QUOTE(melsvaižalia @ 2017 02 26, 15:22)
super, Dusia, išsamus pasakojimas
baibokai, matai bei gi griuvėsiai
aš 3 kartus buvau Romoj - na, gal ne pats pats pačiausias miestas, bet apskritai Italija
Lety, tu šaunuolė! o su tuo svoriu tai bent man dažnai visokie "iš lempos' šokinėjimai... jau nebereaguoju, kai staiga plius visas kg ar kaip ir iš niekur minus kg - po poros dienų susitvarko viskas

na, bent pas mane...
o aš šiandien ruošiaus Užgavėnėms: dariaus sau kaukę - oi kiek privargau kol fantastiškiausią raganos nosį susimeistravau, peruką turėjau, dar iš seno skėčio ant šiaudinės skrybėlės sumeistravau raganos kepurę, vakar susirišau nerealią šluotą... Žodžiu, likau patenkinta

dar visokius rekvizitus rungtim paruošt reikėjo: maišus, pintines, žiužius (šiuo atveju drobe aprengtas mažas pagalves) mušimuisi, rūbus lašininiui ir kanapiniui... prasidės Užgavėnių pusmaratonis... paskui po savaitės mūsų toks didelis projektas, o ir seminaras savivaldybės kolegoms (dar nesusiruošus skaidrių ir dar ten daug nebaigtų galų...), tada dar po savaitės tremties dainų konkursas, tą pačią sav. instrumentinės muzikos festivalis, keletas nemenkų vietinių renginių... oi, ir vėl toks "pagerintas" mėnesiukas laukia... Nieko, išgyvensim

Šiandien mrj į užgavėnes nulėkiau - krūva žmonių jas ruošia... ir tai... o aš kažkodėl amžiais viską viena... kaip tas sako: sam tancūjų, sam pajų, sam biliety pradajų...
na va, pasiguodžiau... davai nesuvarinėkit... nenoriu vėl dėl ko nors teisintis
Melsvaizalia,tu man kaip is kitos planetos

,nepyk,geraja prasme.Ruosimasis uzgavenems,visur dalyvavimas,projektai,vakarones,simtadieniai ir n+k visokiu dalyvavimu,cia atitinka tavo charakteri ir gerai,kad tu to nori,darai,svieti,spirgi visa.Kiekvienam savo.Mane tai vargintu,as net i tokius renginius ju paziuret nebeinu,kazkokia gal uzgesus esu

,nezinau.O ji tik spirga,dega tais renginiais.Nu ir gerai,esi uzimtas,smagiu draugu apsuptas,saunu.