Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2022 02 19, 19:54)
Kavute, aš ne apie išverstus žmones kalbu. Tokių niekas negerbia ir kaip sakoma, nebūk per saldus- nuris, nebūk kartus- išspjaus.
Viską galima diplomatiškai pasakyt, arba patylėt. Šypsena puikus reikalas.
Va kad diplomatijos neduota visiems, tai taip. Čia jau talentas.
O į akis kalbėt viena, o už akių kitką- podla.  unsure.gif

Nu va - aš prie tų karčiųjų biggrin.gif Tegul spjauna biggrin.gif
Ir jei kai susitiksim, man pasakysi "nu ir išstorėjai... blink.gif", tai žinok - nei užpyksiu, nei įsižeisiu. Bet jei aš pradėsiu dejuot, kad vajezau, kiek kg priaugau, o tu sakysi, kad oi, nieko tokio, nieko čia nesimato ir blablabla, tai supyksiu biggrin.gif. Žodžiu, laukia patikrinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 02 19, 19:46)
Bet žinai, kaip reikia to teigiamo testo biggrin.gif. Bo kai vėl užeis valdžiukei viduriavimas "skiepytis, skiepytis, skiepytis", tai turės atsifutbolinimą. Jei dar galios persirgimas.

Turbūt nebegalios, nes labai jau daug persirgusių ))) be to, nauja banga gal rudeniop bus, tai bus per daug laiko praėję ir t.t, ir pan.

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 02 19, 20:00)
Ir jei kai susitiksim, man pasakysi "nu ir išstorėjai... blink.gif",

Niekada gyvenime negalėčiau taip žmogui pasakyt blink.gif Baisus netaktas, mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 02 19, 21:08)
Turbūt nebegalios, nes labai jau daug persirgusių ))) be to, nauja banga gal rudeniop bus, tai bus per daug laiko praėję ir t.t, ir pan.
sakai, visus urmu varys skiepytis? Kas pirmą, kas trečią ar ketvirtą kartą? Nu, žiūrėsim, kaip prievartaus toliau. Aš nenusiteikus biggrin.gif, Tik va, balandį, o gal net kovą varysiu erkinio encefalito skiepą priimt.
Papildyta:
Niekada gyvenime negalėčiau taip žmogui pasakyt  blink.gif Baisus netaktas, mano nuomone.

Ir aš nepasakyčiau. Bet neįsižeisčiau, jei man pasakytų smile.gif

Blogai pacitavau. Ale netaisysiu, nes dar blogiau padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 19 vasario 2022 - 21:18
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 02 19, 21:17)

Esu tikra, kad varys smile.gif
Reik ir man nepamiršt to encefalitinio trečio. Sakyk garsiai, kai skiepysies, kad ir aš nueičiau ))
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 02 19, 20:00)
Nu va - aš prie tų karčiųjų biggrin.gif Tegul spjauna biggrin.gif
Ir jei kai susitiksim, man pasakysi "nu ir išstorėjai... blink.gif", tai žinok - nei užpyksiu, nei įsižeisiu. Bet jei aš pradėsiu dejuot, kad vajezau, kiek kg priaugau, o tu sakysi, kad oi, nieko tokio, nieko čia nesimato ir blablabla, tai supyksiu biggrin.gif. Žodžiu, laukia patikrinimas lotuliukas.gif

Ogi kaip atrodys, taip sakysiu. O gal palauksim pavasario. mirksiukas.gif
Atradau savo sėklas. biggrin.gif nors būtų malonu kada susibėgt.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2022 02 19, 21:08)

Papildyta:
Niekada gyvenime negalėčiau taip žmogui pasakyt  blink.gif Baisus netaktas, mano nuomone.

Man vieną kartą pasakė. Bet jau taip gražiai, kad tik žvengas ėmė.
Sako:
- Vaišinkis, valgyk, nesvarbu, kad gerai atrodai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 19 vasario 2022 - 21:48
QUOTE(saintlina @ 2022 02 19, 21:38)
Esu tikra, kad varys smile.gif
Reik ir man nepamiršt to encefalitinio trečio. Sakyk garsiai, kai skiepysies, kad ir aš nueičiau ))

Pasakysiu mirksiukas.gif

QUOTE(ate42 @ 2022 02 19, 21:46)
Ogi kaip atrodys, taip sakysiu. O gal palauksim pavasario. mirksiukas.gif
Atradau savo sėklas. biggrin.gif nors būtų malonu kada susibėgt.
Papildyta:

Sako:

A tai jau nereikia Aladino lempų? O susibėgt tai vis kada susibėgsim biggrin.gif
Aš prisiminiau tokį atvejį. Gavau iš gydytojo šakotį (taip taip - aš iš gydytojo, nors turbūt priimta atvirkščiai biggrin.gif ). Tai pasakė: daug nevalgyk, tau negalima, na, o truputį gali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 19 vasario 2022 - 22:06
QUOTE(ate42 @ 2022 02 19, 21:46)

Sako:

Mano draugei kartą tokia moteriškė taip nuoširdžiai pasakė - nu jau kokia ji man graži, kaip spurgytė )))
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas ,va koks grozis
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Buvo rytas gražus ir saulėtas . O dabar sutemo ir apsiniaukė. Žada mano telefonas sniego . Tikiuosi MB išsiųsiu į kaimą, Tuo pačiu ir avilius patikrins , ar stogų nenunešė. Nelabai turiu ką veikti tokiu oru ten ...
AA čia Tu keliauji ar Tavo kaime tas grožis ?
Gražaus sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
Megstu ta regiona ,dusia.Ten is kur arka ,dabar ISIS kontroliuoja.
Cia caro Nabucco arka.Dabar Berlyne.
Pavalgiau avizu ,bet kazko nei zvengt ,nei eit lauko art nesinori.Norisi dar valgyt.
Atsakyti
Pas mus trecias uzejimas uragano,bet jau apsilpes,jei nesustipres,tai eiline audra.
Kaip gerai,kad gatves apsvietimo lempai,tai mandrai makufeli atv oze vejas,tai antra naktis miegu ramiai,kambary prietema,nebesvitina lempa i langus.Galetu nebesutaisyt.
Siaip tai as is tu melagiu,kur nesakau karcios tiesos ax.gif tongue.gif bet jau tokia esu,o ir pati nenoriu jos isgirst,bet isgirdus,supykstu tik ta momenta,o paskui paimu i plaucius ir anaizuoju ar tikrai taip.
Einu Ingridos kavos gert,pyraga palieku Ex katei. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti