų sėklų tiek to. ax.gif
Liko laiko tik dabar iki vakarienės ir o jos pamegzti,klientus įleidau,dabar mano laikas. mirksiukas.gif Pas mus vėjas didelis. mirksiukas.gif
Kiša nosis svogūninės gėlės.
Ate,taviškis šaunuolis,pirma valgysi ridikėlius pamatysi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 02 13, 15:57)
Saintlina,iskur pas tave tas vorssvoris,tiek kaloriju sudega bevaiksciojant.

Iš pyragėlių gi ))))

Galit pasveikinti - mano covido testas teigiamas.. tas greitasis. neįsivaizduoju, iš kur gavau. Praktiškai jokių kontaktų neturėjau. Ne tik su sergančiais, bet aplamai. Nebent MB parnešė iš poliklinikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 vasario 2022 - 18:22
Kaip miela biggrin.gif
O kokia intencija cia testa dareisi ,ar cia siaip dar visi daktarus zaidzia ,pagal sena paproti?
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=bpVoriM5ezM
Kokia grazi mantra.Isklausykit iki galo,i piliakalnius nebutina vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 13, 20:06)
Kaip miela biggrin.gif
O kokia intencija cia testa dareisi ,ar cia siaip dar visi daktarus zaidzia ,pagal sena paproti?

Tikrai, mielybė )))
Blogai vakar buvo, viską skaudėjo, temperatūra kilo, kojos kaip virti makaronai. O vaikis turėjo su draugais susitikt, tai prieš eidamas davė man testą (mokykloj jiems duoda į namus). Liko po namie ir jis..

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 vasario 2022 - 06:32

Labas rytas. 

Saintlina  :4u:  pasiskiepijus lygtai buvai, neturėtum sunkiai sirgt. Tai dabar visi namie užsiblokuosit, ar kokie veiksmai dabar leidžiami? Gi jei silpni simptomai, leidžiama eit į darbą.

Neįmanoma daugiau rašyt, automatiškai dvigubina žodžius, sakinius, reik nuolat trint. O trina ten , kur irgi automatiškai sugalvoja. Su*iktos technologijos. 

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 02 14, 07:27)
Labas rytas. Saintlina  4u.gif  pasiskiepijus lygtai buvai, neturėtum sunkiai sirgt. Tai dabar visi namie užsiblokuosit, ar kokie veiksmai dabar leidžiami?

Nžn dar, ar pgr darytis.. vaikiui ir taip atostogos, mb ir taip su biuleteniu dėl kitų priežasčių.
Vakar buvo negerai, davė mb savo kažkokių miltukų nuo skausmo. Kaip ranka nuėmė viską. Iki šiol dar negrįžo ) tai arba praėjo jau, arba miltukai parą veikia )
Atsakyti
Labos smile.gif

Oho kike visokiausių naujienų 4u.gif Ir nueita rekordiškai daug ir pasipirtinita pamegzta padirbda ir daug pa ...... O aš šeštadienį virtuvėje lydžiau taukus, sūdžiau lašišą, viriau šoninę, dariau lydytą sūrėlį... žodzsžiu daug visko ax.gif ukvata buvo pagriebus tongue.gif Tiesa ėlkaiu iki sodo pamiršusi pomidorų sėklas buvau reikia pakilnoti ir jas ... nežinia kur nusikišusi esu durpių tabletkas ale kas su ta galva mano kaip višta be galvos pasidedu ir paskui verčiu viską.
AA o daug turi dirbamos žemės?
Saintlina na gal ir ne karūna ... bet svarbu počkelos padėjo ax.gif apie nueitus žingsnius tliu mna per savaitę tiek nebūtų. Lesius wub.gif
Luety kaip tėvukas ?
Ate42 o kaip tu ten kepi tuos sparnus su mondru pavadinimu? O kada tu tą pirštuką spėjai susilaužyti. aš vakar slydau lipdama iš vonios irgi užsigavau skauda iki jklmn. verysad.gif
Laukiame kavos smile.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Saintlina, testuokis ! Nes nežinia kada tas GP vėl bus, jei jau sergi tai su nauda . Lengvo sirgimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visi prasirgsim ... kitaip nebus .
Ps anketą kai pildysi , neprivalai rašyti visos tiesos... Galės MB šuniuką vedžioti . Šeimos nariai turi izoliuotis pagal tvarką ax.gif . Vis dar .
Į darbą leidžiama eiti tik tiems kas yra nepamainomi ir kur yra sąlygos- ty nėra kontaktų .
Vakar kaimuke buvom . Oras šiltnamyje geras smile.gif tai sukasiau vieną pakraštį ir pasėjau ridikėlių , salotų , morkų ir špinatų . Po savaitės nuvažiavus gal agrolėvelę užklosiu . Nedygs - maža bėda . O šiap kaimuke sniego daug , žemė sušalusi , ne kaip Kaune ... Pastarnomkų nepasikasiau , snieguolės po pusnimi.
O namie nei paprikų nei anstyvų pomidorų nepasėjau dar . Kažko laukiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Liemenės priekį numezgiau , bet reikia nugarą persiskaičiuoti pagal save . TY kaklo nuleidimus . Nes eilių pas mane mažiau gavosi ax.gif O kai galvoji skauda mirksiukas.gif
Gražaus ir darbingo pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 14, 08:10)
Labas rytas,
Saintlina, testuokis ! Nes nežinia kada tas GP vėl bus, jei jau sergi tai su nauda .
Ps anketą kai pildysi...

Vakar  kaimuke buvom . Oras šiltnamyje geras smile.gif tai sukasiau vieną pakraštį ir pasėjau ridikėlių , salotų .

Mb irgi taip sako - kaži kada vėl to gp prireiks. Man tik kad atostogų gaila naudot dėl šito sėdėjimo namie, reiktų vis dėlto nedarbingumo. Bet ta izoliacija, aina jie nakum. Vedė ryte mb šunį - po penkiolikos minučių grįžo. Nu ką patinas per tiek gali padaryt? Iki šiol šuo prie manęs stovi, reiks vest pačiai.

Pas mus kaime tiek sniego, kad net šiltnamy nenorėjau nieko sėt smile.gif
Atsakyti