QUOTE(kavasucitrina @ 2022 02 21, 07:49)
saintlina, o arbatos, tikiuosi, čiobrelių, debesylo, raudonėlio, tramažolės - nu, kažkokios nuo kosulio? Inhaliacijos su eukaliptų ea? Bent aš tai pirmiausiai naudoju.
Dėl noname virusų (o gal ir visų). Mano dukrai jau kelintą kartą pasiteisina vos tik pajutus pirmuosius simptomus, kad lyg sloga artėja, lyg gerklę kutena - šeivamedžio arbata (daug), nosies plovimas, gerklės skalavimas. Bet čia tuo galima užsiimt, kai ant savaitgalio prasideda. Bet tai jau ir pati įtikėjo, o seniau tai tingėdavo užsiimt, maždaug, ai, nesąmonė, vis tiek nepadės.
O čia FB radau. Iš gydytojo Andrey Belovežkin knygos Valia gyvenimui: Nėra, turbūt, ligos, kuri nebūtų vienaip ar kitaip susijusi su mityba, išskyrus traumas.
Oro bjaurumas neišpasakytas...
Labas rytas,
paeit lauke neimanoma,vos iki brolio duru daejau,pucia vejas,vercia is koto.Dar iki 16 val siandien ir jau turetu iseit.Isvarte balkone mano vazonus,jau buvau paslepus,bet lovelis buvo likes prikabintas,tai ta vakar vejas pakele is apacios ir teske ant nosies.Nu ir palikau,negi eisiu per toki veja laukan,dar mane pakels.Nurims,susitvarkysiu.
Siandien jau pas teveli.Per ta menesi paseno gal 50%.Matyt jau ir kepenys ,nes gelsta oda,darosi vasine ir lupos sulindo i burnyte,zodziu ne kas,daug daug kosti ir dejuoja.Kazkiek padeda arbatos,bet kosulys karkalinis.Liudna.Nebegirdi,turi pamojuot prie akiu,kad atkreiptu demesi,nebesipraso i ....gaila labai,bet reikia dziaugtis,kad tiek ilgai buvo su mumis,amzius grazus.
Kavasucitrina,as tramazole zinojau,kaip vociu gydytoja,o tu rasai nuo kosulio.Logiskai,jei istraukia vories turini greit,isvalo,tai gal ir nuo kosulio tinka.Parasyk,ka zinai apie ja,eisiu paieskot,gal teveliui tiks.Siaip as jos visur matydavau cia UK.Kai nereikejo,zinoma.Bet rasiu.Tik kazin ar tiks jam,bet kas jau gali nebetikt jam,kai toks stovis ir amzius?