Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

AA kas pietums ?
Kaip supranti , aš ant Tavo dietos nesėsiu , tik šiaip klausiu smile.gif
Kuo man patinka Paleo , su kieviena diena vis mažiau nori valgyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ryt savaitė , lengviau negu galvojau mirksiukas.gif Organizmo jauninimo programa užkurta smile.gif Praėjusį kartą , ty prieš karantiną kai buvau užvedus vyrai darbe sakė kad minus 10 metų smile.gif Kuo gera paleo ar švari keto - veido oda neužpilkėja . Ne taip kaip Ch dietoj ...
Luety gavai virbalus ? Ką mezgi ? Aš širyt pabaigiau dar vienas kojines . Liemenės apdaila liko , gal prisėsiu šiandien . Diena gerai tokius dalykus megzti . Šviesos daugiau . Dėl tėvuko 4u.gif Aš supratau , kad labiau sergantį jį išvežėte ax.gif Žinoma, kad Tau geriau žinoti kas kaip.
Ate42 kaip sūnus ? Pas Jus ar jau išvažiavo į Kauną ?
Ingrida vaikas jau Lvove ?
Megztuką baigei ? parodyk ką...
Saitlina kaip vaikas jaučiasi ? O pati ?

Atsakyti
Ačiū Dusia.Jau Lvove. wub.gif
Megztukas eina lėtai susiūti pabaigti bereikia.Kažkaip man prie širdies nelimpa,pati žinai,kai nelimpa tai ir noro nėra. ax.gif
Laukiame klientų dviems paroms,važiuosime į miestą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 20, 13:07)
Saitlina kaip vaikas jaučiasi ? O pati ?

Miega visą dieną. O man kosulys, sloga, silpnumas, galvos svaigimas niekur nedingsta. Nu kiek galima?? Dabar jau šuns vedžiojimas pilnai mano ir jėgų tam aiškiai mažoka.
Atsakyti
O tu gydaisi ,saintlina?
Siandien pietums buvo krabu lazdeles keptos su astriais prieskoniais ir pomidoru ir pomidoru sriuba ,atnaujinta is penktadienio bulviu sriubos.Darzininkaut tingisi.
Prisikepiau obuoliu ,paskutinius muskatinius moliugus.Liko tik didelis apvalus baltasis moliugas.
O ka sake moterys darbe ,dusia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 vasario 2022 - 17:04
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 20, 16:48)

O ka sake moterys darbe ,dusia?

Nesvarbu būti kaime gražiausia, svarbu viena kaime biggrin.gif
Diedų kolektyve aš dirbau tada. Dabar nebe .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas .
Vakar diena uzsibaige ta pacia pomidoru sriuba,itarkavus ten surio ir valgant su duona.
Siandien reiks daug lauke nuveikt pries lietu .Reikia vel visai dienai ka nors isvirt.
Atsakyti

Labas rytas. 

Ačiū, Luety, už paliktus pyragėlius mano katei :blink: Dabar žinau, kam savo katės nepatikėčiau :D 

Rytas lyg ir neblogas, nešalta, tik lynoja. Bet namų darbams po stogu visai gerai. Šiandien aš pats sau režisierius, susiradau naminės veiklos laisva tema su kavos pertraukėlėmis, tai ir man gerai, ir katė patenkinta. Abi netrukdomos papliotkint turėsim progą. 

Miega visą dieną. O man kosulys, sloga, silpnumas, galvos svaigimas niekur nedingsta. Nu kiek galima?? Dabar jau šuns vedžiojimas pilnai mano ir jėgų tam aiškiai mažoka.

Kuo gydaisi kosulį? Ar lauki kol šiaip praeis? Šuniui irgi menkas džiaugsmas tik koją prie medžio pakelt ir namo.. 

Atsakyti
Labos smile.gif

Savaitgalis sprogo be jokios naudingos veiklos apart, kad pasėta keletas pimikų, baklažanai paprikos ir čiliai vėl į durpių tabletes surizikavau smile.gif Dar pabėriau salierų ir žemuogių pastarosios jau pasenusios pas mane gal atsišviežinsiu. Sode visos dėžės išvartytos kol surinkau uždusau blink.gif šiaip lyg be nuostolių... tiesa katinas neatėjo....
Sakyti ar nesakyti žmogui tiesą net nežinau labai nuo situacijos, nes va su ta tiesa aš padėjau sveikatą darbe... ir kas iš to sena valdžia nuėjo nauja žiūri kaip į durnę... et...
Su dieta šuds plius vėl....
Ex pakilnojau poomikų sėklas tai radau tavo raudoną citriną o ir Saintlina tavo paprikų pabėriau storasienių, Pou, Ate jūsų laukia dar eilės pomikai 4u.gif
AA gražūs vartai labai net pagooglinau tongue.gif
Puodas emaliuotas špižinis nuostabus atsidžiaugti negaliu tongue.gif Reikės dar vieno ax.gif
Palauksiu kavos ax.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Reikia tokio kruzo kavos.Iki dvejų žiūrėjau detektyvą,pagaliau savo širdžiai gerą radau.Ir tai 7 serijos nebaigiau.Dabar galvoju greičiau vakaras ateitų toliau žiūrėčiau.Net vieną kojinę numezgiau per vakarą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 vasario 2022 - 08:30
Muka ,nemanau ,kad tavo amziaus tie sveikatos procesai yra negriztami.
Ir deja ,teks isgirsti nemalonia tiesa.Visgi zmogaus organizmas yra daugiau linkes i dorojimasi su sunkiom situacijom,nei amzinos sofistikacijos busena.
Ir zinios apie zmogu gali but ta nemaloni ,niekam neidomi tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 21 vasario 2022 - 08:34
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 20, 16:48)
O tu gydaisi ,saintlina?

O kuo gydytis tokią nesąmonę? Aš iš vaistų tik paraceramolį žinau ir jis čia netinka ))
Arbatos, sultinys, vit. D + C.

Užvakar MB tų pačių miltukų sūnui davė. Temperatūra nukrito ir nebepakilo, pramiegojo visą dieną ir vakare jau kad žvygavo prie kompo )))) ir šaldytuvas per naktį pratuštėjęs ))
Bet tai vakar pgr jam padarė, tai matyt vis tik sulauksim izoliacijos, kad ją kur.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 21, 08:28)
Ir deja ,teks isgirsti nemalonia tiesa.Visgi zmogaus organizmas yra daugiau linkes i dorojimasi su sunkiom situacijom,nei amzinos sofistikacijos busena.

Negali būt blink.gif blink.gif blink.gif geriau stresinės situacijos nei nirvana? Ne ne ne, tinginys manyje atsisako tuo patikėti.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 02 )
iki dvejų žiūrėjau detektyvą,pagaliau savo širdžiai gerą radau.

Kokiį? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2022 02 21, 08:04)
Kuo gydaisi kosulį? Ar lauki kol šiaip praeis? Šuniui irgi menkas džiaugsmas tik koją prie medžio pakelt ir namo.. 

Laukiu )) o ką, nepraeis pats?
Ai, nenuskriaudžiu aš jo ;)
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=kS3czcJz1Zw
Kas mėgsta rusų užpainitus detektyvus. ax.gif
Atsakyti